EU uskovaiset ovat haistaneet veren.

Kiitos Riikka Purralle rohkeudesta sanoa se jota muut eivät uskalla.

Nimittäin suomen ja suomalaisten etu ei varmasti ole kuulua sellaiseen Euroopan unioniin, jossa me olemme vain holtittomasti oman taloutensa hoitaneiden maiden maksuautomaatti ja vekseleiden ja velkojen kuittaaja.

Ja EU jäsenyys ei meidän turvallisuuttamme lisää ja nyt kun pian olemme Naton jäsen, niin sen jälkeen ei senkään vertaa, päin vastoin.  Silloin kun unioniin liityimme, niin kansalaisille sanottiin että se tehdään turvallisuuspoliittisessa katsannossa, joten nyt kuun meille tulee Naton viides artikla, niin tämä väite on historiaa.

Koko ajan ollaan unionia hivutettu fiskaaliunionin suuntaan ja ollaan erkaannuttu kauaksi siitä EU.sta johon vuonna 1995 liityimme.Tulisi olla vain itsenäisten valtioiden välinen kauppaliitto, jossa kukin maa huolehtisi vain omista veroistaan ja veloistaan.

Nyt ovat kaikki EU.n edessä syvinpään kumartavat ja matelevat repimässä pelipaitaansa Riikan kommentista, vaikka hän sanoi, että ero ei lähitulevaisuudessa ole heidän tavoiteohjelmassaan, mutta tilannehan saattaa muuttua nopeastikkin, kuten Naton kohdalla huomaamme, kun ei ole pitkäkään aika siitä, kun kokoomus olisi oltu valmiina vetämään munistaan hirteen Natokiihkoilustaan ja nyt sen nimeen vannoo jo ”Pihtiputaan mummokin”.

Joten maailma muuttuu ympärillämme hurjaa tahtia ja kukaan ei tiedä mitä huomenna on edessä, joten on ihan tervettä meidänkin pitää kaikki skenaariot esillä, sillä ei vara venettä kaada ja jos joku esittää tulevaisuudenvisioita jotka eivät sillä hetkellä ole valtavirtaa, niin jo löytyy ensimmäisen kiven heittelijöitä.

 

 

 

5 vastausta artikkeliin “EU uskovaiset ovat haistaneet veren.”

  1. Pitää muistaa että eu-äänestyksessä liittymistä vastaan äänesti 43% minä mukaan lukien. Se on Suomen suurin vähemmistö.

    1. Useampi olisi äänestänyt vastaam, jos äänestäjille olisi kerrottu todennäköiset seuraukset ja vallalla olleet pyrkimykset.

  2. EU-uskovaiset kumartavat syvään ja nuolevat eu-eliitin takapuolta innokkaasti joka kerta, kun suomalaiset joutuvat maksamaan etelän vetelien kustannuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *