Autoin naapuria autoremontissa, niin sain palkkioksi polkupyörän.

Kaikki vaihteet toimii, mutta kun poljin 6 km keskustaan, niin polkimien keskiö vähän narisi. Kun saan työkaluja niin se pitää avata ja puristaa sinne vaseliinia.

Renkaat uudenveroiset ja ei mikään merkkibrändipyörä, mutta vanha sanontahan on että : Ei lahjahevosta suuhun katsota.

Mitä naapurin peugeottiin tulee, niin sanoin että kannattaa vaihtaa vaikka japsiin, kun parhaat ranskalaiset saa nakkarilta.

3 vastausta artikkeliin “Autoin naapuria autoremontissa, niin sain palkkioksi polkupyörän.”

  1. Polkupyöristä kun puhutaan, niin minulla on ollut jo 44 vuotta kotimainen 2-vaihteinen Helkama ja on edelleen.

    Eilen aamulla kävin taas hyvän lenkin ajamassa. Sattui kesken paluumatkan jännä ylläri. Oikeanpuoleinen ohjaustanko katkesi kesken polkemisen juuresta poikki. Enpä olisi uskonut, että sellainenkin on mahdollista, mutta niinpä vaan on. Vasta 44 vuotta minua hyvin palvellut pyörä ja sitten yht’äkkiä varoittamatta ohjaustanko murtui poikki.

    No, sain ajettua kuitenkin takaisin kotiin ja rupesin hankkimaan uutta ohjaustankoa. Paikallisessa (Varkaus) pyöräkorjaamossa sellaista ei ollut, joten tilasin netistä ja sain sen karkeasti vuorokaudessa tilauksesta. Uusi ohjaustanko on jo paikoillaan pyörässä ja pyörä taas täydessä ajokunnossa.

    Matkahuolto on näköjään varsin nopea toimitustapa – myös tänne periferiaan. Firma, jolta ostin ohjaustangon toimi myös kiitettävän nopeasti lähettäessään ”paketin” lähes heti tilauksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *