Vasemmisto hävisi, vaikka heillä oli uudet verkkarit.

Kun lukee päivän lehtiä ja kuuntelee medioissa esiintyvien, vasemmalla kallellaan tai jopa mahallaan olevien politikkojen ja poliittisten ”asiantuntioiden” vuorisaarnaa siitä, että hallitus tulisi viipymättä laittaa maata kiertävälle radalle ( Marinin seuraksi ) jotta ei enempää ahdisteltaisi ”köyhiä” kyykkyynsä eikä vietäisi hopealusikkaa lakkokenraalien suusta.

Hallitus ei vielä ole kuin vajaan vuoden ollut virassaan ja heidän lakialoitteissaan ei ole mustekkaan ehtinyt kuivumaan, niin vasemmisto kiljuu että, oikeistovaara tappaa kaikki torakkaa  suuremmat.

Mutta jos nyt teen yhden vertauksen, niin eihän maratonjuoksijoitakaan palkita sen mukaan, kuka johtaa 35 kilometrissä, silloin vasta sanovat minua viisaammat ( niitä on tosi vähän ) että silloin vasta maratonjuoksu alkaa.

Joten nyt ei matkita vasemmiston sprinttereitä, jotka haluavat ”ruskeat kirjekuorensa” jo ennen kuin lähtölaukaus on pamahtanut.

Itse olisin toivonut Orpon hallitukselta kovempaa juoksuun lähtöä, silloin olisi perässähiihtäjät pudonneet kelkasta ratkaisevasti jo ennen sitä 35 kilometrin väliaikapaalua.

Katsomosta huutelijoiden olen kuullut mainitsevan, että perussuomalaisten kannatuksella ei maata johdeta, mutta se kannatus mikä meillä nyt on, niin sillä johdetaan maata paljon suuremmalla painoarvolla kun mitä vasemmiston noin 40% edustaa.  Ja siitä on mieleni hyvä,  että se ei ole paha, sillä tällä resehdillä jatketaan ainakin vielä seuraavat kolme vuotta.

Toki ymmärrän vasemmiston harmituksen, kun vaaleissa heidän pronssisijansa riitti vain omien äänihuulien availuun katsomossa.

Hyvin menee….mutta menköön ja kunhan hallituksen maratonjuoksijat ovat maalissa niin kansa kiittää heitä oikeasta kunnonajoituksestaan,  josta sitten  koko Suomi saa olla ylpeänä.

22 vastausta artikkeliin “Vasemmisto hävisi, vaikka heillä oli uudet verkkarit.”

 1. Eikös vanha sananlakukin totea että tilaisuudesta on otettava vaari ja että on taottava silloin kun rauta on kuumaa.

  Jos nimittäin sattuu että nykyhallituksen toimet johtavatkin suotuisiin lopputuloksiin, työllisyys elpyisi, vienti vetäisi, yritykset kautta maanpiirin haluaisivat investoida, lakkojen haitat vähenisivät ja niin edelleen niin silloin olisivat mahdollisuudet ilkkumiseen paljon niukemmat.

  ps
  tuleeko mieleesi yhtään hallituksen leikkausta jota oppositio ei olisi tuominnut

  1. Matti,- Ei näin äkkipäätään tule. Nyt kun Orpon hallitus on lähtenyt sairasta suomineitoa parantamaan leikkauspöydälle sen henkiin palauttamiseksi, niin vasemmiston puoskarit huutavat lisää vain laastaria laastarien päälle.

    1. Oletkos Matti huomannut, kun vasemmistolla ei ole vaihtoehtoa esittää maamme talouden heivaamiseksi kasvu-uralle ja velanoton pysähdyttämiseen, niin se on ottanut keihäänkärjekseen yksittäisten ministereiden ajojahdin katteettomine väitteineen kykenemättämyydestä hoitaa tehtäviään tai heidän väitetyistä puheistaan muunneltuine totuuksineen.
     Ensin Juuso oli tökittävänä ja nyt Orpoa syyttävät valheen puhumisesta eduskunnan edessä.
     Nämä Lindtmannin tovereiden afäärit alittavat jopa bilesankari Marininkin toimet julkeudellaan.

 2. Arvilta taas värikylläinen avaus.
  Nykyhallituksen touhut; täysin samaa mieltä en ehkä olisi muusta kuin siitä, että teki voimassaoleva hallitus toimenpiteitä mitä tahansa, oppositio, kuten sen asema mielestänikin edellyttääkin, luonnollisesti ja mahdollisimman kärkkäästi arvostelee ja mitäs muuta kuin hallituksen toimia.
  Näin on ja lienee aina ollutkin. Hallituksen toimien arvostelu tietenkin ruokkii opposition arvostuksen nousua. Havaittukin tämä tänäänkin lienee ollut.
  Arvostan Arvin aktiivisuutta tällä alustalla ja hyvähän se lienee.
  Arvin esiintyminen tuonee edes hiukan väriä tämän alustan, mielestäni aneemiseen yleisilmeeseen.
  Hyvä.

 3. Arville minultakin plussia ennen kaikkea rikkaasta kielestä ja huumorista.
  Politiikka on ikävää seurattavaa juuri tuon takia mihin Kalle viittasi että opposition ja hallituksen on ”pakko” olla eri mieltä aivan kaikesta. Meno poikkeaa niin jyrkästi ihmisen arjesta jossa naapurien kanssa asia kerrallaan ollaan yhtä mieltä tai sitten ei.

  Ikävää myös tämä että nykyään ei oikein enää tahdo olla oikeistoa eikä vasemmistoa vaan on yhä useimmin ääri- tai laita sitä ja sitä.
  Jos näet jotain hyvää sekä oikeistossa että vasemmistossa saat kaksi leimaa tai olet kaksilla rattailla liikkuva.

  1. Matti

   ”Jos näet jotain hyvää sekä oikeistossa että vasemmistossa saat kaksi leimaa tai olet kaksilla rattailla liikkuva.”

   Meikämanne on ”kahden leiman sälli”.

   Kun en ole puolueen toimessa, niin voin tuumailla vähän vapaammin. Vielä ei ole kontiosaapas ulkoistanut.

 4. Onneksi täällä Tampereella on kaunis ja lämmin keväinen henki. Itänaapuri ei ole perunavakoa tontin rajalla kuokkimassa, politiikassa kaikki on hyvin, kun ei ole persun persua ja kokoomustakin johtaa Kale. Ja demari Lyly säestää. Vanhat ja viisaat pitävät aisan yli hyppijät ruodussa.
  Meillä menee hyvin, mutta Suomella päin persettä.

  1. Ehkä se oli loistava Sanna Marin joka paikallispoliitikkona loi pohjan sille että Tampereesta on kehkeytynyt Heikin kuvailema Onnela.
   Tuo että vanhat ja viisaat pitävät nuoret höyrypäät ruodussa, siitä kannattaa ottaa oppia, uskallan tämän sanoa kun tällä ei taida juuri nuoria lukijoita olevan.
   Luonto on juuri nyt tasapuolinen sillä myös täällä Mustasaaressa henkii lämmin kevät.

    1. Marin oli tosiaan poikkeava politikko, kun pyyhki takapeilinsä niihin valtakirjoihin jotka kansalaiset Pirkanmaalla hänelle vaaleissa antoivat ja siirtyi työväentaloilta sujuvasti kapitaalin kammareihin luomaan uraa punaisten lipp…eiku mattojen itseään rakastavana jokapaikan lööppi pellenä.

  2. Sieltä Tampereelta on lähtöisin myöskin Purra, joka nykyään estää vasemmiston kuormasta syönnin ja eikös se nykyinen eduskunnan puhemieskin ole Peltolammilaisia syntyjään, josta sitten siirtyi pääkaupunkiin katsomaan, etteivät vasemmiston sirppi ja vasara ole niittämässä kansakunnan kypsää viljaa viikatemiehenä.
   Onhan se hyvä ettei maata johdeta Tampereelta, vaan he noudattavat niitä samoja lakipykäliä joita perussuomalaista politiikkaa tekevä hallitus laatii koko Suomen, ei yksin ”Mansen” tarpeisiin.

   1. Molemmat lähitvät täältä maanpakoon, kun täällä ei ole sijaa enää ei henkiselle eikä muullekaan oikeistoväkivallalle. Täällä eletään sovussa toisin kuin
    Suomessa.

 5. Matin kanssa kovinkin samaa mieltä.
  Politiikassa, jota ehkä puutteellisesti ymmärrän, lienevät asetelmat juurikin näin, kuten Matti hyvin ilmaisi.
  No, kaikkein mieluiten näin henkilökohtaisesti, keskittyisin mieluimmin ja pääasiassa muihin kokonaisuuksiin, kuin puoluepolitiikkaan. Joskus vain siihenkin tulee sotkeennuttua.

  1. Kiitos Kalle ja Matti ylisanoistanne minusta blogistina ja muistan jonkun sanoneen Reino Helismaasta, että suureen sanoitusten määrään hänellä mahtuu joukkoon myös suuri määrä p…aa, niin lienee minullakin.

   Ehkä minun kirjoituksiini löytyy sitä ”itteensä” niinkin paljon siksi, kun kynäni lentää nopeammin kuin harkinta.

 6. Älähän nyt ruoski itseäsi Arvi, lue tarkemmin mitä Matti ja minäkin kirjoitimme.
  Eivät mielestäni Matin kuin minunkaan sanani mitään ylisanoja liene, henkiökohtaisesti tuskin kumpikaan meistä niitä siksi tarkoittikaan.
  Omalta kohdaltani painottaisin juurikin värikkään kynäsi jälkeä, saaden aikaan sen, mitä asiasta kirjoitin.

  1. Kalle,- Mutta kun olen yleensä täällä saanut negatiivisen vastaanoton kirjoituksiini, niin teidän kiitoksenne koen kyllä ylisanoiksi, vaikka ette niitä siksi luonnehdikkaan..

 7. Matin puolesta en puhunut, en voisikaan. Sanani olivat ainoastaan sitä minua ”ihteäni”.

  1. Ihan yllättäen hk kehuu vasuripotaskaa, mutta se ei todellakaan ole uutta.

 8. Enpä paljon osanne ottaa kantaa tuommoisiin poliittislähtöisiin laulelmiin.
  Lienevät painoarvoltaan lähinnä poliittistya viihdettä, jos sitäkään. En tiedä mutta ajattelin kuitenkin itsekseni näin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *