Olisivatkohan taas vasuripellet liikkeellä…

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009864403.html

”Tiedotteessa opiskelijat kertovat haluavansa kiinnittää mielenilmauksellaan huomiota opiskelijoiden ahdinkoon, jota hallitus aikoo heidän mukaansa lisätä esimerkiksi leikkaamalla asumisen tuista ja heikentämällä kohtuuhintaisten asuntojen saantia.”

On se vaan kumma, että työssä käyvien veronmaksajien pitää osallistua talkoisiin, mutta lusmuileva sakki, jolla on kyllä varaa viikon kestäviin bileisiin ja satojen eurojen bilelippuihn, katsoo olevansa oikeutettu kalliisiin yksiöihin ja saamaan kaiken yhteiskunnalta.

15 vastausta artikkeliin “Olisivatkohan taas vasuripellet liikkeellä…”

  1. https://www.is.fi/viihde/art-2000009865423.html

    ””Legendaariset bileet” – jättimäinen jono hämmensi Helsingin keskustassa”

    ”Lippujen aluksi kovalta kuulostava hintakaan ei ole este opiskelijoille. Opiskelijat kertovat, että tapahtuman liput maksavat 299 euroa. ”

    ”Halpaa” on – ainakin rahapulass oleville opiskelijoille….

  2. Opiskelijoiden pitäisi tyytyä kolhoosikämppiin, niin kuin ennenkin, kun rahaa ei ollut.

  3. Yle lipsautti kolmen osallistujan nimet heitä haastatellessaan. Näistä kaksi on Vasemmistoliiton aktiivitoimijoita ja kolmas ollut ehdolla samalla ylioppilaskunnan vaalien listalla jolta vasemmistoliittolaiset operoivat. Eli sillä tapaa täysin sitoutumaton mielenosoitus taas kerran.

  4. ”Olisivatkohan taas vasuripellet liikkeellä…”

    Hmm…

    Tiedotteen muotoa hioneesta seitsikosta Pinja Vuorinen on vasemmistonuorten puheenjohtaja, Isla Arnivaara ja Jonna Rajala kuuluvat SitVasin hallitukseen ja Valtteri Harakka kommunistinuoriin.

    😂

  5. Opiskelijat ovat tulevaisuutemme mutta saa kai sanoa että yliopisto-opiskelijat ovat monella mittarilla etuoikeutettu kansalaisryhmä.

    1. Suomen korkeakoulupolitiikka tiivistetysti:

      -Ei lukukausimaksuja, maksuton opiskelu ammattikorkeakoulussa ja yliopistolla.
      -Kela maksaa asumis- ja opintotukea.
      -Opintolainasta hyvitetään 40%.

      1. Monikultturismin edetessä kaikkien keskinäinen solidaarisuus hiipuu. Lukukausimaksut kymmeniä tuhansia USA:n malliin.

        1. Ryöstelystäkään ei olisi apua, kun tuomiot laskettaisiin vuosikymmenissä.
          Tätä kehitystä vasemmisto himokkaasti on tukemassa.

          1. Kulttuurimarxismin tavoite on hävittää kansallisvaltiot ja niiden sisäinen solidaarisuus. Mutta vain me älyä omaavat tiedostamme sen. Vasemmistoa viedään kuin pässiä teuraalle.

            1. Mutta voihan olla, että ne, jotka suostuvat ottamaan käteensä ja otsaansa pedon merkin, saavat ostaa ja myydä.

              En käy kinaamaan Johanneksen ilmestystä vastaan.

  6. Suhteellinen asia tuo opiskelijan toimeentulo. Eihän se leveää ole eikä juuri koskaan tarpeeksi kaikkien mielestä, mutta toisaalta se toimii niin kauan kuin kaikilla haluavilla on varaa opiskella. Itse maksoin viimeisen opintolainaerän muistaakseni 44 vuotiaana. Jos töitä saa niin lainan maksu ei ole ongelma. Lainan korko oli pahimmillaan 11,55 prosenttia vaikka oli muka valtion korkotuki. Korkoja sai sitten vähentää verotuksessa mutta kaikki laina piti maksaa takaisin ihan itse.
    Vaikka opiskelija on köyhä niin opiskelijaelämä on hauskaa, varsinkin yliopistossa kun saa paljolti itse päättää mitä ja milloin opiskelee. Työelämässö sitten on paremmin rahaa mutta opiskelijaelämän ihana vapaus on mennyttä.

  7. Punavirheet rähisevät nyt joukolla hesassa yliopistlla ja lukiossa ja Turussa yliopistolla.
    On se hirveää, kun opiskelijalla ei ole toimitusjohtajan elintasoa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *