Rahan tuhlausta

Tällä kertaa ei voitane syyttää hallitusta.
Niinistön hanke Ähtäriin pandat se on ulkopolitiikkaa Kiinan kanssa.
Taas kolme miljoonaa niin että voimme mennä katsomaan pandoja.
Pyry ja Lumi kummallekin ylläpidosta puolitoistamiljoonaa,,,
Jo aiemmin eläinpuisto sai puolitoistamiljoonaan.
15 vuoden vuokrasopimus tekenee 14 miljoonaa.
Edellä mainitusta syystä en mene Ähtäriin.
Olen kyllä eläinten ystävä, mutta tässä kohtaa ei ole
käytetty järkeä!
https://www.is.fi/politiikka/art-2000009347596.html

14 vastausta artikkeliin “Rahan tuhlausta”

 1. En ymmärrä eläintarhoja joihin tuodaan eläimiä pitkin maapalloa häkkiin

 2. Komppaan edellisiä.

  Joskin ymmärrän että eläintarhoilla on uhanalaisten eläinten osalta myös tehtävänsä lajin säilyttämisen kannalta. Korkeasaaresta on usein tullut hyvin fiksuja näkökulmia ja vahvaa tiedettä, sekä myös voimallisia kannanottojan lemmikkieläinten pitoa vastaan.

 3. Kun vertaa oikeaa tuhlaamista niin päädytään puolue tukiin se sitä suurinta tuhlaamista on terv tepivaari

  1. Tästä olen samaa mieltä.
   Samoin on suurta tuhlaamista jaella verovapaita osinkoja millään perusteella.

 4. Juha, tuossa kohtaa taitaa tosin tähtäin osua EU:hun, joka mahdollista näille ultrarikkaille osinkojen kierrättämisen ulkomaiden kautta. Jos ollaan vain Suomessa niin osinkoja ei tiettävästi pysty mitenkään verotta maksamaan, siihen tarvitaan kierrätys veroparatiisien kautta.

  1. Lähinnä viittasin ay-liikkeeseen ja muihin vastaaviin – sekä toki aliverotettuihin pääomatuloihin.

 5. En oikein pidä eläintarhoista, on varmasti monia eläinlajeja jotka kokevat elämänsä niissä stressaavaksi. Mutta nämä Ähtärin pandat, ehkä viihtyvät paremmin kuin vaikka ahmat, tai tiikerit mutta kustannukset kautta hyödyt arveluttaa.
  Ja sitten nämä valtion taloudenpidon kannalta tiukat ajat, velalla kai pakko rahoittaa kaikki uusi kulunki mitä keksitään.
  Miljoonat pyörivät niin hurjaa vauhtia että tuntuu 5 miljoonaa olevan vain pieni suolaraha, suhteellisuudentaju on vähän hukassa.
  Entäs jos asiaan vielä liittyy kähmintää, nyt kun kepu sai tahtonsa läpi pandojen kohdalla niin ehkä vastavuoroisesti on suostunut tai suostuu jollekin muulle hallituspuolueelle mieluiselle hankkeelle.
  Ja hännän huippuna hallitus tässä tukee ihmisoikeuksia polkevaa hallitusta.
  Tapaus haisee.

  1. Juu kävi kuin NATOn kohdalla, hallitus käänsi kelkkansa kansan mielipiteen mukaiseksi

 6. Ja oikeasti parempi pandojen olis olla omassa synnyin maassaan terv tepivaari

 7. Eläimiin liittyvään rahan tuhlaukseen kommentoisin torstai-aamua keventävänä puhelusta, jonka hiljattain kävin erään sosiaalista mediaa työkseen tekevän henkilön kanssa, jonka kanssa vaihdoimme kuulumiset.

  Tämä henkilö parin tunnin pulinoidemme päätteeksi halusi piristää minua kertomalla eräästä edesottamuksestaan, johon heteroseksuaalisena miessukupuolen edustajana oli päätynyt some-yhteistyössään erään kauneussalongin kanssa. Hän siis oli antautunut mikrobladetuttaa kulmakarvansa, tietämättä edes mitä tällainen naisten ”kauneudenhoidollinen” toimenpide tarkoittaa — ja voi veljet mikä yllätys se hänelle oli, kun huumorilliseen videoonsa olikin tullut aivan odottamaton vakava sävy sekä ulottuvuus, kun hän toimenpidetuolissa maatessaan oli tajunnut mitä hänelle tehtiin! 😀

  Kyse siis on toimenpiteestä, jossa terävällä veitsimäisellä välineellä ihmisen kulmakarvojen sekaan tehdään ihoon viiltoja, joihin laitetaan sitten tatuointi-pigmenttiä, joka on käytännössä vähän kuin kevyttatuoinnin ottaisi kulmakarvoihinsa, mutta tuo tehdään ihon niin pintakerroksiin, ettei pigmentti ole pysyvää.
  Ironisinta kuviossa oli se, että kyseinen somevaikuttaja on itse tatuointeja vastaan, joten toimenpide vei hänet melko kauas mukavuusalueeltaan — mutta työ mikä työ ja sopimus mikä sopimus, jota moni naissukupuolinen somesuttura kadehtii.

  Kysyin sitten uteliaisuudesta, että mitäköhän moinen toimenpide naisille yleensä maksaa, niin kuulemma kolmisen sataa kyseisessä salongissa! Ja jos botuliini-pistoksia ottaisi, niin nämä kuulemma viidestäsadasta ylöspäin /pistos!

  Olivat sitten apteekin rouvatkin saaneet kosketusta siihen, mitä vuonna 2023 miehenä oloon kuuluu, kun somehenkilö oli vielä toimenpiteensä päätteeksi käynyt hakemassa valkovaseliinia mikrobleidattujen kulmakarvojensa jälkihoitoon. Yksi tuubi oli kuulemma riittänyt. 😀

  Että kyllä on rahan tuhlausta tuo näyttävien naisten ulkonäön ”ylläpito”!

  1. Ps. alleviivattakoon, ettei tuossa tuntemani somehenkilön työkuviossa kyse edes ollut mistään transuilusta, vaan aivan heteroseksuaalisen miehen työstä sosiaalisen median vaikuttajana vuonna 2023 😀

Kommentoi