Vasemmiston kuplassa kuplii.

Mikähän kumma siinä on, sillä kun jokaisten eduskuntavaalien jälkeen kansa on äänestänyt väärin, niin punaiset lähtevät turuille ja toreille melskaamaan ja mölyämään, että uudet vaalit ja valta sille joille se ”moraalisesti” kuuluu, eli heille itselleen.

Nytkin tämä vasemmiston vaatimus mölinä alkoi jo ennen kuin mustekkaan oli ehtinyt kuivumaan perussuomalaista politiikkaa tekevän oikeistohallituksen sopimuksista.

Tuntuu että vasemmisto haluaa eduskuntavaalit järjestettäväksi joka vuosi aina silloin kun itse joutuvat oppositioon, mutta silloin muuttuukin ääni kellossa, kun itse pääsevät kuskin paikalle syömään kuormasta kansan piikkiin.

En ole vielä tähän päivään mennessä havainnut, että oikeisto olisi lähtenyt kaduille melskaamaan sen seurauksena, että kansalaiset antoivatkin kuskin paikan vasemmistolle, eikä ole myöskään kansaa syyllistetty väärin äänestämisestä, on vain purtu hammasta ja koetettu tehdä jatkossa työ niin hyvin että kansalaisten enemmistö sille antaa luottamuksena kuten kävi viime keväänäkin.

Vasemmisto on nyt koko vuoden pitänyt sirkustaan niin eduskunnassa kuin sen ulkopuolellakin ja välikysymyksiäkin  on tehty siihen tahtiin, että edelliseenkään ei ole vielä hallitus päässyt vastaamaan kun jo uutta epäluottamuspaperia  pukkaa valtioneuvoston pöydälle.  Kun hallituksen ohjelma on saanut aina enemmistön luottamuksen eduskunnan välikysymyksissä, niin nyt sitten keihään kärki onkin kohdistettu yksittäisiin ministereihin ja heidän kykyynsä toimia virassaan, vaikka todellisuudessa onkin pöyhitty sitä mitä he yksityiselämässään ovat historiansa aikana tehneet tai olleet tekemättä.

Saas sitten nähdä minkä sirkuksen AY järjestelee syksyn liittokohtaisissa neuvotteluissaan ja en varmasti paljoa erehdy ennakoidessani, että kun hallitus otti työelämän lakimuutoksissa itselleen sen vallan joka sille demokratiassa kuuluu, niin sen seurauksena ulkoparlamentaarinen korporaatti kyllä tulee vielä suuren loven saamaan aikaan valtion kilpailukykyyn.

Olen suorastaan ollut ilahtunut seurattuani, kuinka sekaisin vasemmisto kaikkineen on omassa kuplassaan, kun keskenään taistelevat kuka on kukkulan kuningas/kuningatar.

Ei taidakkaan hallitus, joka tekee perussuomalaista politiikkaa ollakkaan se, joka on heidän pahin vastustajansa, sillä puukko joka heidän selästään löytyy onkin toisen toverin ilolla iskemä.

Vaikuttaa siltä, että demareissakin taitaa yhä kuningatar olla vallassa maanpaossakin ja hänelle uskolliset toverisotilaat jo ovat valitsemassa karitsaa teuraaksi hänen paluulleen.

Sen sanon kokemuksen syvällä rintaäänellä, että mitä sekaisemmin  vasemmisto on, siltä paremmin Suomella menee ja vaikka nyt oikeistohallitus vielä ensimmäisen vuoden jälkeen joutuukin vasemmiston jättämässä paskassa uimaan, niin eipäs hätäillä, hyvää kannattaa odottaa, eli  kyllä se köyhänkin suussa leipä maistuu leivälle, kun on hetken pitänyt ”ramaraa”.

22 vastausta artikkeliin “Vasemmiston kuplassa kuplii.”

 1. Aika pitkällehän tapausten kulku viimeisen vuoden aikana on mennyt kuten Arvi rehevään ja rikkaaseen tyyliinsä kuvaa. Vuoroinhan sitä ollaan vieraissa mutta taitaa tosiaan vasemmistolle olla vaikeampaa tämä oppositiossa olo, sellaiseen katkeruuteen pieksävät itsensä ja nyt kai on tavallista ikävämpää kun keskenäänkin riitelevät, Li Anderssonin suosion hehkukin jo taitaa olla hiipumassa täällä kotimaassa.

  1. Hallitus se tässä hiipuu pohjamutiin- ei kukaan muu ! Epäsuosituin hallitus ikinä paitsi Sipilä, joka sentään yritti ja sai aikaan niin hyvää kuin älämölöä.
   Tämä ei ole saanut aikaan kun 50 000 uutta työtöntä, velkakuormaan lisää 50 mrd. ja äärimmäisen yhteiskuntasopan.
   Hallitus taitaa ollakin putin kätyri, kun se toimii juuri siihen suuntaan, kaikessa. Nyt tässä rajalaissakin.

   1. Putin ja rasisti ja fasistikortti ei taida enään saada kansalaisissa muuta aikaan kuin säälinsekaisen tunteen vasemmiston kuplan suuntaan.

  2. Niin, käyttäisivät senkin ajan johonkin järkevään ja tuottavaan, minkä nyt käyttävät pettymyksensä osoittamiseen, kun heidän viestiään kansa ei ymmärtänyt ( tyhmä kansa )
   En kyllä tiedä että mihinkä mielenhäriöön silloin joutuivat päättäjämme, kun antoivat mielenosoitus oikeuden kaikille niillekkin, jotka asettuvat vastustamaan vaalien tulosta laittomuuksillaan.

 2. Välillä heilahtaa vasemmalle, välillä oikealle – se on vanha juttu. Vaan miten heilahdellaan puolueiden sisällä – se on aina kiintoisaa. Esimerkiksi…

  – Onko demarien seuraava suunta kisata vasemmiston kanssa vasemmistolaisuudesta – vai palataanko keskustavasemmistolaiseen linjaan?
  – Mikä on persujen tulevaisuus talouspolitiikan suhteen, tällä hetkellä on liian monta suuntaa.
  – Jatkaako kokoomus nykyisellä tasapaksulla linjalla vai tuleeko irtiottoja?
  – Löytääkö vihreät omaa suuntaa vai tyytyvätkö toimimaan oppositiossa peesaajina?

   1. Ja milloinkahan punademut, virheet ja vasurit ovat parlamentarismia kelpuuttaneet – paitsi vain oman sakkinsa ehdoilla.

 3. Sopua on vaikea löytää niin kauan kuin punikit miehittävät Hesaria ja Yleä.

 4. Saako olla yhtään vahingoniloinen kun demarit kiistelevät keskenään rajalaista? Tiedän että ei se olisi kaunista, kysymyshän ihmisten omista tunnoista. RKPssäkin yksi erilaisella omallatunnolla kuin puoluetoverit.
  Muissa puolueissa kai ollaan paatuneita, puolueen sisäinen kuri jyllää? Mutta hyvä että näitä asioita joissa itse kukin saa mennä oman päänsä mukaan olisi mahdollisimman vähän sillä muuten ovat äänestäjät ihmeissään.
  Kyllä minullakin omatunto kolkuttaa jos lakeja rikotaan mutta kun se tuppaa kolkuttamaan aika usein on helppo tällä kertaa olla hallituksen esityksen puolella.

  1. Anna mun kaikki kestää, nimittäin RKP antaa edustajilleen vapaat kädet äänestää ilman ryhmäkuria, koska tämä kyseinen rajalaki ei ole hallitusohjelmassa.

   Onko tämä hallitusohjelma heille joku pyhä Raamattu, että vaikka maailma muuttuu ympärillä, niin ”sä koskaan et muuttua saa” lauloi jo Pasi Kaunistokin aikoinaan.

   1. On, koska hallitusohjelma ei sisältänyt pakkoruotsin vastaista ja sen aukaiseminen saattaisi sellaista nykytilanteessa tuoda.

 5. RKP tienaa hemmetisti sekä ihmissalakuljetuksesta että turvapaikanhakijoiden palveluista. On aika selvää että monelle siellä on kysymys siitä saako uuden kartanon ostettua vai ei.

 6. Haavisto olisi mies paikallaan eikä kuin akkalauma kokoomus ja persut:

  ”Haavisto näki itärajan tilanteen vakavana. Haavisto antoi silloin hallitukselle tiukkaa palautetta hitaasta toiminnasta itärajalla ja vaati rajan täyssulkua.”

  … ja on samaa mieltä vieläkin.

 7. Haavisto on kansainvälisessä politiikassa maamme kirkkainta johtoa, osaamiseltaan ja kontakteiltaan ylivertainen. Kotimaan politiikassa hän on sen sijaan tehnyt järkyttäviä virheitä.

  Persuissa ulkopolitiinen superosaaja on Halla-aho, Kokoomuksessa Valtonen. RKP:lla tällaista osaamista ei ole, demareista oikeastaan Urpilainen on aina jolla on kompetenssia mutta hänelläkään ei ole poliittista asemaa nyt. Vihreistä löytyy osaajia muitakin.

 8. Kiitos keskustelijoille, että ette täyttänyt palstaa ”asiantuntijoilla” muista medioista, vaan puhutte omalla suullanne, siitä minä tykkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *