28 vastausta artikkeliin “Poistin twitterin eli X- palvelun”

 1. MInä en ole ikinä kuulunut näihin juorupalstoihin, en edes Facebookiin. Ainoa on WhatsAppi, ihan vaan Italian yhteyksieni takia. Joskus tulee puhuttua monta tuntuakin ilmaiseksi.

 2. Enpä ole minäkään moisia tullut tarvinneeksi. Luotan s-postiin, puhelimeen jms.
  Tätä Pirkan Blogia nyt on tullut US-sivuston ohella käytettyä, joskus vähän ehkä liikaakin.

 3. Mutta kyllä Xllä ja Pirkan blogilla on paljon yhteistäkin, molemmissa lyödään toisin ajattelijaa kuin vierasta sikaa

  1. Onhan täällä sentään pääosin pitkiä juttuja ja kommenttiketjuja asiasta kuin asiasta, mutta tuo tw..eli X on jotain täyttä kommettihumpuukia. Onhan meillä nuo ip- lehdet ja seiska, joilla on sentään median vastuu.

 4. Tämän havainnon noin niinkuin yleisesti olen minäkin tullut huomaamaan.
  Olen kylä ihan henkilökohtaisesti yrittänyt vältellä toisen kirjoittajan lyttäämistä mitenkään, ainakaan tietoisesti.

 5. Hiukan kummastelen, onko se ”X ” olevinaan niinkuin valtion virallinen uutiskanava. Ainakin siellä usein julkaistaan valtion ja eduskunnan päätöksiä, vai olenko vallan väärässä.

 6. Samaa p*****a kaikki, myös tämä, koska samat ”keskustelijat” kaikissa!

 7. On siinä kommentoinut useampikin kansanedustaja ja joskus jopa presidentti.

  1. X on tosiaan siitä mielenkiintoinen että siellä kirjoittavat ja kommentoivat monet julkisuuden henkilöt, poliitikot, kirjailijat, suositut TV-hahmot jne. Jännää, olen itsekin monesti kokenut että tunnettu persoona kommentoi omaa tarinaa tai vastaa kommenttiin, näin saattaa käydä kun kirjoittaa asiallisesti.
   Esimerkiksi Jungnerilta olen saanut nenilleni kun olen liian hätäisesti jotakin miettinyt mutta myös kehun tyyppistä toisinaan.
   Sielunsa jollekin puolueelle myyneelle Xsäläiselle ei kannata mitään sanoa sillä mahdolliset vastaukset voi ennakkoon arvata.

   Mutta se on selvä että esimerkiksi Pirkan blogit on parempi areena pitemmille keskusteluille ja vääntämisille. Jos on intoa, sanottavaa ja energiaa niin mikä ettei osallistuisi molempiin.

 8. Aina välistä tulee äxässä käytyä. Sieltä on helppo seurata Ukrainan tilannetta hyvin tarkkaan, se on siinä vahva juttu. Solidaarisuus sillä porukalla on hyvä. Mutta eipä se elämää suurempi ole.

  Tuo Heikin havainto on kyllä totta, nuo pornobotit siellä kiusaavat pirusti. Ei siinä, niitä on vaikea torjua mutta yrittäisivät edes…

 9. Kopioin tähän Xään negatiivisesti suhtautuvien iloksi yhden siellä silmiini sattuneen kysymyksen:

  ”Mikä neuvoksi jos persereikää kutittaa vimmatusti? En haluais ruopata käsipelillä. Pitääkö vedellä kengännauhalla vai mitä?”

  Ymmärrettävästi ei omalla nimellään ja naamallaan esiintynyt

   1. Mutta kun itse Li Andersson ja tämä manttelinsa perijä Sarasmokin ja maailmoja syleilevä Nasmiakin demareista aktiivisesti X palvelussa valistavat meitä niin eikö muka ole X varteenotettava areena

 10. Ihan vieraita mulle twitterit sun muut tuollaiset. Facebookissa vain siksi kun saan soitella ja viestitellä ilmaiseksi tuttavien kanssa messengerissä.

 11. Nää on makuasioita.

  Itse en suostu käyttämään facebookia tai sen tuotteita, whatsappia, instagramia tai muutakaan, koska yritys on syyllistynyt kansanmurhaan ja se on mielestäni vähän ikävää.

  Ei sillä etteikö äxässäkin olisi tuettu melkoisia ääritoimijoita ja huuhaatietoa, mutta ei sentäs niin pahasti.

  Kiinalaisiin tuotteisiin en koske tikullakaan.

  1. X on kontrolloimaton some, jonne kuka tahansa voi tuupata soopaa omiin tarkoituksiinsa.

   Fb on ristiin kontrolloitu, jota itse fb sekä saittien ylläpitäjät kontrolloivat. Siellä on laajoja eri hyöty-harrastealueiden saitteja. Eri automerkit, puutarha, lentokoneet, mökit tms.. Myös kaupunkien päätökset ilmaantuvat sinne nopeammin kuin lehtiin.
   Fb on myös yleisesti hyväksytty kirjautumisalusta hyvin laajasti mm. eri medioihin.
   Se on hakukone pahaimmillaan.
   Esimerkki: löysin puiston penkin alta lompakon, jossa oli pankkikortti ja henkilökortti.
   Nimen perusteella lähettämäni henkilökohtaiben fb-viesti tavoitti heti nuoren naisen. Vein lompakon K- Marketin kassalle. Tyttö oli suunnattoman kiitollinen. Lompakko oli omistajallaan ilmoituksesta tunnissa.

   Whatsup on luotettava. Signal, telegram eivät. Lopetin myös Signalin.

 12. Kyllä X on myös vakavasti otettava media, alla esimerkki kuin SDP sitä käyttää:

  Sosialidemokraatit
  @Demarit
  ·

  ”Sosialidemokraatit Suomessa ja kaikkialla Euroopassa uskovat, että huolimatta haasteiden suuruudesta, meillä on kaikki mahdollisuudet selvitä niistä – eikä pelkästään selvitä, vaan nousta uuteen kukoistukseen.”

  1. Matti, mikä tuo on x-puoluepropagandaa !

   Minä seuraan fb:ssä 12 eri asiasaittia mm. Tampereen kuntapolitiikka 2 kpl. Kaupunkikehitystä, Pyynikin asioita, Eteläpuiston raportteja, Tampereen puskaradiota, Malmin lentokenttää, Katajanokan oman kulman juttuja, Puutarhasivuja, Citikkasivuja, auton korjaussivuja, Unileverin kavereitani,
   henkilökohtaisia tuntemiani ja hyväksyttyjä kavereita 144 kpl ja heidän näkemyksiään maailman menosta( laajaa edestusta joka elämän alueilta), sen avaan aamulla ensimmäisenä.
   Saa kuvan niin täältä paikallisesti kuin muualta Suomesta ja maailmalta.

   1. En ymmärtänyt kommenttiasi. Tuon näytteen Xstä laitoin läheltä ajatteluasi todistellakseni että sieltä löytyy myös täyttä asiaa, mieluista ja epämieluista. Xn lukija ja kirjoittaja aivan itse päättää miten sovellusta käyttää

 13. Paljastaahan x kansan ymmärryksen tason, valitettavasti. Aika harva ymmärtää lukemaansa ja vielä harvempi kirjoittamaansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *