Musta huumori

Jotkut siitä loukkaantuvat, mutta siinä vasta huumorintaju mitataan. Se ei ole mitään kummeli-huumoria joka ei vahingossakaan loukkaa ketään, mutta monet Lapinlahden Lintujen sketsit ovat jo sitä lähellä. Aikoinaan Linnut olivat esiintymässä Lahden kaupunginteatterissa ja olin silloin paikalla. Oli ihan hauska ilta.

20 vastausta artikkeliin “Musta huumori”

 1. Kaikesta muusta saa vitsailla ja tehdä huumoria, mutta natsit nauttivat valtiovallan koskemattomuus suojaa.
  Minä ainakin nauran näille, sillä kukas näitä nyt enään nykypäivänä todesta ottaa, pellejä mitä pellejä.

 2. Olen turhaan odottanut Timolta jotakin visuaalisesti kiinnostavia blogeja. Häntä ei tunnu kiinnostavan tikunkaan ristiin laittaminen, vaan Pirkan poikakerhoilun myötäily.

  1. Vessassa tamponin vaihto vaatii enemmän aikaa/ vaivaa kuin tällaisten blogien kirjoitus, joten on kysyttävä mitä Timo tahtoo toiminnallaan viestiä ulkomaailmalle?

   1. No, ei minusta tarvi tykätä. Kuitenkin tein tänään 10km kävelylenkin ja kävin kylillä maksamassa yhteensä 220 euron velat.

    1. Tätä minä en ymmärrä. Miksi on tarve mollata toista blogaajaa? Jos blogi ei kiinnosta, niin jätä lukematta.

     1. Oi täällä on yksi pyhimys. Missään vaiheessa en kuitenkaan ole mitään Timon persoonaan liittyvää kommentoinut, vaan taiteellisesti lahjakkaana heitin kyssärin toiselle joka usein on tuonut taiteellisuuttaan sekä koulutustaan esiin. JuhaU:n ei tarvitse olla mustis, jos minulla ja Timolla on yhdistävä tekijä.

      Pyhää ja harrasta yötä.

      1. Kyllähän nuo sinun kommenttisi aika henkilöön meneviä ovat vaikka et sitä itse myönnäkään.

       En koe olevani pyhimys enkä sellaiseksi pyrikään, mutta minua on jo pidemmän aikaa ihmetyttänyt tämä sinun häiriköintisi.

       Lähes avaus kuin avaus, niin sinun pitää käydä tuuttaamassa niihin kommenttejasi, vaikka sinua ei itse aihe kiinnosta pätkääkään.

       Monta muutoin hyvääkin keskusteluketjua olen jättänyt väliin, koska en vaan jaksa sinun ”automaatti syötteellä” tuutattuja, minuutin välein perä perää ilmestyviä kommenttejasi.

       Liika on liikaa, mutta kukin tyylillään.

     2. Onko niin mahdoton ajatus, että Liisaa jopa kiinnostaa kuvataide, vaikka pers-lestadiolaiset täällä kaiken haluaisivatkin tukahduttaa 🤮

      1. Onko niin mahdoton ajatus, että Liisa kuvittelee kaikenlaista paskaa muista silloinkin, kun ketään ei lissukan narsismi millään tavalla kiinnosta…..

 3. Kaksi evankelis-luterilaista pappia kohtasi kaupungilla.
  Pappi 1:”Terve veliseni! Ei ole nähty aikoihin, mitä sinulle kuuluu?”
  Pappi 2:”Ei kovin hyvää. Vaimostani on tullut uskoton.”

  1. ”Ainakin vanhoillislestadiolaiset, esikoislestadiolaiset sekä rauhansanalaiset myös tervehtivät suuntansa toisia jäseniä sanomalla ”Jumalan terve” tai ”Jumalan tervettä” ja hyvästelevät sanomalla ”Jumalan rauhaan”. Toisinaan tervehditään Jumalan terveellä myös toisten ryhmien jäseniä.”
   /wikipedia

 4. Evankelis-luterilainen pappi käveli ajankulukseen hautaustausmaalla. Oli kesäpäivä, kaunis ilma ja silleen. Pappi kuuli nyyhkettä ja vaikerrusta ja lähti katsomaan. Ehkä joku tarvitsi nyt lohdutusta.
  Mies oli polvillaan hautakiven luona ja vaikersi:”Miksi sinun piti kuolla? Miksi?”
  Pappi:” Otan osaa. Vainaja oli teille varmaan kovasti rakas.”
  Mies:”Enhän minä edes tuntenut häntä!”
  Pappi:”Miksi te…?”
  Mies:” Hän oli vaimoni edellinen mies.”

   1. Saanko minäkin murjaista yhden omakeksimäni?

    Arsch-suti ja perssuti riitelivät talvella siitä, kumpi pääsee sisävessaan.
    Asia ratkesi luonnollisesti perssudin eduksi siten, että Arsch-suti marssi ulkohuussiin.

 5. Jonkin verran ymmärrän mustaakin huumoria, mutta jossain vaiheessa menee sille tasolle etten enää sitä halua kuulla. Netflixissä oli tanskalainen sarja Klovni jota aluksi katselin huvittuneena, mutta lopulta huumori meni sille tasolle etten enää kokenut sitä viihdyttävänä ja lopetin katselun. Jos joku haluaa katsoa niin en minä sitä tuomitse mutta koska huumorissa on myös se puoli että siitä haluaa nauttia niin periaatteessa hauskakin pilailu ja pilkka voi muuttua vähemmän nautittavaksi jos pilkka osuu johonkin henkilökohtaisesti vakavaan asiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *