Mikä postilaitos on nykyään

Ennen posti toi kirjeet kotiin vaikka osoite ei ollutkaan ihan nappiin mennyt nykyään eivät osaa tehdä tehtäviään lainkaan

Kun Tampereella kestää yli viikon tuoda kirjeitä kotiin vaikka matkaa hämeenkadulta ei ole kun noin vajaa 8 km

Ollaan aika kehnoilla liikkeillä jotkut kirjeet vaan on hyvinkin tärkeitä sille saajalle kuten nuot mitkä on matkaa tehnyt reilun viikon päivät

Matkaa tosin ei ole kun tuo n 8 km olis voinut tulla sen matkan nopeemmin vaikka kävellen

Olen kerran itse kokeillut asiaa joulukorteilla lähetin kokeeksi itselleni viis korttia arvatkaa montako niistä sain

Niin siinä kävi etten saanutkaan ainuttakaan asiasta on nyt n viis vuotta eikä postin puuhat kestä päivänvaloa mistään kohtaa

Noin ne asiat huononee kaiken aikaa eikä siitä kyllä hyödy kukaan ei postikaan niin se vaan on oikeasti seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

13 vastausta artikkeliin “Mikä postilaitos on nykyään”

 1. Olen muuttanut kahdesti ja tänään posti toi Sinfonia Lahden lähettämän ohjelmalehden joka oli osoitettu ensimmäiseen asuinpaikkaani.

 2. Kyllä pääosa kirjeistä kotimaassa sentäs noin 4-6 viikossa tulee. Vielä.

  Toki se on vähän huonompi kuin se 1-2 päivää mitä oli aiemmin. Aiemmin ei tosin ollut niin suuret bonukset johdolla.

 3. Mulle pitäis tulla pari kirjettä vakuutus yhtiöltä ja pankilta ne on nyt tullu viikon alkaa oleen kiire jotenkin tuntuu postin palvelevan vain itseään terv tepivaari

 4. Lienen sitten suuri harvinaisuus, koska minulle lähetetyt kirjeet tulevat perille parissa päivässä ja minun lähettämäni kirjeet menevät toiselle puolen Suomen myös parissa päivässä.

 5. Postilakon aikaan hukkui laskuja ja ehkä muitakin lähetyksiä.

  Suurempi ongelma on villit postinkuljetusfirmat. Niillä ei ole kääntöpalvelua uuteen osoitteeseen

 6. Postin alamäki alkoi kun se muutettiin liikelaitokseksi. Ja eritoten kun Pekka Vennamo toimi ko. puljun pääviskaalina.

 7. Posti ja postipankki toimi aikansa ja mummon asiat hoitui joka kylässä.
  Pari postilaista lähti muihin hommiin kun eivät kyenneet jakamaan kaikkea normaali työajalla – se henkilöstöpula nääs kun ei palkata väkeä?

 8. Aika hyvinhän Posti nykyään toimii, meillä jaetaan posti arkena, ja sunnuntaina noin kello neljän aikaan aamulla. Siinä samassa kuormassa tulevat kaikki mahdolliset kirjeet, olivat ne sitten luokitukseltaan mitä tahansa.

  Yksi kummajainen tässäkin järjestelmässä vaan on. Jos minä lähetän naapurille viidenkymmenen metrin päähän toiselle puolelle valtion tietä kirjeen, jota todellakaan en tule tekemään. Niin se kirje lähtee Tampereelle kääntämään, eli oli kuinka kyvänsä kun se kirje on perillä seuraavana päivänä. Eihän yksi kirje paljon painoa lisää.

 9. On hyvä että joillakkin asiat pelaa kuten kuuluukin mulla on ollut huonoja kokemuksia aika pitkään
  Ja kun auton vakuutus laput hukkuu millä niitä laskuja sitten hoidat no mulla on onnea siinä että vakuutus on samassa missä pankki asiatkin
  Eli vakuutus on pohjolassa ja pankkini on op no onhan siitä muitakin etuja omistaja jäsenenä terv tepivaari

 10. Yöllä tuleva posti on jakelufirman tuomaa ja se on hukkumisaltista, koska sillä firmalla ei ole osoitteenmuutospalvelua.
  Esimerkiksi kuolinpesälle tuleva posti voi päätyä ties minne. On edesvastuutonta postittaa tärkeitä kirjeitä jakelufirmojen kautta.

 11. Kirjekuorissa on numerosarjoja. Saako Posti sen avulla korvauksen edelleen välittämisestä, jos heittää väärään osoitteeseen tulleen kirjeen Postin laatikkoon?

 12. Millä korvaat kun lasku on postin puolesta joko hukattu tai se tulee paljon eräpäivän jälkeen
  Ja huomautus on siitä jo lähetetty joka saapuu ajallaan ja laskukin sitten sen jälkeen terv tepivaari

Kommentoi