No makuasia sekin on

Mutta eipä siinäkään pidä olla vieras koree kellekkään olen tuossa nyt ostanut useampia leipiä eräältä Ruotsi leipomolta

Kaikista voin sanoa neljää laatua on kyllä ollut pettymyksiä minulle en pidä lainkaan leipänä

Mutta eihän siellä osata leipää tehdä eikä tarvii puhua pelkästään ruisleivästä siitähän ne ei tiedä yhtään mitään

Kun siirapilla tehdään tummaa leipää voiko puhua rukiisesta leivästä mielestäni nimi pitäisi noissa olla melassileipä

Nyt viimeksi ostin leipää nimellä hönö kas kummaa kun ei nimeksi oltu laitettu känni

No en tiedä mitä tuolla nimellä on haettu olkoot mitä vaan leipä oli surkeeta kaikista kohdistaan

Minun puolestani tehkööt noin minä en tosin osta seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

Yksi vastaus artikkeliin “No makuasia sekin on”

  1. Sokeri ei sovi pääosaan leipiä. Ei siirappina, ei muutenkaan.

    Totta puhuen hyvä leipä ei tarvitse kuin kolme ainesosaa: vesi, ruisjauho, suola.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *