Sannan miehelle myös: ”iloa, valoa ja kourimista!”

”Pääministerin aviomiehen käytös julkisella paikalla suositussa yökerhossa herätti runsaasti huomiota.

– Bongasimme Markuksen ja kaunottaren ensimmäisen kerran puolenyön aikaan tanssilattialta. Muut tanssijat huomasivat heidät helposti, sillä heillä oli todella intiimi meininki päällä, silminnäkijä kuvailee.” (Seiska)

Se miten tarina etenee kun kuvien mukaan Markus kourii kaunotarta vierellään on kyllä erikoista julkisuudessa. Onko tässäkin selitys kuten Mäkysen (SDP) tapauksessa joka yöpyi vieraan naisen kanssa juhlien jälkeen että elävät suhteessa jossa on parinvaihto tuttua,,,,onko tämä sitten uusi normaali kaikille muillekin ? Kansalaiset! Baariin ja tiedätte miten homma etenee koska päättäjämme ovat meille esimerkki!

Aikas hienosti juuri vaalien alla

(Kuva: Seiska)

 

 

20 vastausta artikkeliin “Sannan miehelle myös: ”iloa, valoa ja kourimista!””

 1. Joo:
  ”Saattaahan toki olla, että Sanna ja Markus ovat sopineet avoimesta parisuhteesta, jossa molemmilla voi olla useita intiimejä suhteita parisuhteen rinnalla.

  Asiantuntijoiden mukaan avoin suhde kuitenkin toimii hyvin vain silloin, jos toisten ihmisten tapaamisista pystytään sopimaan ja puhumaan avoimesti. Baareissa tapahtuvien satunnaisten kännisekoiluiden ei katsota palvelevan alkuperäistä ajatusta avoimesta suhteesta. – –
  Sanna ja Markus sanoivat tahdon kesällä 2020. Sen jälkeen avioliitossa on ollut jos jonkinmoista vuoristorataa.”
  (Seiska)

  Kuulin myöskin aamulla sattumalta auton radiosta pätkän Ylen ”kysy mitä vaan”-ohjelmasta, jossa aiheena ”Jani Toivola, miksi kansanedustajuus nakersi sinua vuosien mittaan sisältäpäin?”

  Keskustelu eteni tätä rataa:
  ”Entinen kansanedustaja Jani Toivola on seissyt monissa huoneissa ihonvärinsä takia ainoana ja se oli yksi hänen kokemuksistaan myös eduskuntavuosien aikana: ”Pitkässä juoksussa se kuluttaa paljon energiaa ”, hän sanoo ja kertoo, miten erilaiselta tuntui siinä vaiheessa, kun hän sai ruskean avustajan ja heitä olikin huoneessa yhtäkkiä kaksi. Eduskuntavuosien aikana Jani Toivola sanoi kadottaneensa myös osan identiteetistään ja siitä hän kertoo myös uudessa kirjassaan, missä hän etsii tietään takaisin itsensä luo. Myös esimerkiksi itselleen ominaisella tavalla pukeutua: ” Otin eduskunnassa esim sormukset pois ja pukeuduin tummansiniseen tai harmaaseen pukuun.Kyllä sekin syö energiaa pitkässä juoksussa.” Mutta vaikuttaako se myös itse vaikuttamistyöhön?”
  (Yle)

  Huomasin miettiväni, että kenelleköhän nämä sisällöt on tehty?

  Sitten laitoin radion kiinni ja kuuntelin liikenteen ja sateen ääniä.

  1. Nykyään onkin joka kerta kaikilla valmiina selitys että vain polyamoriaa ja monisuhteita tässä harrastetaan.

   Sehän on in ja pop mennä naapuriin vaikka iltapäiväkahveille johonkin gangbang bileisiin 🤪👍

   Toisaalta kun tälläisillä ”johtajilla” esimerkki avioliitossa sekä avoliitossa on tämä niin emme ole kaukana kaaoksesta…😅😅😅….kun kaikki saa makoilla kaikkien kanssa ja siihen oikein kehoitetaan.

   Kivaa seurata taas tätä touhua! Popcornit esiin !

 2. Olisikohan Markus kaivannut jotain kouriintuntuvaa, kuten lihaa luiden päälle ?

 3. Varsinaista viihdettä nämä lähestyvät vaalit lööppeineen, nautin tästä 🌴🌴🌴🌞

 4. Uutisarvoa tällaisella roskalla ei ole, enkä usko että mitenkään vaaleihin vaikuttaa mutta onhan sillä kait jollekin viihdearvoa.

  Ehkäpä myös opettavainen muistutus, että jos olet vallan huipulla, sinun ja läheisten avainhenkilöiden ympärillä on aina kameroita.

  1. 😀 ”Seiskan paparazzi havaitsi viime viikolla, että pääministeri Sanna Marinin aviomies, yrittäjä Markus Räikkönen, 37, kurvaili tuliterällä citymaasturilla pitkin Helsingin Hietaniemen aurinkoisia katuja.
   Markus viihtyi menopelinsä ratissa mainiosti, sillä hänellä oli pieni poikamainen virne suupielessään.

   Meilahdessa meno kuitenkin hyytyi, kun hän erehtyi vilkaisemaan taustapeiliin. Sliipattu tukka ei miellyttänyt, vaan hän alkoi sukia hiuksiaan vimmatusti.
   Markus mateli autoletkan perässä reilun sadan metrin matkan. Aina kun letka pysähtyi, niin tukkajumalaksi paljastunut Markus haroi hiuksiaan.

   Välillä vaikutti siltä, ettei kampaus meinannut millään asettua paikoilleen, joten Markus pörrötti koko kampauksen sekaisin ja aloitti sukimisen alusta.

   Kun paparazzi ajoi liikennevaloissa oman autonsa Markuksen viereen, pääministerin miehen tukkatyylittely tallentui Seiskan videokameralle.
   Markuksen frisyyri asettui aloilleen vasta hieman kyseenalaisen tempun jälkeen. Räikkönen nimittäin nuolaisi sormiaan, jonka jälkeen hän paineli kiehkurat paikoilleen niin sanotun laihialaisen hiuskiinteen eli sylkikampauksen avulla.”

   — Nämähän ovat komediaa parhaimmillaan. Elän sen verran omassa kuplassani, että näiden arkipäivä on kuin astuisi toiselle planeetalle. Täytyykin lukea enemmän näitä roskalehtiä!

   1. Mieleeni muistuu tästä, kun kerran vein oman entiseni turkkilaiseen parturiin, jossa hänelle leikattiin tuollainen sliipattu letti, mikä veti meidät molemmat niin sanattomiksi, että varoen autossa katsoin toisen reaktioita, kun hänen silmänurkissa leiskui raivon poikanen, joka veti suun sen verran viivaksi kotimatkalla, että pysähdyin matkalla kampaamosta hakemassa hänelle vastamuotoilutuotteita, sekä kotona puoli tuntia saksin miehen päätä, kunnes ihminen näytti taas ihmiseltä.

    Mutta että elämä olisi tuota jatkuvaa kulissia… 😀

     1. Tiedoksi Räikköselle, mini-irokeesi-Orpolle ynnä muille uros-kukoille:

      ”Irokeesi, usein myös mohikaani (engl. mohawk), on erityisesti alakulttuurien, ensisijaisesti punkin, parissa suosittu hiustyyli.

      Irokeesissä pään keskikohdan hiusten on annettu kasvaa pidemmäksi, kun taas pään sivut on leikattu lyhyemmiksi, siiliksi, ajettu kaljuiksi tai ajettu eri kuvioita. Keskelle jätetyt hiukset nostetaan pystyyn esimerkiksi hiuslakalla tai KUUMALLA SOKERIVEDELLÄ. Föönataan kuivaksi niin kestää paremmin. Punk-tyyliset henkilöt eli punkkarit kasvattavat irokeesinsä joskus jopa lähes metrin pituisiksi, ja värjäävät ne räikeillä väreillä.

      Sana ”irokeesi” juontaa juurensa Amerikan irokeesi-intiaaneihin, joiden tunnusomaisena piirteenä on pidetty irokeesin tyylisiä kampauksia.”
      (Wikipedia)

  2. Viihdettä kuten kirjoitin, voi siinä tietenkin jokin äänestäjä miettiä näitä arvoja…ovatko ne samat….

 5. ”Kelpo vaimo on miehensä kruunu, mutta kunnoton vaimo on miehelle kuin mätä luissa.” – Sananlaskut (Raamattu).

 6. Jospa tämä Sannan mies, Markus, päätti näyttää kertaheitolla, ettei hän ole mikään aisankannattaja eikä vässykkämies, jonka yli voidaan kävellä milloin yökylässä milloin missäkin rouvan kaulannuoletusvideossa…

  1. En epäile hetkeäkään, etteikö kukko kokisi tarvetta lehahtaa jätevuoren huipulle, broilereista ylimmäiseksi. Taivaan pyörökaariset mahonki-ovet auetkoon selkoselälleen kukoista koreimmalle! Pot-pot!

   1. ”Nykyisin syötävä kananliha on peräisin lähes pelkästään broilerirotuisista kanoista. Vuonna 2015 Suomessa kasvatettiin lihaksi 117,1 miljoonaa lintua, kun luku oli vuonna 2005 noin 55 miljoonaa lintua.

    Suomessa on noin 230 broileritilaa, joista noin 40 on ja­los­tus­tiloja. Tilat sijaitsevat pääosin Länsi-Suomessa (Etelä-Poh­jan­maalla, Pir­kan­maalla, Sa­ta­kun­nassa ja Var­si­nais-Suomessa). Tilojen määrä on laskussa, mutta tilakoko nousussa.

    Suomessa kasvatetaan lähes yksinomaan broilerialan suurimman toimijan, Aviagen-yhtiön, kehittämiä Ross Ross 308-(suosituin) tai 508 -broileriristeytyksiä. Lisäksi kasvatetaan Cobbin 500-risteytystä ja pienempiä määriä Hubbardin ja Aviagenin hidaskasvuisia kanarotujen risteytyksiä.

    Laki ei rajoita broilerin kasvunopeutta. Yleisimmin käytetyissä roduissa 64 gramman vuorokausikasvu on tavallinen.

    Poikaset teurastetaan 1,5 kuukauden ikäisinä, jolloin ne painavat suunnilleen 1,7 kiloa.
    Munantuotannosta poistettavat kanat eivät Suomessa laadultaan kelpaa syötäväksi, koska ovat munantuotannon lopettamisen jälkeen liian laihoja syötäviksi. Lopetuksen jälkeen ne joutuvat kaatopaikalle tai turkiseläinten rehuksi.”
    (Wikipedia)

    1. Mitä jos kaikki me suomalaiset ryhtyisimmekin syömään riistaa tehotuotetun lihan asemesta — onko kukaan laskenut, kuinka monessa kuukaudessa kaikki Suomen metsät olisi muunlajisten osalta tyhjennetty sukupuuttoon?

     Metsäpeurasta:

     Metsäpeura eli suomenpeura, itämurteissa petra (Rangifer tarandus fennicus) on suurikokoinen ja havumetsissä elämiseen sopeutunut peuran (Rangifer tarandus) alalaji, jota tavataan vain Suomessa ja Luoteis-Venäjällä. Metsäpeura oli kivikaudelta lähtien suomalaisen erä- ja pyyntikulttuurin tärkeimpiä saaliseläimiä, mikä johti sen häviämiseen nykyisen Suomen alueelta 1800-luvun lopulla.

     Ensimmäiset metsäpeurat vaelsivat Pohjois-Eurooppaan viime jääkauden jälkeen noin 10 000 tai 7 000 vuotta sitten idästä ja kaakosta. Niitä esiintyi muuallakin Euroopassa, esimerkiksi Puolasta metsäpeura hävisi vasta 1500-luvulla. Vielä 1600-luvulla metsäpeuraa tavattiin kaikkialla Suomessa pohjoisinta Lappia lukuun ottamatta. Venäjän Karjalassa levinneisyys ulottui 1700-luvulla Kantalahdesta Äänisjärvelle. Myöhemmin poronhoito, liiallinen metsästys ja ilmaston lämpeneminen alkoivat verottaa kantaa etenkin Suomessa.”

     SYYTETTÄISIINKÖ VAIKKA SUSIA JA KARHUJA?

     ”Metsästys ja Kalastus -lehden haastatteleman tutkija Ilpo Kojolan mukaan suurin syy metsäpeurakantojen pienenemiseen on susikantojen runsastuminen. Susikannan ollessa runsaimmillaan vuonna 2007 – yli 60 yksilöä – havaittiin Kainuussa seuraavana vuonna metsäpeurakannan siihenastinen aallonpohja. Susikannan pienennyttyä, arviolta 30–40 yksilöön vuonna 2010, talven yli selviytyvien vasojen määrä on kasvanut noin 40 %.Peurojen kokonaismäärä ei kuitenkaan ole kääntynyt kasvuun.
     Myöhemmissä haastatteluissa Kojola on muistuttanut, että metsäpeuroja saalistavat suden ohella muutkin suurpedot, karhu etenkin alkukesäisin. Karhujen pyyntilupien määrä on Kuhmossa lisätty kaksinkertaiseksi normaaliin verrattuna juuri peurojen suojelemiseksi. Itse metsäpeuran metsästys on ollut Kainuussa kiellettyä vuodesta 2003 lähtien.”

     VAI MYÖNNETÄÄNKÖ, ETTÄ IHMISEN TOIMINTA TUHOAA JA HAITTAA MUITA LAJEJA JA LUONTOA?

     ”Suurpetojen runsastumisen lisäksi talousmetsien hoidosta ja hakkuista johtuvalla metsien pirstaloitumisella arvellaan olleen vaikutusta peurojen vähenemiseen.”

     (Wikipedia)

     1. Tiesittekö, että ihmisyhteisöjen koon/ ihmiskunnan määrän kasvu sekä elintasosairauksien lisääntyminen on yhdistetty maanviljelyskulttuurin syntyyn, jolloin viljan viljely mahdollisti paikalleen asettumisen sekä suurempien perheiden ruokinnan?
      Ja ilmeisesti alkunautaa on kesytetty nimenomaan, koska se on laumaeläin toisin kuin vaikkapa hirvi, ja lehmän funktio siis lienee ollut ihmisen viljapeltojen lannoitus, ei liharuoan lähteenä oleminen, vaikkakin naudanlihaa myös syötiin.

      Ja että märehtijöitä on vaikka kuinka paljon muitakin metsissä lehmien lisäksi, mutta että juuri ihmisen toiminnasta johtuva tehotuotannon massiivinen koneisto aiheuttaa jopa viattoman eläimen ominaisuudesta johtuvia päästö-ongelmia, joista sitten syytetään eläintä eikä ihmistä, joka tuon haitan itselleen sekä planeetalle aiheuttaa.

      Kuinka sairasta sekin on.

 7. Sanontoja ja sananparsia on monen lähtöön.

  ”Ei kunnian kukko laula.”
  ”Loppui lyhyeen kuin kanan lento.”
  ”Syönyt sika ei tiedä syömättömän kurjuutta.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *