Ihan metsittynyt olo

Onneksi tänään pääsee lenkkisaunaan kun lauantain oma vuoro jäi väliin koska en ollut silloin kotimaisemissa. Miesten vuorolla meitä on käynyt saunomassa muutaman hengen porukka eli ruuhkaa ei ole ollut.  Naisten vuoro on sitä ennen mutta heitä ei tunnu lenkkisauna kiinnostavan kun aina on ollut suihkuhuoneen lattia kuiva kun miesten vuoro on alkanut.

6 vastausta artikkeliin “Ihan metsittynyt olo”

  1. Lenkkisauna on ihan hyvä yhteisöllisyyden muoto, hyvä että sitä vielä suositaan.

    Itse en pariin viikkoon ainakaan saunaan pääse, on jalka vähän paketissa kun kävi huonosti portaissa.

    1. Tuo on ikävä juttu, mutta saunominen tuntuu sitä paremmalta kun joutuu vähän siihen pääsyä odottamaan.

  2. Huh, minä teen myös tänään hermojani rauhoittavan seljankukka-gin-kukonhäntäjuoman itselleni ja ryhdyn poistelemaan blogeja täältä alustalta, mihin meneekin sitten turhaa aikaa taas. Viikonloppuna pääsen ison talon vahdiksi syrjemmälle, missä saunakin. Huhheijaa.

    Mutta nautihan Timo!

    1. Kiitos vaan Liisa. Tällä kertaa sain nauttia löylyistä yksin kun muita äijiä ei tullut saunomaan.

  3. Vanhan sanonnan mukaisesti ”puhtaus on puoli ruokaa”.

    Minulle itselleni suihkussakäyntimahdollisuus on tärkeä – sauna on sitten jo lähestulkoon ylellisyyttä.

    Ei tarvitse kauan olla ilman suihkua jossakin sotaharjoituksessa, kun sen jälkeen jo suihku on nautinto, puhumattakaan saunasta.

    ——

    Pitkän metsäkeikan jälkeen jopa vessanpöntölläkäyminenkin on nautinto.

  4. Joka toinen päivä lämmitän saunan talvisiakaan, kesällä pari kertaa viikossa. Se on puulla lämmitettävä pieni sauna keskellä omakotitaloa, ei ole ulos näkymiä. Ei ole kovin häävi ilmastointi siellä, viihdynkin kerrallaan vain vartin verran mutta se on hyvä, tottunut siihen. Kun tulee poika seuraksi tai naapurin äijä istutaan lauteilla pidempään toki välillä takapihan terassilla pullo keskiolutta nauttien.
    Klapit eivät minulta lopu, metsätyöt ja puunpilkonta kun ovat mieluiset ajankuluni, salaisuus kohtalaiseen ruumiinkuntoonikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *