38 vastausta artikkeliin “Pelkääminen saa loppua!”

 1. Sipilän hallituksen monet sästölinjat kostautuu koulutuksesta alkaen joka vaikuttaa myös tehohoitopaikkojen määrään.
  Nyt halutaan purkaa rajoituksia jopa etuajassa vaikkemme tiedä mihin se johtaa?

 2. Kyllä minä säälin teitä silti! 🙁

  Mistähän te nyt saatte tarkoituksen olemassaolollenne?

  Ehkä sitä aikaa vielä hetki on, mutta sitä ennen taas pääsette pelkäämään tosissaan?

  Vaihtoehto toki on, mutta, kun ei kelpaa!

  Jumala on Rakkaus! ”Pelkoa rakkaudessa ei ole, vaan täydellinen rakkaus karkottaa pelon, sillä pelossa on rangaistusta. Joka pelkää, ei ole päässyt täydelliseksi rakkaudessa.” (1. Joh. 4:18)

  1. Rakkaus on sitä että ottaa rokotteen jotta ei vie tehohoitopaikkaa muilta tarvitsevilta tai turhaan tartuta muita. Pelottomuus taas ei tarkoita sitä ettei käytä turvavyötä tai merellä pelastusliivejä. Tai jätä tarjottua rokotetta pahaan kulkutautiin ottamatta.

 3. Montakos niitä olikaan rokotuksen takia teholla? Ja missä ovat rokotuksen takia kuolleiden joukkohaudat? Vastaukseksi ei kelpaa Robert Malonen horinat.

  1. THL:n johtaja Markku Tervahauta kertoi eilen A-studiossa, että kaikilta, jotka tulevat jostakin syystä sairaalan päivystykseen, otetaan koronatesti, vaikka olisi liukastunut kadulla. Mikäli tulos on positiivinen ja potilas kuolee kallonmurtumaan, kuolema liittyy koronaan, vaikka mitään koronaoireita ei olisi ollut!?
   Kyllä tällä konstilla saadaan koronakuolleisuus huippuun ja kaikille pakkorokote, tai leima otsaan!
   Sopii näin holokaustin vuosipäivään!

   1. Typerä ei ymmärrä toisten suojelemista testeillä.
    Ei siitä kuolinsyytä suoraan tehdä, vaikka salaliittouskovaisten mielestä se on ainoa syy.
    Oman sokean ideologian takia ei kykene ymmärtämään kokonaisuutta.

 4. Juuri niin rakkaus tässä asiassa on sitä, että ottaa rokotteen eikä vie hoitopaikkoja muilta sairastelevilta. Onkan tää korona kovempi tauti, mutta saatiin aikoinaan tubi hävitettyä lievää pakkoa käyttäen.

 5. Rakkauspa hyvinkin.

  Sota on rauhaa, orjuus on vapautta, tietämättömyys on voimaa. -George Orwell.

 6. https://koronarealistit.com/tiedekooste-yli-tuhat-tutkimusta-kertoo-koronarokotteiden-olevan-vaarallisia/

  Tiede on puhunut.

  Yli tuhat tieteellistä tutkimusta ja julkaisua kertovat yksiselitteisesti geeniteknologisten koronarokotteiden vaarallisuudesta.

  Turvallisuuden puolesta ei liputa enää kuin lääketehtaiden maksamat päivittäiset myyntipuheet. Myös lääketehtaiden oma tutkimusdata paljastaa rokotteet vaarallisiksi, mikä on nyt julkista tietoa Yhdysvaltain oikeuslaitoksen tiedonvapaus päätöksen ansiosta.

  Yhdistyneen kuningaskunnan terveys- ja turvallisuusvirasto on kerännyt Covid-19- rokotteen aiheuttamista vahingoista alla olevat yli tuhannen tutkimuksen lähdeviitteet.

  Jokainen, joka tämän jälkeen pienelläkin tavalla edistää koronarokotuksia, syyllitstyy murhaan, sillä on tietoinen rokotteiden tappavuudesta.

 7. Pääsi koronavirus liikkeelle kiinalaisesta laboratorioista millä tavalla tahansa, tämä oli eliitille mannaa silläkin tavalla, että kokeelliset koronarokotukset ovat jakaneet länsimaissa ihmisten mielipiteitä varsin rajusti, jopa perheiden sisällä! Eliitin omistamat valtamediat ovat tietenkin lisänneet vettä myllyyn – vähintään kohtalaisen hyvin onnistuen (?).

  Antaako Suomen ensimmäisten alueluevaalien tulos osviittaa tästä puolesta? Varsin alhainen äänestysprosentti, ja vaalien voittajina kolme suurinta puoluetta kaikki globalismin talutusnuorassa! Jopa kulttuurimarxismin”pehmittämä” keskustapuolue!

 8. Jos Riikka Purra olisi pitänyt vähän pienempää ääntä koronarokotemyönteisyydestään, aluevaalit olisivat menneet puolueen kannalta paremmin.
  Tämä on kylläkin pelkkä oletus.

 9. Nimimerkki Albanus,
  poistin kolme kommenttiasi omasta blogistani muutama tunti sitten ihan aiheesta.

  1. Voidaan noi Albanussin kommentit täältäkin poistaa, jos siltä vaikuttaa!

 10. Soppeli määrä opportunismia helpottaa elämää, liiallisuus altistaa orjamoraalille.

  Jari Tervolla on Myyrä-niminen romaani. Pitäisikö lukea? Päätin silloin kun Tervo haukkui maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuneet suomalaiset ”valkoiseksi roskaväeksi” etten lue enää yhtään Tervon kirjaa enkä lehtiartikkelia. No, näkemyksiään joutuu aika ajoin tarkistamaan. Ainakin itse olen joutunut ja joudun luultavasti vieläkin.

  Jari Tervohan on siinäkin mielessä ”pieni suuri mies”, että uskalsi suorassa tv-lähetyksessä paiskata Raamatun lattialle.

 11. Räjähtele Marko ihan itsexex vaan!
  Ei susta suutaria kummempaa kuitenkaan tule!

 12. Narsistinen persoonallisuushäiriö.

  ”Psykologian professori Liisa Keltikangas-Järvisen mukaan narsistinen häiriö ei ilmene älyllisinä tai suoritusongelmina eikä myöskään mielenterveysongelmina. Se ilmenee sosiaalisessa käyttäytymisessä, ja kun ihmiseltä puuttuvat tietyt hillitsevät mekanismit, esimerkiksi syyllisyyden- ja häpeäntunteet, hän voi suoriutua älyllisesti keskimääräistä paremmin. Hän ei kykene myöntämään epäonnistumista, mikä voi antaa harhaanjohtavasti kuvan vahvasta itsetunnosta.

  Tutkimuksella on osoitettu, että narsismin voi testata yksinkertaisesti kysymällä, minkä verran henkilö on omasta mielestään narsisti. Yhden kysymyksen testi oli kilpailukykyinen muiden psykologisten narsismitestien kanssa. Narsisti ei nimittäin näe narsismiaan negatiivisena ominaisuutena.

  Narsisti saattaa harrastaa nettitrollaamista, mikä tarkoittaa keskustelun tahallista häiritsemistä, jopa vaaralliset mittasuhteet saavaa vainoamista.” – Wikipedia-artikkeli otsikolla ”Narsistinen persoonallisuushäiriö”.

 13. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lauri-paavola/tytti-yli-viikari-sai-pitaa-tyopaikkansa-ja-ursula-von-der-leyen-salaisuutensa/

  Tytti Yli-Viikari sai pitää työpaikkansa ja Ursula von der Leyen salaisuutensa.

  Onneksi sama valtio kuitenkin välittää sinun terveydestäsi kun asettaa näitä rajoituksia ja koronapasseja.

  Samoin siinä ajatellaan lasten etua, kun EU päätti salata viestinvaihdon rakkaan suuren johtajamme. Ursula von der Leyenin ja maailman mukavimman ihmisen, Pfizerin toimitusjohtajan Albert Bourlan välillä!

  Kuten voimme lukea tästä (linkki) EU salaa von der Leyenin tekstiviestit koronarokkeista Iltalehden uutisesta. On täysin hyvät perusteet pitää viestinvaihto salaisena, kyseessä on kuitenkin kaksi hyvistä, oikeastaan kaksi maalman suurinta hyvistä, ainakin jos kysyy Helsingin Sanomilta maailman luotettavimmalta medialta.

 14. Sigmund Freudin määritelmä normaalista ihmisestä: Pystyy rakastamaan ja pystyy tekemään työtä.

 15. Muutama kovasti henkilökohtaisuuksiin menevä kommentti poistettu moderaattorin toimesta. (Uskokaa vaan, sekin on täällä kaikessa hiljaisuudessa olemassa)

 16. Sinähän vaatimaton olet. Oletin että otat neuvostani vaarin ja kirjoitat kohtapuoliin blogin vaikkapa otsikolla ”Mikä ja mitä on totuus?” Siinä sitten esität vaikka raikkaan analyysin totuudesta sokraattiseen tapaan tai johonkin muuhun tapaan. Eli heität meille blogaajille luun kaluttavaksi.

  En tietenkään odottanut enkä odota, että selllainen syntyisi hetkessä; hiljaa hyvä tulee.
  Tai tietenkin tämä on sinun oma asiasi.
  (Jos olit huomion tarpeessa, täytinkö odotuksesi? Jos vastaus on kielteinen, kerro ihmeessä .
  – Olen ainakin toistaiseksi linjoilla.)

 17. Albanus:”Lainaan tässä erän toisen PB: kommentoijan viestiä, joka ilmi selvästi liittyy sinuun , Kallo

  *
  27.1.2022 22:39
  Koronarokote tappaa ja Trumpilta vietiin vaalivoitto petoksella ja vilpillä.

  **************************************************************************
  Luulenpa Kallon kannattaisi tutkistella omaa henkistä kapasiteettiänsä,”

  Ei linkkiä, pelkkää vihjailua ja nimimerkille tyypillistä ”ripottelutekniikkaa”, jonka pohjalta voi jatkaa jankutusta ja epämääräistä kettuilua joka jatkuu ja jatkuu hämärän rajamaille.

 18. Onko tämä sinulta joku ”kadonneen totuuden metsästys” -leikki?

 19. En ihan varmuudella tiedä, koska en kuulu ”Viimeisen sanan metsästäjät RY:n hallitukseen. Olen pelkkä rivijäsen.

  Lisäksi luotan siihen, että elitiin omistama valtamedia pystyy ajamaan lääkeyhtiöiden ja muun eliitin etuja ilman minunkin kirjoituspanostani.

 20. https://koronarealistit.com/miljardikaupat-pfizerin-kanssa-nain-korruptoitunut-on-ursula-von-der-leyen/

  Miljardikaupat BioNTechin Pfizerin kanssa: Näin korruptoitunut on Ursula von der Leuyen.

  EU:n johtaja Ursula von der Leyen on mahtava esimerkki siitä mädännäisyydestä, joka EU:n johdossa vallitsee. Hänen massiiviset monimiljarditilauksensa lääkeyhtiöiltä ei jätä mitään arvailujen varaan vaan päivänselvää on, että hän, hänen miehensä, joka on lääketiteteellinen johtaja amerikkalaisessa lääkelan yrityksessä Orgenesis inc:ssä, pääsevät osalliseksi näistä rahavirroista, puhumattakaan yrityksen johtajista.

  Ursula von der Leyen ja muut tähän petokseen osallistuneet henkilöt ovat tahallisesti tuhonneet tekstiviestejä ja sähköposteja vaikka EU:n laki sanoo selvästi, että tällainen kommunikointi tulee säilyttää läpinäkyvyyden säilyttämiseksi EU:n asioissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *