Että ei totuus unohtuisi tässä toveri hulinassa/hutikassa.

On sanomattakin selvää, että vihervasemmisto ja kepu haluaa perussuomalaiset pois sellaisista pöydistä, joissa maamme asioista päätetään., tässä tapauksessa siis hallituksesta.

Sillä vain perussuomalaiset olivat tae siitä, että edellisen hallituskauden sirkusteluun saatiin muutos sille vihervasemmistolaiselle ideologialle, että kyllä valtio kyydin maksaa.

Esim. työlainsäädännössä oltaisiin edelleen niissä samoissa juoksuhaudoissa kuin on oltu jo viimeiset kaksikymmentä vuotta, saavutettuja etuja ja ilmaisia lounaita puolustaen,   Mutta kun persun perkeleet tulivat sotkemaan näiden vihervasemmistolaisten suunnitelmat Suomen betonoimiseksi pysyvästä oleskeluyhteiskunnaksi, ilman velvoitteita ja uhkaa joutua työhön.  Ja siitä tiedämme onnistuneemme tämän valtiovastaisen korporaatti-toverikunnan luomusta horjuttamaan, kun mölinä sillä suunnalla entisestään voimistuu.

Ja suurin osuus on perussuomalaisilla myös siinä, että ns.Ruotsin malli estettiin rantautumasta Suomeen ja sisäministeri Rantanen ei ihmisoikeusjihadistien kuvia kumartele, kun kysymyksessä on kansalaisten turvallisuus.

Oikeusministeri Meri on lähtenyt oikeuskäytäntöjä ja tuomioita vaatimaan kansalaisten oikeustajun suuntaan ja tuloksiakin on jo nähtävissä ensimmäisen vuoden aikana.

Ilmastovouhotuskin ollaan käännetty utopioista realismiin ja nyt tämä hallitus ei olekkaan enään pyrkimässä olemaan koko maailman ilmanputsari oman maan kansalaisia ruoskien.

Ja jos joku kuvittelee, että nykyiset haittamaahanmuuton tiukennukset olisivat toteutuneet myös muidenkin kuin perussuomalaisten toimesta, niin sallikaa minun nauraa.

Kaikki syyttävät nyt hallitusta sotealueiden sotkuista, mutta minä sanon nyt herjaajille, että eihän sitä nyt vuodessa saada kasaan parsittua, kun kepu unelmaansa on  lähes sata vuotta rakentanut.

Ja kaikki seitsemän persuministeriä toimii isänmaan edut edellä.  Mistä sitten tiedämme että ne ovat Suomen etu, no siitä, kun ne ovat päin vastaisia vihervasemmistolaisiin toveriaatteisiin peilaten.

Mutta totuuden nimessä on nostettava Orpolle hattua  että hän ymmärsi,  että Suomi ei kansantalouttaan saa koskaan tasapainoitettua nousun uralle, jos perussuomalaisten tilalle hallitukseen olisi valinnut sosialistin.

Kyllä kansa näytti vaaleissa, että terve kansantalous on ainoa köyhän turva.

 

7 vastausta artikkeliin “Että ei totuus unohtuisi tässä toveri hulinassa/hutikassa.”

  1. Siinä arvi on ihan oikeassa että täysin jumiuduttu on isoon määrään lakeja ja käytäntöjä joita työnantaja- ja työntekijäliikkeet ovat määränneet vanhojen puolueiden toimesta.

    Ongelma vaan on että ei näitä persutkaan saa muutettua, kun ne perinteiset puolueet yhä määräävät tanssin tahdin.

  2. Kyuu,- Koko ajan edistystä tapahtuu perussuomalaisempaan Suomeen, se etenee pienin askelin, mutta etenee kuitenkin.

  3. Toivon että edistystä tapahtuu. Lupaan kehua jos sellaista näen. Puoli vuosisataa vanhat työllisyysmallit ovat kuin neliraajajarrutus taloudellemme.

    1. Itseriittoiset tietäjät meillä on aina keskuudessamme, mutta meidän asiamme on päättä uskommeko me heitä vai emme ja annammeko heille kannatuksemme vai emme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *