Onko se nyt vaan juhlimista

Tampereella ollaan suitsemassa juhlintaa kampuksella mielestäni asia on aika lailla selviö

Eihän se juhlinta ole se pää tarkoitus siksi kait ei esim soluasunnotkaan ota tuulta siipiensä alle

Jotkut kun haluaa myös opiskelurauhaa että saisi ne paperinsa hyväksyttyinä itselleen

Toisilla kun onkin kalenteri täynnä näitä juhlimisia toisilla taas luentoja jotka ei aina olekkaan selasia jotka paljonkaan kiinnostaa

Silti he haluaa nekin mennä läpi ja tulevansa joksikin kun opinnot ovat loppusuoralla

Sitten on näitä elämäntapa opiskelijoita jotka häiritsee muiden opintoja ja eivät kait ymmärrä että jotkut haluaa valmistuakkin joksikin

On pelkästään hyvä asia että juhlinta olisi pienempi muotoista ja se on pelkästään hyvä asia

Kun kaikkien Isät / Äidit ei olekkaan upporikkaita jotka makselee lastensa muka opinnot

Noinkin vois asioita katsella jos halua olisi soommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

7 vastausta artikkeliin “Onko se nyt vaan juhlimista”

 1. Totaalisen mautontahan tuo juhlinta on. Arvonsa menettäneiden amerikkalaistumista ihannoivien ja Sanna Marinin maineenkin pilanneiden (kokoomus)blondien humua. Ihmisten, jotka eivät tajua maailmasta mitään ilman että heille kertoo kuinka paljon jokin maksaa/ on maksanut; sama onko se bilehuume (kokaiini best koska kallista), juhlabrandypullo (mieluiten kullalla päällystetystä, rajattuna erikoisvalmisteena tuotetusta pullosta, niin voi tuntea olevansa arvokas), auto, jahti, konserttiliput, keittiön ruokapöytä tai käsilaukku — juhla on hieno kun se on isoa ja näyttävää ja kallista!

 2. Voisinhan minäkin ryhtyä vaikka ahmimaan juhannuksena joulukinkkua sen kunniaksi, että toisella pallonpuoliskolla Adonikset noudevat Persefonen arkusta, noin niinkun vertauksen hengessä. Jos NATO-jäsenyyskin kerran rinnastetaan Suomen itsenäistymiseen…

 3. Minulla oli ”soluasunto” opiskeluaikoina insinööriperheessä. Se oli yksi 12 m2 huoneista Munkkivuoressa. Suihkussa sain käydä ja jääkaapissa oli oma kolo.

 4. Minäkin olen juonut Italialaisten kanssa pakastinkylmää Grappaa jäähileisten rypäleiden ja maustekakun kanssa, mutta ehkä lasillinen Pommacia tässä tapauksessa riittäisi sitten, kun/jos Ruotsinkin NATO-jäsenyys joskus vahvistuu.

 5. ”Suomalaisten suhtautumisen muutos Natoon näkyy lippukaupoilla. Nyt Nato-lipulle on kova kysyntä, kerrotaan Pälkäneen Aitoossa lippuja valmistavasta Printscorpiosta.

  Yritystä työllisti aiemmin Ukrainan lippujen valmistaminen. Naton lippujen kysyntä poikkeaa siitä siten, että Naton lippuja kyselevät yksityiset ihmiset, kun taas Ukrainan lippuja menee enemmän kaupungeille ja muihin organisaatioihin.”
  (Yle)

  Ehkäpä Suomen lippu voitaisiin kokonaan jo korvata muilla lipuilla? 😀

 6. Lipuista puheen ollen kun on yksi salko niin missä järjestyksessä Suomen ja Naton lippu nostetaan? Vai pitäiskö jo pystyttää toinen salko? Jaa niin se EU-lippu kolmas?

 7. Nuot solu asunnot on kela tehnyt sellasiksi ettei ne mene kellekkään kaupaksi
  Kela kun lajittelee että olet parisuhteessa kun asut jonkun kanssa oli sitten mies taikka nainen terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *