Se on kysymys rahasta

Alfa-tv konkurssiin.
Liikemiesten oma kanava, mutta onko osattu niitä ns liikemiestaitoja?
Vähäiset katsojaluvut kielivät ohjelmien kiinnostavuudesta.
Haluaako oikeasti katsoja katsoa parin kolmen henkilön mielipidekeskusteluja?
Tappioluvut miljoonia ja viimekädessä kansa maksaa?
Julkisuudessa on puhuttu johtamiseen liittyvistä ongelmista?
– Se johtamisen taso koskee montaa yritystä.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009227074.html

9 vastausta artikkeliin “Se on kysymys rahasta”

 1. Onhan tuota Alfaa tullut katsottua, etupäässä musiikkiohjelmia. Minusta siellä on hyvä henki. Ohjelmatarjonta on vain ollut laihanpuoleinen.

 2. Ei kyllä ollut mikään Fox News. Hieman katsoin, siellähän olisi ollut esimerkiksi Sanna Ukkolan haastatteluohjema ja Tohtori Kiminkinen. Elokuva-arviointeja tuli joskus katsottua. Mutta kun kansa katsoo mieluummin Tohtori Paisetta ja Temptation islandia niin ne muut kanavat pärjäävät, asiallista ohjelmaa lähettävä kanava ei.

  Epöiken, että olisiko myös niinkin alkeellinen asia kuin kanavapaikka voinut vaikuttaa asiaan. Alfa tv oli niin kaukana pääasiassa katsotuista Ylen ja MTVn kanavista ettei sinne asti helposti tullut surffattua kaukosäätimellä.

 3. Olen katsonut Fox Newsiä merkittäviä määriä (vietetty aika USA:ssa vaikuttaa) – eikä sekään ole sitä mitä siitä täällä väitetään. Näen näissä paljon, paljon samaa, eikä se ole vain vattuiluna.

  Mutta Alfa ei osannut myydä mainoksia, tehdä verkkosivuja, markkinoida itseään mielenkiintoisesti tai etsiä kanavalle kovia täkyjä.

 4. Alfalla oli useita mielenkiintoisia ohjelmia, sääli, että loppui.
  Tv-mainonta on saavuttanut kyllästymisrajan niiden määrän ja katkojen pituuden vuoksi puhumattakan törkeän huonosta mainonnan laadudusta.
  ”Tötteröltä” poistutaan jääkaapille ja pitkälle paskalle. Ne sentään ovat nautinto vrt mainokset. Kukahan niistä pystyy esittämään mitään katsojien uskottavia teholukuja minostajille ?

 5. ”8.9.2017 13:58 | Päivitetty 28.9.2017 14:06
  Hallitus on hyväksynyt asetuksen, jonka nojalla valtio voi tukea yleisen edun tv-kanavien uutis- ja ajankohtaistoimintaa. Tukea voidaan maksaa enintään kaksi miljoonaa euroa vuodessa hakijaa kohden.

  Tuen odotetaan kohdentuvan käytännössä MTV:n uutistoiminnan tukemiseen. Tuen tarkoitus on edistää uutistoiminnan monimuotoisuutta.

  Tälle vuodelle tukea on varattu miljoona euroa, mutta summa nousee ensi vuonna kahteen miljoonaan.” – Ilta-Sanomat.

  Tietääkö kukaan tuosta hommasta mitään tarkempaa?

Kommentoi