6 vastausta artikkeliin “Saahan noistakin ihan syötäviä tuunaamalla”

  1. Fiksumpaa olisi ostaa esim Lidl:n pitsapohja jossa tulee tomaattimurska mukana (maksaa 2,89€) . Siihen Lidl:n herkkusieniä (n 1,00€ / park) , jauhelihaa (2,90€/ 400 g) ja juustoa päälle (jotain muutaman euron Edam yms) . Syöt siitä kaksi päivää.

  2. Itse olen kanssa elättänyt itseni viikon verran ison talon jääkaapeista ja pakastimista löytämilläni. Suosikki-väsäys on ollut voitaikinalevyistä pasteijaa, johon sisään tuorejuustoa, palvikinkkua, kanamunaa, tuoretta persiljaa sekä maisteena timjami, suola ja valkosipulirouhe.
    Eilinen iltapala oli jo hiukan askeettisempi: maustetut pakasteranskalaiset. 😄

  3. Mulla menee valmistuotteita aika harvoin minä nautin jo silloin kun uunista tulee hyvät ruuan tuoksut
    Siksi teen ruokani kotona n 95 % alusta pitäen terv tepivaari

  4. Suosittelen edelleen valmistamaan kerralla suuria ruoka-annoksia – vaikkapa 6 litran kattilallisia kuten minä. Halpaa, hyvää ja annosta kohti edullista.

    Parhaillaan minulla on menossa jauheliha-makaroonisörsseli, pari päivää sitten loppui jauheliharisotto. Edellinen oli kuorittuna keitetyt perunat ja runsaslihainen jauhelihapata.

    Seuraavaksi on tarkoitus kokeilla jauheliha-sekavihannessörsseliä – ainekset odottavat jääkaapissa ja pakasteessa.

    Lisukkeilla saa vaihtelua siihen, että yksi ruoka-annos (vaikkapa lounas on sama esimerkiksi 10 päivää). Iltaruokaa voi vaihdella ja maustamistakin voi vaihdella.

    Halpaa ja hyvää.

    1. Juuri oli kaalipataa josta riitti kahdelle 3 päiväksi hyvin niin että nälkä lähti. Tytär kun kävi kylässä niin hänelle ostettiin ns ”parempaa” ruokaa. Minä en kehtaa ruokaan ”sijoittaa” se kun tulee ulos saman hintaisena…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *