Seksuaalinen häirintä

Olen tuota asiaa miettinyt jo pidemmän aikaa nyt tuon mietelmäni julki kun asia on itselle tärkeä

Kun miehelle luetaan lakia joka asiassa mm tässä asiassa ja monasti nekin asiat on suurelta osin keksittyjä aihioita

Kun mies laittaa kätensä naisen olkapäälle se tietysti onkin sitä seksuaalista häirintää

Mutta kuinka monta naisen saman asian tehneenä ollaan syytelty itse en tiedä ainuttakaan

Mutta tuota naisen tekemää olkapäähän nojaamien ei ole lainkaan kiva asia jos siitä sanot

Tulos onkin häkellyttävä ootkos sää homo kun en saa noin tehdä no en ole homo mutten hyväksy naisilta tuloa reviirilleni

Minkään maan poskipusuja en salli eka kerta tulee varoitus toisella kertaa tulee seuraamus

Kun näitä asioita tuo julki alkaa maalittaminen jollain tavalla sekään asia ei ole suotavaa

Mutta tuo seksuaalinen häirintä koskee myös naisia joille jotkut asiat ei tunnu olevan selviö asioita

Kaikilla asioilla on kääntöpuolensa niin tässäkin soommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

8 vastausta artikkeliin “Seksuaalinen häirintä”

 1. Areenassa oli dokumentti oliko Britannian kovimmasta seksuaalirikollisesta/ sarjamurhaajasta, joka itse oli homoseksuaali nuoria miehiä hyväksikäyttänyt, joka huumasi nuorilta tajun ja sitten teki pahojaan ja vei ruumiit jonnekin ulos hautuumaan muureihin nojaamaan istuma-asennoissa, josta ohikulkijat nuorten ruumiit sitten löysivät.

  Estyneisyyden eikä introversion/ suomalaisen kansanluonteen kritisoiminen tarkoita tällaisten henkilöiden leimaamista homoiksi. Itse olen tapaillut homoseksuaalia sekä biseksuaaleja miehiä, joista osa on introvertteja, osa hyvinkin ekstrovertteja ja osa ihmisraunioita terroristeja.

  Seksuaalista häirintää varmaan kokee ainakin jokainen nainen ja useat miehetkin elämiensä aikana, mutta turmiollisinta se lienee lapsille sekä varhaisnuorille, jotka eivät vielä ole päässeet sinuiksi sen enempää minuutensa kuin kehollisuutensakaan kanssa, mitä asiaa tulisi ehdottomasti kunnioittaa.

  Aikanaan pyörätuolissa ollessani minua lähti kesällä puistosta kirjaa lukemasta kotiin punnertaessani seuraamaan joku uskontohihhuli, joka röyhkeästi vaan tuli puhuttelemaan sekä selittämään minulle synnystä selkeän syrjivällä asenteella ilmeisesti olettaen minut kehitysvammaiseksi tms.
  Olin vähällä lyödä häntä nyrkillä, mutta sanallisesti tyrmäsin tuon pöytistyttävyyden, josta jälkikäteen mietin, että hän varmaan olisi mielellään käyttänyt minua hyväksi, jos olisin ollut kehitysvammainen, ja sillä agendalla minua varmaan lähestyikin, kauhistuen kun minun näköinen päästikin suustaan viiltävän terävän torjunnan matkaansa jatkaen.

  Kyllä sitä Suomesta kaikenlaisia naamioituneita ihmishirvityksiä löytyy ja pulpahtelee ilmoille jos olet vähääkään haavoittuvassa asemassa, niin koko joukko iilimatoja aistii tilaisuutensa koittaneen 🤮

 2. Toivottavasti seksuaalista häirintää ei kokonaan lopeteta maassamme. Syntyvyys jo muutenkin kovin alhainen, vai pitäisikö sanoa alakantissa.

 3. Minun puolestani häirintä saisi loppua ja sen sijaan homo- ja biseksuaalit sekä itselliset ihmiset hankkikoot kaikessa vapaudessa vauvoja sekä olkoon minun rakastajia ilman raskaus- tai sitoutumisvelvoitteita tai valtapakkomielteistä vainoamista, ihan vaan syntisten aikuisten molemminpuolisella suostumuksella.

  1. Se ei kuulu minulle eikä ole minun ongelmani, jos jollakulla rakastajistani on puoliso tai jopa raskaana oleva kumppani, kuten on ollutkin. Se on heidän oma asiansa mitä kumppaneidensa kanssa sopivat, ei minun asiani. Oma asiani jos olisin itse pettävänä osapuolena omassa suhteessa, mitä en ole.

   Terveempää se nähdäkseni on tehdä syntiä molemminpuolisella suostumuksella kuin jossakin mukapyhässä ja mukamoraalisessa pakotetussa suhteessa lääpiä ja purkaa itseään muiden päälle häirintänä. 🥴 😵‍💫

   Omassakin elämässä toistaiseksi pisin ja toimivin rakkaussuhde on jo nuorena tapaamani varatun sekä perheellisen miehen kanssa, jota en ole missään vaiheessa halunnut omia hänen puolisoltaan itselleni.
   Siinä parasta minulle on se, ettei niin mitään velvollisuuksia, odotuksia eikä muutakaan väkisin pakotettua kohdistu minuun, vaan edelleen vuosienkin jälkeen ehdoton kunnioitus toisen vierautta ja ihmisyyttä kohtaan. 🙏🏼

  2. Seksuaalista häirintää ei saa kummallakaan laki siitä koskee myös naisia terv tepivaari

 4. Ennen isot ikäluokat sai aikaan makuuhuoneessa vaikka ei niitä lapsia silloinkaan tullut kun vajaa kaksi
  jolla lukumäärällä ei kansa kasvanut nyt nuot samat saa aikaan sama lukumäärä heitä vaan on noin puolet isoista ikä luokistamme
  Onko sitten ihme ettei lapsia tule kun tekijöitäkään ole terv tepivaari

 5. Itse kun olin parikymppinen niin keski-ikäiset naiset puristelivat takapuoltani ravintolajonoissa ja sitä tapahtui aika usein.

 6. No Timo silloinpa ei ollut oikein lakia vaan sai puristella se kun ei ollut kiellettyä terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *