Saksassa kiehuu.

”Bild-lehdeltä hätkähdyttävä ääri-islamia torjuva viidenkymmenen kohdan manifesti”

”Lehti perustelee manifestiaan:

– Maailmamme on kaaoksessa, ja me olemme kaiken tämän kaaoksen keskellä. Hamasin terrori-iskun jälkeen on maahamme noussut uudenlainen vihan ulottuvuus. Se hyökkää arvojamme, demokratiaamme ja maatamme vastaan.

– Yhteiskunnassamme on kiehunut jo pitkään. Maassamme elää runsaasti ihmisiä, jotka vastustavat elämäntapaamme. Ihmisiä, jotka riemuitsevat sivullisten siviilien murhaamisesta. Ihmisiä, jotka opettavat omat lapsensa vihaamaan ”vääräuskoisia”. Ihmisiä, jotka haluavat kieltää naisia käyttämästä hameita tai housuja. Ihmisiä, jotka halveksuvat perustuslakia ja kuuntelevat sen sijaan radikaalisaarnaajia. Nämä ihmiset käyttävät suvaitsevaisuutta hyväkseen, koska he haluavat muuttaa yhteiskunnan toisenlaiseksi.

– Tätä ei pidä hyväksyä! Näin ei voi jatkua!

Bild vaatii maata sanomaan ”EI!” antisemitismille, ihmisvihalle ja kaikille niille, jotka sanovat ”ei” saksalaisille. Lehti korostaa jokaisen ihmisarvoa ja loukkaamattomuutta.”

Maahanmuuttajien juutalaisviha vyöryy Saksassa yli äyräiden, Bild-lehdeltä hätkähdyttävä ääri-islamia torjuva viidenkymmenen kohdan manifesti

P.s. ei näitä ainoastaan Saksassa ole vaan saman henkisiä löytyy EU: n sisältö vaikka kuinka ja myös meiltä ihan eduskuntapuolueita myöden.

33 vastausta artikkeliin “Saksassa kiehuu.”

 1. Kaikki Suomalaiset jotka puheillaan ja teoillaan antavat tukensa ja hyväksyntänsä näille islamin kilvenkantajille ja kurkunleikkaajille, niin minä rinnastan myös heidät terroristeiksi.

 2. Kait tässä voisi käyttää vanhaa fraasia ”sitä saa mitä tilaa”, mutta ketkä tilasivat ?

 3. Vasemmistovetoisen liberalismin poliittisesta korrektiudesta se lähti. Tässä on välitulema, joka ei tiedä länsimaille hyvää. Mieleen nousee erään visionäärin kirjoitukset ”Uppoavasta lännestä”.
  STT:n uutisissa tätä visionääriä mairiteltiin tittelillä ”Rotutohtori” ja muistaakseni eräässä TV-asiaohjelmassa eräs miestoimittaja, muistaakseni Leif Salmen raakkui visionäärille :”Olet rasisti! olet rasisti!”

  1. Lasse. Niin totta, niin totta.

   Jotka kehityksen mielekkyyttä ovat kyseenalaistaneet ,sen tuloksista varoitelleet ja ilmiötä vastustaneet on leimattu milloin milläkin leimakirveellä paremmiston toimesta.

   No kun tuo paremmisto on niin paljon meitä kuolevaisia fiksumpia ja viisaampia niin valinnan on pitänyt olla tietoinen, joka tekee asiasta entistä hullumman.

   Jokin ylevä tavoite tässä kait on takana.

 4. Tuo lista oli erinomaisen asiallinen. Se oli hyvä että se kirjoitettiin.

  Vaan millä saada joku lukemaan se?

  Jo nyt Suomessa kyllä opetetaan esim. maan tapoja, tasa-arvoa, lakeja yms. kotoutuskoulutuksessa – mutta koulutuksesta voi kieltäytyä uskontoon vedoten.

  1. Suomessa jos jokin media menisi tuollaisen listan kirjoittamaan ja julkaisemaan, olisi se käräjillä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

   Itse asiassa en yllättyisi jos Suomen Uutisista tehtäisiin rikosilmoitus, syystä, että julkaissut kyseisen artikkelin ja joitain kohtia listasta.

 5. Miksei vihreistömme eikä Hessulan Sanomat mene Saksaan kälättämään rasismista?

 6. Hessulan Sanomat kirjoittaa kyllä päivätolkulla pesukarhukravatin symboliikasta, mutta ei sanaakaan siitä miten äärivasemmistoliiton kansanedustaja puhuu juutalaisten tuhoamista vaativassa mielenosoituksessa.

  1. Se on sitä ”puolueetonta” journalismia, mitä eräs täällä kehua vouhottaa jatkuvasti.

 7. Valitettavasti YLE ja HS näyttävät jääneen Lähi-idän suhteen jossain määrin suomettuneisuuden ajan poteroihin. HS kaivoi jo Kekkosenkin syyttämään Israelia ja valittelemaan miten ”palestiinalaiset kärsivät kun YKn luoma militaristinen Israel vaan laajenee” mikä ei pidä paikkaansa sillä ei YK mitään luonut, se antoi vain sovintoehdotuksen. Kekkosen joka lähti kalaan kun Israelin puolustusministeri Moshe Dyan tuli Suomeen mutta tapasi kyllä PLOn edustajan jota länsimaissa ei oltu suostuttu tapaamaan. Kekkosen ”viisautta” artikkelissa puolusti ”asiantuntija” Timo Stewart jonka olemme nähneet myös Ykellä.

   1. Heh…pirun vakuuttava tutkimus.

    Paremmisto on varmistanut toimillaan sen, että mikäli joku kysyy vähemmistön edustajalta koetko rasismia niin vastaus on totta kai ja Kelan hedelmäpeli kilisee.

    No onneksi nuot joihinkin edelleen menevät sukkana sisään.

 8. Sinun pitää varmaan kysyä asiaa itseltäsi ensimmäisenä, voit kuitenkin vaikuttaa helpoiten itseesi.

  Oli tutkimus ihan kuinka kansainvälinen tahansa niin se oli juuri sellainen kuin edellä kuvasin

  ”Tämä käy ilmi EU:n perusoikeusviraston ’Tummaihoisena EU:ssa’ -raportista, jossa kysyttiin afrikkalaistaustaisten eurooppalaisten kokemuksia syrjinnästä. ”

   1. Suomessa pahin ja ainoat rasistit ovat nämä haitallista maahanmuuttoa hyysäävät vihervasemmistolaiset ihmisoikeus vouhkaajat ja ihmiselämä on jakamaton ”juristit”.

   2. No kysy nyt ensin itseltäsi, miksi olet rasisti ja miksi tuet rasismia?

    Kai ymmärrät olevasi rasisti ja tukevasti rasisteja?

    Avauksen aihe on juutalaisvastaisuuden eli antisemitismin lisääntyminen Euroopassa.

    PerusSuomalaiset eivät tätä ole tukemassa, toisin kuin vasemmisto, joten pitäisikö sinun kysyä rasismista sieltä suunnalta ja itseltäsi kun heitä tuet?

   3. Millä perusteella Suomi on Euroopan rasistiin maa? Että vasemmistovetoista liberalismia (kulttuurimarxismi) tukeva media väittää niin (etupäässä HS ja YLE)?

 9. Kansallismielisillä ja konservatiivisilla keskustelualustoilla törmää perusnäkemykseen suomalaisen valtamedian puolueellisuudesta. Näkemyksen mukaan vihervasemmisto hallitsee mediajulkisuutta, vyöryttää arvojaan ja jättää ”totuuden” kertomatta.

  Jäsennellyimmän muotonsa tämä kritiikki on saanut perussuomalaisten suunnalla. Tiedetoimittaja Marko Hamilo on hahmotellut Punavihreä kupla -kirjasessaan suomalaisesta valtamediasta kuvaa vihervasemmistolaisten toimittajien ja markkinaoikeistolaisen johtaja- ja omistajaportaan liittoumana, joka löytää ideologiset yhtymäkohtansa arvoliberalismista ja globalismista.

  Kansanedustaja Ville Tavio (ps.) teki viime viikolla hallitukselle kirjallisen kysymyksen median objektiivisuudesta. Hänen mukaansa uutiset perustuvat nykyisin faktojen sijaan tarinankerrontaan ja sävyttämiseen. Tavio viittaa Tampereen yliopiston opiskelijoiden poliittista orientaatiota käsittelevään tutkimukseen, jonka mukaan vihreiden, vasemmistoliiton ja SDP:n yhteenlaskettu kannatus journalistiopiskelijoiden keskuudessa on yli 85 prosenttia.

  https://www.ksml.fi/paakirjoitus-mielipide/2451113
  ——————————————————–
  Lue enemmän, luulet vähemmän.

  1. Lasse: ”vihreiden, vasemmistoliiton ja SDP:n yhteenlaskettu kannatus journalistiopiskelijoiden keskuudessa on yli 85 prosenttia.”

   Niinpä.

    1. Heh…jos wokekulttuuriin hörähtäneet vihervasemmistolaiset journalistiopiskelijat edustavat jollekin älyn valoja niin se selittää kyllä paljon.

 10. Kyllä meitä uskovaisia on moneen junaan!
  Jotkut uskovat jopa ”uutisiin”! 🙁

 11. Mitä rasismiin tulee (mikäli se tarkoittaa ihonväriin kohdistuvaa vihaa ja syrjintää), niin väittäisin että Suomi ei ole siinä Euroopan maiden kärkitasoa, ei lähellekään.

 12. Paljonpuhuvaa on se miten paljon aasinsiltoja rakennetaan. Toistaiseksi tarjolla on nolla (0) kpl tutkimuksia joissa voidaan millään muotoa osoittaa perussuomalaisen puolueen korreloivan mitenkään rasismin todellisen, tai edes subjektiivisesti havainnoidun määrän kanssa. Se, että persuissa on rasistisia jäseniä, ei muodosta etäistäkään korrelaatiota.

  Mutta se on paljonpuhuvaa. Meitä kiinnostavat tarinaan sopivat syylliset, eivät ongelmat.

  Bild teki piristävän avauksen koostamalla listan asioita jotka yhdistävät ihmisiä, eivät erottele niitä. Joku kokee että lista on kirjoitettu maahanmuuttajille. Mielestäni se on kirjoitettu kaikille. Siinä on tärkeitä muistutuksia kaikille, jokaiselle vain vähän eri kohdasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *