Miksi hakea presidentiksi kun edellytykset ovat lähes tasan nolla.

Tietenkin tällaiset marginaalipuolueet kuten Vasemmisto jotka syö nytkin ääniä korkeintaan muiden kuormasta laittaa edustajan yrittämään presidentiksi…? Kun katsoi YLE:n vaalitenttiä niin en voi kuin ihmetellä tämän henkilön vihaa mm Israelia kohtaan ja täyttä poliittista agendaa jota hän ajaa.

Tälläinen ei olisi koskaan koko kansan presidentti. Ei sillä mahdollisuuksia nytkään ole mutta kun ihminen on noinkin pihalla asioista tässä tentissä niin ei voi kuin ihmetellä, ei pysty.

Li ei älyä mm että Suomessa on jo Nato-joukot, ei halua niitä kuulemma tänne (kas kun suomalaisten omat joukot on jo NATO-joukkoja) .Odottaa että yhdysvaltalaiset tekee täällä rikoksia🤦. Ei halua aseistaa Suomea. Haluaa että pelastamme ilmaston lämpenemisen. 🤦🤦🤦

Ei puutu kuin Barbie-talo ja kasa nukkeja,,,

2 vastausta artikkeliin “Miksi hakea presidentiksi kun edellytykset ovat lähes tasan nolla.”

  1. Ihan hyvä muuten mutta se puolustuspolitiikka ei.
    Kyllä me tarvitsemme kaiken avun minkä saamme.

  2. Olisi Vasemmistoliitolle aika onneton sattumus jos Anderssonista tulisi presidentti koska uusi puheenjohtajansa kai olisi tämä Saramo.
    Ei olisi hänellä sellaista vetovoimaa kuin Liillä. Yleensäkin vassareilla taitaa olla huono herraonni, ainakaan julkisuudessa (YLE ja MTV) enemmin näkyvissä vain Anderrson ja Saramo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *