Kuuntele!

Ilmeisesti meinasin paljastaa jotain erittäin salaista tietoa, kun yritin kommentoida IS:n artikkelia.

https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000008579876.html

Kirjoitin suunnilleen näin:

Ilmeisesti ihmiskuntaa on vuosituhansien ajan harhautettu luulemaan, että taivaalla näkyvä kuu olisi pallo, en tarkoita levypallo, joka on litteä, kuin frispee.

Kuitenkin se todennäköisesti onkin teleskooppiantenni, joka vahtii jokaista liikettämme ja kuuntelee puhettamme. Siis ”KUUNTELE!” KuusG.

Nyt, kun ihmiskunta on opetettu kiltisti ottamaan kaikki tarjotut rokotteet, voidaan siirtyä seuraavaan vaiheeseen, sirutukseen.

Sirutuksella päästään eroon kaikista huolista ja murheista.

Enää ei tarvita rokotuspassia, henkkareita, rahaa, ratikkalippuja, eikä mahd. huonokuntoisia, hyödyttömiä vanhuksia. Kuuntele voi tarvittaessa lähettää sopivan sydänkohtauksen oikeaan aikaan, säästetään hoitopaikkoja, eikä tarvita niin paljoa kallispalkkaisia hoitajia, yms.

Edellä annoin ajatukseni lentää vähän enemmän, kuin IS-kommenttiin, mutta kommentti moderoitiin. Mahtoikohan olla Ruotsin moderaatit asialla?

 

8 vastausta artikkeliin “Kuuntele!”

 1. Toimittajalla tuli ehkä housuu. Onneksi en saa aloituksen linkkiä auki. Voisin siitäkin järkyttyä.

 2. juhak ehti ensin – olin kirjoittamassa vastinetta, ilmeisesti, huvitavaksi tarkoitettuun blogin avaukseen.

 3. Saattoihan siinä vähän huumoriakin olla mukana!?
  KUUN TELE!

 4. Toimittaja kysyi Lauri Viidalta mitä kirjaa hän pitää pääteoksenaan. ”Kaikki ne ovat pääteoksia”, Lauri Viita vastasi.

 5. Se on kyllä ihmeellistä miten usein saadaan tästä lööppejä.

  Jos sinulla on tietokone, joka tarjoaa verkkoyhteyksiä, niin on kyllä ihan täysin mahdollisuuksien rajoissa että se käyttää verkkoyhteyksiä.

  Se on vähä sama juttu että jos sinulla on kivi kädessä ja tiputat sen katon reunalta, on aika hyvä mahdollisuus että se putoaa alaspäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *