Taitavat olla ammattivarkaita

Kaveriltani varastettiin prismassa taitavasti lompakko ja huomasi asian liian myöhään. Luottokorteilla oli tehty 6000 euron ostokset muunmuassa 6 tietokonetta ja muuta kallista elektroniikkaa. Asia on nyt Lahden rikospoliisin tutkinnassa. Lompakossa oli myös ajokortti ja henkkarit sekä 300 euroa käteistä. Todella paskamoinen juttu. 🙁

8 vastausta artikkeliin “Taitavat olla ammattivarkaita”

 1. Paska homma.

  Meillä on asiat hoidettu niin, että mikäli esim.kortti varastettaisiin niin vahinko olisi hyvin rajallinen.

  Ei vaadi kuin vähän viitseliäisyyttä.

 2. Nämät ei ole mikään suuri ihme kun katsoo Suomen tilaa nykyisin
  Mutta ovatko sitten ammatti varkaita varmaan olivat ne pystyy varastaan toiselta vaikka peniksen
  No huumoria tuo oli mutta ne osaa varastamisen ja itse huomaat sen paljon myöhemmin terv tepivaari

 3. Jotkut pankit tekevät helpoksi ostorajoitusten tekemisen ja käyttämisen. Esim. Nordealla voi senioreille säätää että pari satasta voi vuorokaudessa käyttää, ja korttia ei voi lainkaan käyttää verkossa, tai Suomen ulkopuolella. Kun tulee poikkeustarve, voi säätää hetkeksi toimimaan toisin.

  Valitettavasti esimerkiksi Danskella tätä voi tehdä vain varaamalla ajan konttorille ja siellä käymällä. En tunne joka pankkia.

  Eri pankit myös eri vakavuudella suhtautuvat varmennepalveluihin, jotka estävät yllättäviä ostoksia ilman että omistaja tunnistautuu.

  1. Kyuu, juuri näin.

   Nordealla homma on tehty todella helpoksi kuin myös S-pankilla.

 4. Aika alhainen nostorajoitus on minullakin ja mikä hyvä juttu, kun sen pystyy nostamaan milloin tahansa.

 5. Se rajan muutteleminen tarpeen mukaan on toki hyvä asia, mutta se pitäisi sitten muistaa muuttaa ennen kuin on kassalla maksamassa ostostaan ja huomaa, että yllätys yllätys ostos olikin suurempi kuin raja. Minulla kävi alle kaksi viikkoa sitten Virossa niin, että raja juuri ja juuri ylittyi – se on nolo tilanne. Sain toki maksettua sen normaalia isomman ostoksen, mutta silti nolo tilanne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *