Rantaruotsalaisten ahneus loistaa

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009865839.html

”– Rkp yrittää juntata Pietarsaaren kentälle erillisratkaisua julkisilla varoilla. Eivät halua taipua markkinaehtoisuuteen oikein millään, eräs neuvottelulähde sanoi IS:lle.”

Jostain syystä ei yllätä tämä rantaruotsalaisten ahneus.

Muiden pitäisi kstantaa heidän etunsa – kuten aina ja kaikessa.

5 vastausta artikkeliin “Rantaruotsalaisten ahneus loistaa”

 1. Juu pikkuruottalaisten kylään pitää olla lentoyhteys meidän kustantamana ja ruotsinkieltä opetetaan yhä enemmä – saas nähdä miksi persut hyväksyy moisen ja vieläpä hallituksessa stuen?

 2. Hallitus on puhunut.
  Antaa verohelpotuksia hyvätuloisille.
  Ottaa velkaa ennätysmäärän.
  Leikkaa heikoimmilta, mutta uhkaa jo leikata lisää.
  Poliiseja koulutetaan lisää ja niille tulee tarve.
  Eriarvoisuus kasvaa oikeiston eduksi.
  Mitä sanoo peruspersu?

 3. Pitäis perustaa rahasto, johon jokainen voisi lahjoittaa saamansa veroalennuksen verran rahaa.

 4. Onkohan Lipposella koskaan ollut kaikki natsit bunkkerissa?

  Vuonna 2015 Pate moitti suomalaisia liiallisesta kansallismielisyydestä.

  Äijä kuitenkin vastaanotti rotu- ja etnonstionalistiselta RKP:lta Freudenthal-mitalin. Kansallismielisyydessään RKP ja oolantilaiset, jos ketkä, harrastavat eristäytymispolitiikkaa fennojen suuntaan.

  Eristäytyminen on Allardtin-Tsxellin opin ydin. Surut haluaisivat erottautua myös Ruotsissa, jossa ovat pyrkineet saamaan valtion tunnustuksen kielelleen ja kulttuurilleen suomalaisten, saamelaisten, meänkielisten, juutalaisten ja mustalaisten tapaan. Mutta yli 10 vuotta kestäneet ponnistelut eivät ole tuottaneet tulosta.

  Paten äo ei voi olla tehtäviensä edellyttämällä tasolla mitenkään. Kieltämättä on koettanut urhoollisesti pärjätä niillä eväillä, mitkä on sattunut saamaan. Siitä nostan äijälle hattua.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paavo-lipponen-suomessa-uhkaillaan-jo-ruotsinkielisiakin-kansallismielisyyden-lietsomiseen-puututtava/5252634

  1. Vihreitten vetämänä on tehty ihmiskokeita törmäyttämällä erilaisia kulttuureita toisiinsa. Seurauksena on tullut levottomuuksia, kuten älyä omaava olisi voinut jo ilman tuota ihmiskoetta nähdäkin, koska kokemuksia asiasta on ollut nähtävissä ympäri maailmaa.

   Jos nyt tehtäisiin sellainen ihmiskoe, että jaettaisiin esimerkiksi somalit tasan kaikkien kuntien kesken, niin veikkaisinpa, että saattaisivat hyvinnii pyrkiä toistensa yhteyteen.
   Jos tehtäisiin Lippos-koe ja rangaistaisiin somaleita kansallismielisyydestään ankarammin kuin ketään koskaan, niin veikkaanpa, että kansalliskaipuuta senkin jälkeen esiintyisi.

   Mitähän Lipponen tähän keksisi? Olisiko yliovela, vaiko ei?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *