Väkivalta on väärin, mutta..

Eilen illalla b-rapussa joku narkkari erehtyi menemään yleisavaimella väärään asuntoon, niin asukas tosi riski mies hakkasi sen narkin ihan tohjoksi.

Jos minun kohdalle olisi sama sattunut, niin  olisi ottanut painiotteen ja sitonut sen narkkarin, koska vuonna 2005 lupasin että en enää ikinä lyö ketään oli tilanne mikä hyvänsä ja sen lupauksen olen pitänyt ja pidän.

8 vastausta artikkeliin “Väkivalta on väärin, mutta..”

  1. Minullakin nykyisessä taloyhtiössä ovat narkomaaniset kleptomaanit kolmessa aallosta tyhjentäneet ihmisten kellarivarastot sekä hajottaneet ihan vasta-rakennetut kellaritilat myöskin rakenteitaan myöden niin, että kameravalvonnalla heitä holhotaan. Ja minäkin joudun kuvattavaksi, mikä on ajatuksena vastenmielinen, etenkin kun valkoroska ei ota rauhoittuakseen. Rappukäytävissä haisevia patjoja, tupakantumppeja — ja sitten kun joku oli kirjoittanut hissiin hyvinkin maltillisen ja ystävällismielisen pyynnön, että sylkisivät nuuskapussinsa roskiin eikä sisälle hissiin, niin tuohon lappuun oli valkoroskan edustaja tussilla kirjoittanut jotakin naisen alapäätä kuvaavia kirosanoja. Että sillä tasolla.

    Että jospa korkeasaaren eläintarhaan voisi varata muutaman kopin ihmisapinoille?

  2. Minunkin asuntoni ovesta yritti narkomaani yhtenä yönä tulla nyrkeillä jyskyttäen ja aineissa ölisten sisälle niin, että jouduin soittamaan hätäkeskukseen sekä ottamaan keittiöni laatikosta ranskalaisen kokkiveitsen valmiustilaan itsepuolustusta varten. Ihan suomalaisia ihmisiä, ei maahanmuuttajia nämä narkomaanit.

  3. Kysyin poliisilta puhelimessa, onko se sallittua virittää omaan kellarivarastokoppiin ansa tai vaikka myrkkykäärme laittaa sinne johonkin hienon merkkituotteen logoilla varusteltuun pahvilaatikkoon, niin tämä kuulemma ei ole sallittua, joten kameroilla mennään ja oikeudessa hävitään, koska narkomaanin ihmisoikeus ja vapaus on tärkeämpi kuin kaikkien muiden naapureiden rauha ja harmonia.
    Tervetuloa Suomeen!

  4. Erään läheisen asuntoon narkomaanit tunkeutuivat, varastaen sieltä teknologiaa, kelloja, arvotavaraa sekä mm. auton avaimet, jonka jälkeen ajoivat varastetulla autolla jonnekin ojaan, josta poliisi sitten tuon auton löysi ja siitä alkoi helvetillinen oikeusrumba, jossa kukaan rikollinen ei ota mitään vastuuta mistään, vaan he jopa aineissa torkkuivat oikeussalissa, kun millään ei ole väliä.

  5. Hiuslakkapulloa ja sytkäriä voinee varmaan myös käyttää liekinheittimenä omaan asuntoon tukeutuvaa narkomaania vastaan puolustautuessa.

  6. Hyviä kommentteja Liisalta. Pestiin naapurin Ekin kanssa veret porrastasanteelta kumihanskat käsissä, kun sillä narkilla voi olla vaikka AIDS tai jotain muuta vastaavaa ainakin ja Ekilläkin pieniä lapsia.

  7. Saattaisi sen narkkarin kiinniotossa tulla piikkiä kylkeen, joten riskinsä siinäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *