Huomenta ”köyhät”.

Suomi elää taantumassa ja valtavan ulkomaanvelan kurimuksessa ja mikään hallinnonala ei säästy vyön kiristyksiltä ja itku ja parku on kansalaisilta päättäjien suuntaan jatkuvaa, että kuinka te kehtaatte ottaa niiltä joilla jo ennestäänkin on vähiten.

Jaa mutta anteeksi nyt kun meinasi unohtua, löytyyhän meiltä yksi hallinnonala jota ei köyhyys kosketa eikä Purran sakset tee tuttavuutta.

Nimittäin ei olla köyhiä eikä kipeitä kun omien sotalelujen lisäksi myös Ukrainaan on jo nyt sodan syttymisen jälkeen annettu yli 3000 miljoonalla sota-apua ja humanitääriset avut päälle niin siellä kuin täällä kotisuomessakin.

Joten lopettakaa köyhät se ruikuttamisenne, sillä jos nyt ette antaisi Ukrainalle niitä viimeisiäkin siemenpernoitanne ja tuhkianne pesästä, niin suraavaksi se karhu voi tullakkin meille polulla vastaan.

Kyllä Suomen köyhillä ja sairailla on kuitenkin vielä tallella se mikä Ukrainalaisilta puuttuu, eli vapaus, joten muistakaa se kun taas itkuvirsiänne virittelette päättäjien suuntaan…

 

8 vastausta artikkeliin “Huomenta ”köyhät”.”

 1. Mikä velka ? Euroopan keskitasoa. Hullujen puheita. Eikä yli puolet verovelvollisita osallistu edes talkoisiin, verokiertolaiset nauravat.

  Tuloja tämä tämä hallitus ei osaa hankkia. Irlanti osaa, kun yritykset siirtyvät sinne maksamaan voitoistaan kohtuuveroja.
  Annan nevon kamreereille ja saksijoille:
  Kaikkien kotimaisomisteisten yritysten verotusta pudotetaan ensin 1 %. Jos siirtävät toimintojaan ukomailta Suomeen 3 %.
  Jos uusi yritys tulee verotus
  sama kuin Euroopan alimmassa 10:ksi vuodeksi.
  …mutta mikään yritys ei tänne tule, kun täällä on mamuvastaiset persut hallituksessa heilumassa saksineen ja renkinä joku orpopoika.

  1. On maamme köyhä, siksi jää, jos kultaa kaivannet. Sen vieras kyllä hylkäjää, mut meille kallein maa on tää, sen salot saaret, manteret, ne meist` on kultaiset.

   1. Hallitus priorisoi ja katsoo, että pitkässä juoksussa kuitenkin asetuotantoon satsaaminen on myös köyhänkin turva, rikkaimmasta kansanosasta nyt puhumattakaan.
    Ei muuta kuin Karjala takaisin, Ukrainan kautta koukkaamalla.

 2. Voin suoraan todeta että olen ruokakulujani tinkinyt että olisi enemmän annettavaa Ukrainalle.

  Koska hyvä ruoka ei paljoa auta jos olemme sodassa.

 3. Ukrainan tilanne on kysymysmerkki ja tällä menolla lopputulosta ei tiedä?
  Hallituksemme tilanne on kysymysmerkki
  Orpon peruspiina muhii ja lopputulosta ei tiedä?

 4. ”Hyvin” meillä menee. Ukrainakaisäiti lähti lapsineen Suomesta takaisin Ukrainaan kun poika ei saanut hoitoa meidän ”loistavan terveydenhuoltomme” kautta. Ukrainassa pojan aivokasvain leikattiin heti, meillä poika oli jossain ”jonossa”. Ehkä siellä Ukrainassa ei pelätä joutumista EUn ”tarkkailuluokalle” jolla meitä pelotellaan? Tai ehkä sotiminen onkin halpaa kun on varaa hoitaa sairaatkin, toisin kuin Suomessa jossa perikato uhkaa jos sairaanhoitoon annetaan rahaa? Tai ehkä siellä ei ole rikkaille yksityissairaaloita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *