Jussi Halla-aho asian ytimessä.

Tältä päivältä:

” Presidentille sopii kyllä hyvin muistuttaa suomalaisia siitä, että viime kädessä työntekijöiden ja työnantajien intressit eivät ole ristiriidassa, vaan yhteiset. On työnantajan etu, että hänellä on tyytyväisiä työntekijöitä. On työntekijän etu, että työnantaja on menestyvä yritys.

Me olemme ajautuneet sellaiseen noidankehään työmarkkinoilla, jossa neljän vuoden vaalikausi ei yksinkertaisesti ole riittävän pitkä järjestelmän uudistamiseen niin, että sen uudistuksen myönteiset vaikutukset ehtisivät tulla näkyviin ennen seuraavia vaaleja. Niistä seuraa, että kulloinenkin oppositio ottaa ne lyhyen tähtäyksen kielteiset vaikutukset vaaliaseekseen, voittaa niiden avulla vaalit ja peruuttaa edellisen hallituksen tekemät uudistukset.

Tämän takia meillä lainsäädäntömekanismit ja työmarkkinamekanismit eivät kehity ja siitä on tuloksena se, että meillä on verrokkimaita matalampi työllisyysaste ja julkinen talous 10 miljardia euroa vuodessa miinuksella.”

Ja vaikka tämä on tässä väännetty rautalangasta niin sitä tuskin halutaan ymmärtää, faktat kun tapaavat pilata hyvän tarinan.

Toisaalta saavutetusta vallasta irti päästäminen on yhtä vaikeaa kuin saavutusta eduista luopuminen ja Ay-liike näyttää tästä esimerkkiä hinnalla millä hyvänsä.

21 vastausta artikkeliin “Jussi Halla-aho asian ytimessä.”

 1. Halla-aho ja kaikkea vastustava persuliikke pyrkii hajottamaan ja nakertamaan yhteiskuntaa usealta suunnalta, ay ja ylekin, jossa riippumattoman Ylen kimpouun hän hyökkäsi hall.neuvoston pj:n ominaisuudessa.
  Apunen, kok. ampui alas heti kuin räkätin törkeänä moniarvoisen yhteiskunnan äänen rappeuttajana :

  https://yle.fi/aihe/a/20-10006086

  1. Kun tutkii erään pornokuningattaren palkkaamia avustajia, niin ei siitä sakista yhtään edes keskiviivalla olel, vaan punaviherutopiassa eläviä pelkästään.

   1. Juhak. Rakel Liekki on pisara meressä.

    Ylen tulisi julkaista esim. käyttämänsä ”asiantuntijoiden” taustat, jotka enemmän kuin usein ovat vihervasemmistolaisia samoin kuin sattumalta paikalle ilmaantuneet haastateltavat.

    No mutta kuten totesin, tällä ei ole tekemistä avauksen kanssa.

  2. Halla-aho esitti aivan perusteltua kritiikkiä Ylen varsin vasemmistolaista linjaa kohtaan ja sen tietää kaikki jotka lukevat muutakin kuin otsikoita, mutta mitä tekemistä sillä on avauksen kanssa?

   Ei yhtään mitään.

    1. Asialla ei ole mitään tekemistä avauksen kanssa, mutta juhak kommentiin vastasin kevyesti.

     ”Ylen tulisi julkaista esim. käyttämänsä ”asiantuntijoiden” taustat, jotka enemmän kuin usein ovat vihervasemmistolaisia samoin kuin sattumalta paikalle ilmaantuneet haastateltavat.”

     Joakim Vigeliuksen taannoinen videohässäkkä jne.jne.

     Yle toimittajien norsunvittuilmeet naamalla kun haastateltavana on…

     Itse avauksen asiasta sinulla ei ole mitään sanottavaa, mutta ei se yllätä sekään.

      1. ”Lukekaa te vai Suomen uutisia älkää tulko sivistyksen piiriin oikeiden ja riippumattomien uutisten ääreen”

       Lukekaa te edes jotain ja puhukaa vasta sitten sivistyksestä.

  1. Hui kauheeta, vai ampuu oikein kovilla 🤣🤣🤣

   Siis Ylen hallituksen puheenjohtaja ei tunnusta Halla-ahon olevan aivan oikeassa?

   Aika yllättävää ja mitä sitten jos Ylen henkilökunta loukkaantuu?

   Eikä edelleenkään mitään tekemistä avauksen kanssa.

 2. Näinä aikoina pitää leikata myös Ylemenoja.
  Pitää saada myös oikeistolaiset yhteiseen säästöpöytään.
  Sanelupolitiikka ei toimi suomalaisessa työelämässä.

 3. Joo kansa valitsee eiköhän sen valinnan tee puolueet jotka asettaa ehdokkaat ja nyt suoraan sanoen epä kelpoiset mihinkään

  Siksi kirkkovene tai aku-ankan rekkari numero terv tepivaari

 4. Jussi Halla-aho osui nähtävästi niin ytimeen ettei varsinaiseen avauksessa esitettyyn asiaan kenelläkään ole mitään sanomista

  Eikä siihen kyllä oikeastaan olekaan, oleellinen on avauksessa sanottu.

 5. Avauksen ensimmäinen lause kertoo juuri oleellisen.
  Eli ei yksipuolisella toiminnalla saa tyytyväisiä työntekijöitä.

 6. Mika Tommolan haastattelua Halla-ahosta oli mukava kuunnella, siinä oli enemmän ihminen keskiössä kuin hänen, siis Hallan politiikka. Erikoinen ihminen sieltä kuoriutui, jäin ihmettelemään että miksi tuollainen persoona on valinnut päiviensä täyttäjäksi politiikan ja juuri persupolitiikan. Kontrasti heihin jotka paljolti persuja äänestävät lienee melkoinen tällä tiedemies, älykkö ihmisellä. Niin tai näin mukava sitä oli kuunnella.

  1. Matti, perussuomalaisia äänesti 600 000 suomalaista ja siihen joukkoon mahtuu monenlaisia ihmisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *