Joillakkin ottaa koville

Tänään sitten tulikin jollekkin piste iin päälle kun hyökkäsi kansanedustajan päälle onneksi kuitenkin sitten jäi kiinni

Olikohan ihan oikeaa asiaa tuokaan mutta nyt alkaa näyttään sellaselta jota ei Suomeen kaivata

Onneksi ei edustaja kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa

Oli tökerösti tehty tuo päälle hyökkäys soommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

8 vastausta artikkeliin “Joillakkin ottaa koville”

  1. Olipa tekijä kuka hyvänsä tuollanen väkivalta ei ole suotavaa keneltäkään terv tepivaari

  2. Niin, ehkäpä sillä on seurauksensa, kun yritetään väkisin tehdä kansasta (NATO)yksimielistä. Itse tiedän nuorempia / omanikäisiä ihan vasemmalta oikealle, jotka ovat vastustaneet NATO-jäsenyyttä.

    ”Mies rupesi huutamaan Natosta, kuinka hän haluaisi tappaa minut ja työntää metron alle, joka oli selkäni takana. Sen jälkeen hän löi kädellä naamaani, siinä ei tapahtunut mitään pahempaa, Zyskowicz kertoo tapahtumista Ylelle.

    Mies ei vaikuttanut Zyskowiczin mukaan henkisesti epävakaalta tai päihtyneeltä.”
    (Yle)

    Väkivalta on toki tuomittavaa ja ikävää, kuten on myös demokratian moniäänisyyden tukahduttaminen.

    1. Ja kukahan muka yrittää väkisin tehdä kansasta (NATO)yksimielistä?
      Pääosa kansalaisista osaa todellakin ajatella itse ja on ottanut kantansa Natoon tosiasioiden ja ryssän rikollisen hyökkäyksen perusteella.
      Jos joku on vastaan, niin se on toki hänen asiansa, mutta se ei oikeuta mulkkuilemaan eikä hyökkäämään kenenkään kimppuun.

      1. Koko meidän valtamedian propagandahan on ollut sitä, miten Suomen kansa pitää ”yhdistää” tai yksimielistää whatever. Ja kuinka Ukrainan sota on yhdenmukaistanut mielipiteemme. Realiteetti lienee kuitenkin, että elämme moniäänisessä maailmassa ja nk. ”totuuden jälkeisessä ajassa”, jossa Suomestakin löytyy monia näkemyksiä. Jos olet katsonut sinimustan liikkeen ehdokkaita, niin monihan heistä oikeistokonservatiivisistakin vastusti NATOa.

        1. Tuo on täysin oma tulkintasi, mutta siinähän tulkitset.
          Natoa toki vastusti pienehkö joukko erilaisia poliittisia linjoja kannattavia, mutta se on demokratiassa täysin sallittua.
          Natoa kannattavat puolestaan ovat yhtä lailla oikeutettuja olemaan näistä omaa mieltään ja jopa sanomaan sen julkisesti.

  3. Niin tai näin koskaan mikään päätös ei miellytä kaikkia sehän on selviö mutta aina kun käyttää väkivaltaa se ei ole oikea tapa asioita hoidella
    Nyrkki on aina järjen jatke taikka loppu terv tepivaari

  4. Sellaseksi itsekkin sen laskin ja olen ottanut siinä kaiken huomioon mutta niin pitäisi muidenkin terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *