Perussuomalaiset tähdet ja tähtien tekijät.

Noin vuosi sitten kun Orpo sai hallituksensa kasaan,  jonka johtavana teemana on työ ja yrittäminen, niin ei keritty vielä kissaa sanoa kun vasemmistolta tippuivat kintaat.

Marinilta ne tippuivat heti vaalituloksen lävähdettyä tulostauluun ja eipä siinäkään keritty vielä kissaa sanoa, kun jo työrukkaset vaihtui kapitaalin kammareiden hänelle hankkimiin  silkkihansikkaisiin ja lakkokenraalien soppatykkien sattumat muuttuivat suussa sulaviksi hanhenmaksa palleroiksi, jotka huuhdotaan alas samppakaljalla.

Kun Orpon hallitus koettaa maata nostaa taantumasta, johon Marinin vasemmistohallitus on ollut keskeisenä tekijänä päätöksillään vaikuttanut, niin ainoa vaihtoehto mitä vasemmisto oppositio ja sen haarakonttori AY tarjoaa nyt hallitukselle on persettä penkiin ja ei ei ei.

Ja sanon nyt perussuomalaisena, että tämä hallitus ei takaskelia ota ainakaan persuministereiden suunnalta ohjelmastaan, meillä on hallituksessa yhtä monta ministeriä kuin oli poikiakin Jukolassa ja yhtä monta tähteä kuin on tähtiä Otavassa, joten kansalaiset voivat luottaa siihen, että edelliseen vasemmistosirkukseen ei palata ainakaan meidän toimesta ja toimin.

Vuosi ollaan vasta oltu kuskin paikalla ja ollaan selvitelty Marinin vasemmistohallituksen talous,-ja moraalisotkuja, niin nyt jo vasemmisto huutaa että väärin sammutettu ja odottavat jo vesi kielellä bensakanisterit kädessä, päästäkseen ”byromaaneina” viemään työnsä loppuun kotimaan polttajina.

AY korporaattikin vaati perustuslakiimme muutosta, että Suomessa ylintä valtaa käyttää hallitus, kunhan ensin haetaan sille vallankäytölle lupa heidän lakkokenraaleiltaan.

Vasemmisto syyttää perussuomalaisia äänestäjiensä pettämisestä, mutta minä tiedän kyllä kuinka perussuomalaisia äänestäneet ajattelevat kuten itsekkin, että ei niin huonoa päätöstä hallitus teekkään, että se vasemmiston riman alittaisi.

Ja näkeehän sen nyt sokee Reettakin, että parhaimman barometrin silloin saa hallitus onnistumisestaan, kun möykkä vasemmalla kasvaa ja punalippujen rivit Purran työhuoneen ikkunan alla liehuvat, ennen niiden laskemista kolmen vuoden päästä puolitankoon.

Hyvin menee…..mutta menköön.

 

14 vastausta artikkeliin “Perussuomalaiset tähdet ja tähtien tekijät.”

 1. Saitpahan Arvi sentään aikaiseksi avauksen tähän kovinkin aneemisvaikutteiseen sivustoon.
  En ota kantaa avauksesi sisältöön vain ja ainoastaan siihen, että joku sentään edes hiukan tuo elämänsykettä tähä alustaan ja sen perin kuivaan ilmeeseen.

  1. Suomen kieli ja mieli on niin rikasta, että olisi näin köyhällekkin synti jättää sitä käyttämättä.

 2. Saahan täällä ainakin aamunaurun aikaiseksi ja puuron väärään kurkkuun, kun uskonlahko täällä julistaa ikuista pelastussanomaansa.
  Yleisö ei nyt kovin uskovaista tähän
  pappsiskuntaan ole.

  1. En tuota nyt mielestäni ja ainoastaan yhden puolueen piikkiin pistäisi. Korkeahan Pirkanmaan työttömyysprosentti toki on, mutta ei mielestäni ainoastaan yhden puolueen aikaansaannosta mitenkään.

    1. Jätit tapasi mukaan pois punavirheet dmuineen.
     heidän jälkiäänhän nyt kerätään.

  1. Parempaan kannatukseen on Lindtman SDPn nostanut kuin loistava Marin aikanaan, saanut naiset ja vanhukset taakseen.
   Valonpilkkuna pienen tosivasemmisto (Vihreät ja Vasemmistoliitto) pieni takapakki, eikä Kokoomuskaan laskenut Heikin jatkuvista moitteista huolimatta.

 3. Minua huvittaa, kun vasemmisto on nyt ottanut kaikkeen syyllisen perussuomalaisista, mutta ymmärrän heidän tuskansa, sillä heillä on tavoitteenaan päästä rakentamaan sinipunaa seuraavaan hallitukseen, niin siksipä he eivät halua polttaa siltojaan Orpon ja kokoomuksen suuntaan.
  Mutta näillä näytöillä mitä demarit edustavat, niin se on täysin 1/1.teen sitä mitä Marininkin sirkustemput edustivat.
  Joten paljon saa vielä vettä virrata Vantaan joessa, ennenkuin demarit muuttavat osoitteensa oppositiosta valtioneuvostoon.
  Itse koen suurta myötähäpeää demareiden nykypolitiikasta, mutta en toki siitä sen kummemmin välitä, kun se kuitenkin takaa jatkumon meidän osallistumiseemme seuraavaankin hallitukseen, jossa pääministeri ja valtiovarainministeri vaihtavat nykyiset tittelinsä keskenään.

  1. 👍
   Itse en ole vielä ehdokastani päättänyt, puolue kyllä on varma kuin pläkki.

 4. Joonas Kiviranta on siitä hyvä kaveri että hän nimenomaan kuvaa hyvin tulevaisuutta ja tietä sinne. On nostettava hattua. Moni kertoo mitä EIVÄT halua EU:ssa tehdä tai EU:n tekevän, mutta hän kertoo mitä haluaa tapahtuvan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *