Sellaset salpurin kisat

Eipä noissa sitten mitään yllätystä tullut mutta tuosta ei ole kun yksi suunta ylöspäin eikä siihen ole sanottavaa

Mutta onneksi nuorissa on tulossa aika iso porukka joten tuleva näyttää aika hyvälle

Mikään selviö ei se kuitenkaan ole mitenkään kun myös muissa maissa osataan hiihtää ja hypätä

Sekin on selviö jota vaan ei osata on reeni joka näyttää nyt olevan mitään sanomatonta

Mutta näin salpuri v 2023 soommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

10 vastausta artikkeliin “Sellaset salpurin kisat”

  1. Onhan tuo Mäki vielä kesken mutta enpä usko siitä mitään tepivaari

  2. Aika pohjalla on talviurheilumme, hiihto, mäenlasku, yhdistetty, ampumahiihto. Onko koskaan ollut näin huonosti. Ilman Kerttu Niskasen suorituksia melkein itkettäisi. Tästä on mahdollisuus vain ylöspäin.

  3. Noinhan tuo on siihen ei ole vain yksi asia asiassa on monia tekijöitä mutta kun siinä reentessa tuleekin hiki pintaan terv tepivaari

  4. Olen ollut yksi Salppurin kisaisännistä n.10 vuotta. Viime vuosina kisat ovat lässähtäneet houkuttelevuudeltaan totaalisesti kahdesta pääsyystä:
    1. Suomen hiihtourheilu koki pahan doping-skandaalin eikä ole sen jälkeen palannut edeltävälle tasolle- sekö oli menestyksen syy ? Entä Ruotsi ja Norja, jota edelleen pärjäävät.
    2. Oheistapahtumat kisakokkareineen lopetettu lähes tyystin. Markkinoinnin osaajat kadonneet kuin pieru saharaan. Ei tule junaa Hesasta asiakkaineen suoraan monttuun. TV- yleisöhaastattelut ja ohjelmat eivät tue kisoja kuin näennäisesti.

    1. Onhan sitä menestystä ollut Lahden tapahtumien jälkeen vaikka kuinka.

      Tosi asia on, että Suomessa harrastajamäärät ovat laskeneet, hiihto kilpailee monien muiden lajien kanssa ja taitaa lumilautailu jne.uudemmat lajit olla nuorille houkuttelevampi.

      Kestävyysurheilu oli se sitten kesä tai talvi lajeissa vaatii valtavasti työtä, työtä ja työtä ja resursseja joihin yhä harvemmalla on varaa /mahdollisuuksia.

      Suomessa kuvitellaan, että huippu-urheiluun käytetään paljon rahaa, mutta totuus on kyllä ihan muuta jos verrataan vaikkapa hiihdon huippumaihin.

      1. Pitää osata muuttua. Lajien välinen kiinnostavuus on muuttunut. Miksei Salppuri ? Olosuhteet lähellä oivalliset lautailullekin. Sprintti kehitettiin Ahon ollessa pj..
        Markkinointi, tapahtumat ?

  5. Siinähän se juuri onkin, Suomi on pieni maa ja vähän asukkaita. Siitä huolimatta pitää kaikkia maailman kilpailulajeja harrastaa ja vielä pitää niissä saada menestystä. Meillä on menestystä golfista formulohin ja kaikkea siitä välistä, pitäisikö vielä hiihtääkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *