Lakkokevät laajenee

Selvääkin selvempää että elintaso laskee ja siinä tilanteessa jokainen on valmis taistelemaan osuudestaan.

Keskiansioisella pienet hintojen korotukset eivät vie yöunia, mutta on oltava valmis tingimään ylellisyydestä ja alettava pitämään kirjaa turhista menoista.

Pienituloiselle soisi pohjakorotuksen niin ettei olisi tarvella hakea tukiaisia.

Onko tahoa joka määrittää esim 2500 kk palkan riittäväksi tai paljonko olisi korotettava ja jos korotetaan, niin mistä se raha sillä aina palkan korotus siirtyy jonkun maksettavaksi?

Pieneläkeläisistä suuri osa elää 1000 kk eläkkeellä ja kun hinnat nousevat mistä he saavat lisän ansaittuun eläkkeeseensä? Taisipa se korotus olla kympin luokkaa kk?

2 vastausta artikkeliin “Lakkokevät laajenee”

  1. Se on varmaan aika suhteellista. Työoloja parantamalla voisi tehdä paljon ilmaiseksi. Nyt keksimällä uusia tehtäviä ja venyttämällä työntekijöiden kestokykyä saadaan aikaan ongelma jota sitten yritetään ratkaista rahalla. Kaiken takana on vain huono johtaminen, työntelijöitä ei kuunnella. Tai ollaan kuuntelevinaan mutta se ei vaikuta.

  2. Huonoa johtamista kuvasi eräs hoitaja, joka sanoi varsin selvästi: Jos saisimme itse päättää niin moni asia hoituisi vähemmällä ja paremmin.
    No eihän työntekijä saa ajatella omilla aivoillaan?
    Ent kepu puoluesihteeri Korhonen sanoi suorat sanat eilen Hjallis ohjelmassa. Eli ainoastaan valtiovalta voi ratkaista hoitajalakon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *