”Ilmastohätätilaa ei ole olemassa”

Hyviä uutisia! Ilmastohätätila on peruttu. Piereskeleviä lehmiä ei tarvitsekaan tappaa eikä kaikkien ihmisten tarvitse muuntautua kaalinpurijoiksi. Maailman malmivaroja ei tarvitsekaan ammentaa loppuun, jotta yhdelle sukupolvelle saataisiin sähköautot. Turve ja kivihiili voidaan palauttaa hyötykäyttöön ja tuulivoimaloiden, noiden lintujen tuhosilppureiden ja luonnon biodiversiteetin superuhkan, rakentaminen loppuu kuin seinään. Nuoriso voi huokaista helpotuksesta, heidän tulevaisuuttaan ei olekaan tuhottu. Listaa voisi jatkaa.

Nobel-voittaja allekirjoitti maaiman ilmastojulistuksen:
“Ilmastohätätilaa ei ole olemassa”
Fysiikan Nobel-voittaja, fyysikko John F. Clauser on allekirjoittanut maailman ilmastojulistuksen. Hänen mukaansa ilmastotiede on metastasoitunut massiiviseksi shokkijournalistiseksi pseudotieteeksi.

Nobel-voittaja allekirjoitti maailman ilmastojulistuksen: “Ilmastohätätilaa ei ole olemassa”

Lähde: Verkkojulkaisu Partisaani.

15 vastausta artikkeliin “”Ilmastohätätilaa ei ole olemassa””

 1. Fysiikan Nobel-voittaja Clauser on julkisesti etäännyttänyt itsensä ilmastoalarmismista ja liittyi tänä vuonna myös CO2 Coalitionin hallitukseen.

  “”Suosittu kertomus ilmastonmuutoksesta heijastelee vaarallista tieteen korruptiota, joka uhkaa maailmantaloutta ja miljardien ihmisten hyvinvointia. Harhaan johdettu ilmastotiede on metastasoitunut massiiviseksi shokkijournalistiseksi pseudotieteeksi. Pseudotieteestä on puolestaan tullut syntipukki monille muille toisiinsa liittymättömille vaivoille. Sitä ovat edistäneet ja laajentaneet samalla tavalla harhaanjohtaneet yritysmarkkinointiagentit, poliitikot, toimittajat, valtion virastot ja ympäristönsuojelijat. Mielestäni todellista ilmastokriisiä ei ole olemassa. Ihmisarvoisen elintason tarjoamisessa maailman suurelle väestölle ja siihen liittyvä energiakriisi on kuitenkin todellinen ongelma. Jälkimmäistä pahentaa tarpeettomasti se, mikä mielestäni on väärää ilmastotiedettä”, Clauser sanoo CO2 Coalitionin tiedotteessa.

  Maailman ilmastojulistuksen allekirjoittaneiden tiedemiesten ja asiantuntijoiden määrä kasvaa nopeasti ja lähestyy nyt jo 1600:aa.

  Julistuksen mukaan sekä luonnolliset että ihmisperäiset tekijät aiheuttavat lämpenemistä, lämpeneminen on ennustettua paljon hitaampaa ja ilmastopolitiikka perustuu riittämättömiin malleihin. Se toteaa myös, että hiilidioksidi on kasvien ruokaa ja kaiken maapallon elämän perusta, eikä ilmaston lämpeneminen ole lisännyt luonnonkatastrofeja. Julistus vaatii, että ilmastopolitiikan on kunnioitettava tieteellisiä ja taloudellisia realiteetteja.

  Suomalaisista julistuksen ovat allekirjoittaneet Simo Mykkänen, Aalto-yliopiston apulaisprofessori Antero Ollila, Ilmastofoorumin puheenjohtaja Simo Ruoho ja merigeologi Boris Winterhalter.”

  1. Ilmastohihhuleiden valehteleminen on jo todistettu monella tavalla ja suurimmat saarnaajat tienaavat massiivisia palkkioita paskanjauhannastaan.
   Maapallon ilmasto muuttuu ja se on aina muuttunut.
   Ilmastohihuleiden malleilla ja tieteellisillä mitatauksilla ei kuitenkaan ole edes alkeellistakaan tekemistä keskenään, mutta kaikenlaiset uskovaiset jauhavat niiden mantraa suu vaahdossa.

 2. Olen aivan vakuuttunut siitä, että jos Suomessa sammutetaan valot niin maailma pelastuu 🤣🤣🤣

 3. Oo, ei ne tiedemiehet mitään tiedä. Etelämantereen jäätikkö on pienin ikinä, mutta ei hätää, tiedemiesten mallit on vaan turhaa pelottelua.
  Tulee mieleen ne kuuluisat viimeiset sanat kuten ”Täälläkö muka heikkoa jäätä, ei näytä yhtään heik…”

  Ps. Eikö Lasse löytänyt parempaa lähdettä kuin natsien huru-median?

  1. ”Pienin ikinä” – tämän nykyisen mittausajan aikana, mikä ei todista mitään sitä aikaisemmista ajoista, jolloin Suomessakin kasvoi tukkipuita pystysuoran mitattuna 200 m korkeammalla kuin nykyisin ja etelä-Suomessa oli suuria tammimetsiä.
   Ilmastohihhulien mallit puolestaan eivät ole tiedemiesten malleja, koska yksikään niistä ei ole edes lähellä tieteellisesti mitattuja tuloksia.

   1. Ammoisina aikoina on tietysti ollut vaikka mitä, dinosauruksia ja mammutteja. Eikä elämä nytkään maapallolta katoa vaikka napajäätiköt sulaisivat. Mutta nopea lämpeneminen aiheuttaa ihmisille monenlaista riesaa jota olisi syytä välttää.

 4. Suomen ongelma ovat metaania pössäyttelevät suot. Turpeesta pitäisi päästä siististi eroon ja istuttaa suopohjat metsälle.

  Kun suota pöyhäisee, niin haisee paska. Suossa on siis rikkivetyä viljan lannoitteeksi. Valkuaisaineita ei voi syntyä ilman rikkiä.

  En ole tietoinen, paljonko lannoite kustannuksissa säästetään suota viljeltäessä. Mutta väittävät suota tuottavaksi viljelyssä.

 5. Onko ilmastonmuutos näiden todisteiden pohjalta huijaus?

  Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos- Vuosisadan huijaus?

  Alla löytyy linkki ohjelmaan, jossa Cru:n ja IPCC:n huijaustutkimukset ovat tulleet julki.
  Ohjelmassa paljastetaan ilmastotutkijoiden JOHTAJILTA sähköpostikeskusteluja.

  Siinä käy ilmi esimerkiksi se, että ”asiantuntijoiksi” on valittu vain sellaisia ihmisiä, jotka ”tietävät mitä sanoa”.

  Siinä käy ilmi myös se, että tietyt mittauspisteet on poistettu, koska eivät tue lämmönnousua ja tietyt pisteet taas jätetty, sillä niissä näkyvät ns.”teollisuusilmasto”, joka aina lämpimämpää.

  Siinä käy myös ilmi, että mittaustuloksia vääristellään jättämällä tiettyjä lukuja julkaisematta. Miksiköhän??

  Tutkimuksessa tulee ilmi myös se, että ns.lätkäjengi on huijaamalla saanut aikaiseksi 0.7°C ilmastonmuutoksen.
  Tämä huijaus tuodaan esiin kiistattomasti.

  Vasta-argumentteja tuovat arvostetut tutkijat leimataan hulluiksi.

  Miksi kaikki eri mieltä olevat sivuutetaan asian tutkijoina ja heidät leimataan?
  Onko syynä raha vai kauhea pelko isolle nöyryytykselle asian suhteen?
  Ehkä kumpikin…

  Joka tapauksessa tämä asia on nyt ajankohtainen ja tuon muistutuksena ilmi tämä MOT:in dokumentin.

  https://areena.yle.fi/1-50117233

  https://blogit.perussuomalaiset.fi/pekka-hetta-2/onko-ilmastonmuutos-naiden-todisteiden-pohjalta-huijaus/

 6. On tämä kummallista tämä persujen oma Impivaara, jota ilmasto ei koske. Siellä ne elävät omassa löyhkässään ja uskovat edelleen että kuu on pannukakku.
  Ei mitään hätää. Kiina ym, Kauko-itä saa jatkaa tuhoaan ja törkyjään ilmaan ja meriin. Me taas ostamme lompakolla maailman pilalle. Bolsonaro hakatti Amazonia pelloiksi, ilmasto tykkää.
  On se kummallista, ettei mikään tiede, millään opilla ja tutkimuksilla mahdu persujen kallon sisälle, paitsi salatiede ja valemedia !

 7. ”Meillä on kaikessa hiljaisuudessa – meiltä taviksilta sitä kysymättä – vaihdettu talousjärjestelmää voittokapitalismista ns. vastuulliseen ESG-kapitalismiin. E tarkoittaa ilmastonmuutoksen ja luontokadon torjuntaa seurauksista välittämättä, S tarkoittaa kaikkien vähemmistöjen suojelua, mikä legitimoi mm. kansallisvaltiot tuhoavat avoimet rajat ja esimerkiksi transhoidot ja nyt myös pedofilian edistämisen ja G tarkoittaa julkisen vallan ja suuryhtiöiden liittoa, jossa erityisesti ns. hyvisjärjestöt (esim. Amnesty International, Greenpeace, Maailman Luonnonsäätiö) painostavat yrityksiä noudattamaan säädettyjä ESG-lakeja EU:ssa ja varmistamaan suuryhtiöiden määräävän aseman politiikan johdossa. Meille kansalaisille on varattu sivuosa tässä kaikessa ja meidät on sysätty vaalikarjaksi äänestämään valtamedian ehdoilla vaaleissa, jotka ehkä lopetetaan, jos valtamedia ei kykene torjumaan ”Suuren Kertomuksen” neuvojen mukaan pahojen populistien voittokulkua.

  Kirjan lopulla kerrotaan Klaus Schwabin WEF:n piirissä 1971 käynnistämän keskustelun yritysten sosiaalisesta vastuusta, jossa hän kävi talousnobelisti Milton Friedmanin The New York Times lehdessä julkaistua voittokapitalismia voimakkaasti puolustaneen yliökirjoituksen kimppuun. Kirjassa selostetaan 50 vuotta kestänyt tästä virinnyt keskustelu, joka Schwabin ja Mellaretin mukaan päättyi ESG-kapitalismin voittoon 2019, kun USA:n merkittävin talouselämää edustava järjestö asettui ESG-kapitalismin kannalle. Lisättäköön tähän myös EU:ssa säädetyt Vihreän siirtymän ja ESG-kapitalismia säätelevät asetukset, direktiivit ja niiden tsunamin lailla EU:n komission käytännössä säätämät lukuisat delegoidut ja täytäntöönpanoasetukset.”

  Lainaus on lääkintöneuvos Mikko Paunion blogista 19.9.2023: ”Klaus Schwabin ja Thierry Malleretin kyyninen ”Suuri kertomus” on kauhistuttava ”Suuren Resetin” toimeenpano-ohjelma.

 8. KONEEN SÄÄTIÖ on myöntänyt 20 metsään liittyvälle hankkeelle yhteensä 2,8 miljoonan euron rahoituksen, säätiö tiedottaa.

  Yksi näistä on ympäristöliike Elokapinan Metsän vuoro – Elokapinan väliintulo keskusteluun -hanke, jolle on myönnetty 200 000 euron rahoitus.

  Muita rahoituksen saajia ovat muun muassa Luonnonmetsä-työryhmä ja Compensate-säätiö.

  Koneen Säätiö julkisti viime toukokuussa Metsän puolella -avauksen, jonka tavoitteena on rahoittaa ”syvällisiä, oivaltavia ja rohkeita” hankkeita, jotka liittyvät metsiin.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009815208.html

 9. Kaikki metkuilu saattaa tähdätä maailmandiktatuurin perustamiseen.
  – kansallisvaltioiden ja kansalliskulttuurien hävittäminen
  – kansojen omien energiavarojen haltuunotto
  – kansojen rahajärjestelmien kaappaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *