Reikä aitaan ja siitä lävitse Liettuaan – melkein onnistui

Valkovenäjän erikoisjoukkojen sotilaat tekivät aukon Liettuan raja-aitaan, jotta laittomasti maahantulijat pääsisivät Liettuaan.

Linkin takaa löytyy video, jossa kaikki se näkyy hyvin.

Two men damage Belarus border barrier trying to let 10 migrants into Lithuania – LRT

Ei kannata tehdä ”lastentarhan aitaa”, vaan ihan oikea aita, kuten puolalaiset ovat tehneet.

Niin, Liettua ei ota vastaan turvapaikkahakemuksia, vaan pistää saman tien takaisin aidan toiselle puolelle. Niin pitää Suomenkin tehdä.

15 vastausta artikkeliin “Reikä aitaan ja siitä lävitse Liettuaan – melkein onnistui”

 1. Suomessa noudatetaan lakeja vaikka se on nyt itsetuhoista.

  Uutisoivat että Kostamuksesta FSB 🇷🇺 siirtelee näitä 🚴 polkupyöräjoukkoja Kantalahteen ja Sallan väliselle alueelle. Sieltä heille on laskettu seuraava tasa hyökätä kohti Suomea ”turvapaikanhaku” statuksella koska meillä luetaan pykäliä kuin piru Raamattua.

  Näillähän on ollut teltat joissa on lämmitys sekä lähes kaikilla Suomeen pyrkiville on huomiota herättävät kalliit merkkivaatteet (Helly Hansen talvitakkia yms). Ei ole siis kyse huonokuntoisista ”turvapaikanhakijoista” vaan miehistä jotka on hyväkuntoisia ja hyvin varustettuja.

  Näiden tehtävä on horjuttaa yhteiskuntaamme ja saada aikaan kaaos sekä eripuraa.

  On myös selvää että pyritään vaikuttamaan mm presidentinvaaleihin. Semmoinen huomio että 🇷🇺Venäjän nettisivuilla mainostetaan ja kehutaan mm Väyrystä (Keskusta) sekä Huhtasaarta (Vapauden liitto).

  Näille jompikumpi näistä olisi mainio vaihtoehto.

  Sekä Haaviston MT:n pitämän pressatentin aikana jossa Haavisto pitää sen kannan että kaikki turvapaikanhakijat on otettava Suomeen oli tilanne mikä hyvänsä rajalla kertoo jotain…ei jatkoon. Tälläinen presidentti kelpaisi myös Venäjälle.

 2. Saa nähdä jos kohta alkaa tulla polkupyöräjoukkoja myös Raatteen tietä, ehkä Venäjä raivaa sen käyttöön. Kumman hitaasti rajoja saadaan kiinni. Yksi paikka suljetaan ja sitten ihmetellään kun porukkaa lappaa toiselta raja-asemalta. Eikös tähän pitänyt saada laki aikaan silloin kun ensimmäisen kerran näitä pyöräilijöitä tuli? Ja eikös siitä käyty poliittista väittelyä onko käytössä riittävät keinot?

  Sääli näiden tulijoiden kannalta kun Venäjä käyttää heitä näin häikäilemättömästi.
  Juuri tulee uutisia Puolasta. Tuhansia ihmisiä on kyyditetty rajalle, aidasta huolimatta jonkin verran porukkaa on päässyt läpi.

  Tämähän on kuin Lapuanliike potenssiin sata.

  1. 1939 Venäjä halusi tulla Suomeen, me ei päästetty. Nyt tänne tullaan riemumarssilla 🚴 polkupyörillä…koska jokin laki sallii sen koska EU…

   Mitä meni pieleen?

  1. Marko: ”Ei mitään sieltä tänne tai täältä sinne.”

   Minun mielestäni ryssät pitää päästää Suomesta Venäjälle, mutta ei enää takaisin.

   1. Suomessa on suuri joukko venäläisiä kaksoiskansalaisisia lähes 100 000.
    Suurin osa kantaväestä on tullut silloisen rautaesiripun takaa pakoon kommunistista diktatuuria ja köyhyyttä. Pääosa on kunnon väkeä.
    …mutta sitten myöhemmin on tullut tätä oligarkki ym.. muuta väkeä ihan ”muista syistä”.
    Nämä asiat pitää pystyä pitämään erillään tiukkana viranomaistyönä.

    1. Suomessa on noin 40 000 Venäjän ”kaksoiskansalaista”, eli nämä on myös Venäjän kansalaisia sekä noin 100 000 puhuu kyllä venäjää ja heillä on siteitä sinne.

     Nämä kaksoiskansalaiset on se uhka jotka nousee kapinaan Suomessa kun Putin näin käskee, se on niillä laissa säädetty jotta jos meidät julistetaan vihollisiksi on heidän tehtävä vastarintaa hinnalla millä hyvänsä ;

     Professori: Venäjän kaksoiskansalaiset ovat riski Suomen turvallisuudelle – kylmäävä ennuste Putinin seuraajasta
     https://www.is.fi/politiikka/art-2000009823011.html

     1. ”Vuoden 2022 lopussa Suomessa asui vakituisesti 159 966 henkilöä, joilla oli kaksoiskansalaisuus. Näistä Suomessa syntyneitä Suomen kansalaisia, joille on myönnetty jonkin toisen maan kansalaisuus, oli 40 425 henkilöä. Vastaavasti ulkomaiden kansalaisia, joille on myönnetty Suomen kansalaisuus, oli 119 541 henkilöä.”

      … eli täällä on vään muitakin.

      Nuo nyt juuri tulijat eivät ole varmaan kaksoiskansalaisia.

      1. Heikki oli väärässä. Väittele tämän tyypin kanssa kun kyse oli keskustelussa venäläisistä :

       ”– SUOMESSA asuu 35 000–40 000 Suomi–Venäjä-kaksoiskansalaista. Luulemmeko me, ettei FSB (Venäjän turvallisuuspalvelu) käytä näitä ihmisiä? Turun yliopiston kansainvälisen liiketoiminnan professori Kari Liuhto kysyy.” (IS)

       1. Oikein Marko. Ei kaksoiskansalainen (vaikkapa USA-Suomi) ole suuri uhka Suomelle. Venäläiset Suomessa ovat suuri uhka Suomelle. Mielestäni olisi parasta päästä eroon joka ikisestä venäläisestä – mukaan luettuna diplomaaatit.

 3. Meduza uutisoi keväällä FSB:n lähettäneen ISIS-taisteiljoita turvapaikanhakijoina Ukrainaan, Turkkiin ja Yhdysvaltoihin. Että ei kai se nyt sentään ihan maailman harhaisin ajatus ole, että tälläkin tavalla voitaisiin yrittää.

  meduza.io/feature/2023/0…

 4. Miettikää tälläinen fakta:

  Pummilla matkustamisesta saa sakot, ilman kalastuslupaa kalastamisesta saa sakot ja menettää pyyntivälineet valtiolle, mutta maahan saat tulla ilman passia ja asiakirjoja agressiivisen raja-naapurin kautta. Valtio tarjoaa tulijalle maahantulorahan noin 350€ heti käteen, asunnon saa heti ja ruokaa sekä vaatteita ja järjestää tarvittaessa vaikka huonekalut. Sosiaalitantat opastaa kädestä pitäen muiden etuuksien hakuun.

  Edelleen painotan että oikeasti hätää kärsivät perheelliset on homma erikseen kuin nämä merkkitakeissa tulleet hipsterit.

  Kysyn edelleen,,,,olemmeko Hölmölä? Olemme.

  Tämä on niin iso vetovoimatekijä että tulijoita on jonoksi asti. Sekä edelleen Venäjä käyttää väylää hyväkseen kun se ujuttaa omia joukkojaan Suomeen. Klo 10:00 FSB🇷🇺 jatkaa ilosanomaa rajoillemme.

  1. Klo 10:00 lähinnä Sallassa …Vartius aukeaa jo klo 8:00. Veikkaan että Salla on nyt oleskelijoille suositumpi …koska matkailu avartaa …

 5. Meillä on edelleen vetovoimatekijä…

  ”Arabian­kielisissä some­ryhmissä myydään pääsyä Suomen rajalle: Moskovasta 2 800 dollarilla rajalle, ”sisältää auto­kyydin ja polku­pyörän”
  HS kävi läpi sosiaalisen median ryhmiä, joissa myydään matkoja Lähi-idästä Venäjän kautta Suomeen. Moni toivoo, ja jotkut tarjoavat, matkoja Suomesta syvemmälle Eurooppaan.” (HS)

  Kaiken takana on ….Pirkka…no ei vaan FSB🇷🇺

 6. 🤦🤦🤦

  Yle: Apulaisoikeuskansleri pysäytti itärajan rajoitustoimien kiristykset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *