Turpiin tuli alppimaalta

Tasoerot ovat sen verran kaventuneet mm-kiekon A-sarjassa, ettei mitään maata vastaan voi enää lähteä takki auki pelaamaan. Kun leijonilla oli kaksi välipäivää, niin oisko pojat olleet viihteellä ja odottaneet helppoa iltapuhdetta, mene ja tiedä.

Mutta Itävalta oli tänään parempi kiekkomaa ja niin oli ensimmäistä kertaa mm-kisoissa. Olympialaisissa tuli tappio 1980-luvulla kerran, kun Hannu Kamppurikin oli maalissa selvästi  niin kovassa krapulassa ettei saanut mitään kiinni ja muistaakseni Itävalta voitti silloin 4-3.

3 vastausta artikkeliin “Turpiin tuli alppimaalta”

  1. En nyt sanoisi että ovat tasoittuneet, mutta eikös Itävalta ole pelannut hyvin kisojen alun? Suomella kun siihen sattuu perinteinen ongelma maalinteossa niin voi käydä noin. Onnekas ratkaisu lopussa Itävallalle, vaikka tietysti ansaittu kun kiekko toimitettiin maaliin.

    Kovemmat pelit ovat vasta alkamassa, nyt vastaan tulee tasokkaampia maita. Tsekki toisin oli melkonen pesukone Suomelle, ihme että edes piste tuli siitä pelistä.

  2. Kaikki kisoissa olevat maat pitää ottaa vakavasti ei niitä voiteta henskelin räminällä terv tepivaari

  3. Hiukanhan se meni sähläämiseksi koko peli, kun kahtakin jäähyä otettiin peräkkäin. Eikä niitä maalintekopaikkoja saatu aikaiseksi, ei yhden pelaajan syötöillä iso joukkue elä. Olisko vielä hiukan kokemuksen puutekin, kun sieltä ammattijoukkueista ei saatu riittävästi pelaajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *