Urpilainen – laillisia muuttoreittejä Afrikasta – Eurooppaan.

Urpilainen eilen Ylellä käydyssä eduskuntavaalitentissä raotti visiotaan siitä miten Afrikan tulisi saada valloittaa Eurooppa ja eurooppalaisten tulisi luoda valloitukselle lailliset puitteet.

Afrikan väkiluku kasvaa yli 100 000 hengellä vuorokaudessa joka ainoa vuorokausi vuodesta.

Minkähänlaisista siirtolaismääristä Urpilainen mahtaa unelmoida ja missä kulkee se raja,että jo käynnissä oleva väestönmuutosprosessi muuttuu ihan avoimeksi väestönvaihdoksi?

12 vastausta artikkeliin “Urpilainen – laillisia muuttoreittejä Afrikasta – Eurooppaan.”

 1. Niin oikeastaan kukaan ehdokas ei ymmärtänyt/uskaltanut tuoda esii asian todellista laitaa: Liiallinen väestönkasvu, eli ellei siihen tartuta ollaan koko maapallolla hukkumassa ellei sitten väestön liikakasvusta seuraa ruttoa joka vähentää meitä esim joka toisen?
  Linkola-vainaa puhui asiasta jo vuosikymmeniä sitten. Valitettavasti hänen oma puolueensakin on unohtanut sen tärkeimmän ja puhuu vain ilmastosta!

 2. Punavirheillä on vain se utopia Suomesta koko maailman sossutoimistona.

  1. Jokainen joka vaivautuu hiemankaan pohtimaan tuota väestönkasvun vauhtia Afrikassa, yli 100 000 henkilöä vuorokaudessa ymmärtää, että Euroopalla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta ottaa vastaan sellaista määrää afrikkalaisia jotta sillä olisi merkitystä Afrikkaan.

   Sen sijaan vaikutukset Eurooppaan olisivat suorastaan tuhoisat hyvinkin nopeasti jos joidenkin hölmöjen tahdon mukaan edettäisiin.

 3. Vuonna 2050 Afrikassa on 2,5 miljardia ihmistä. Afrikka-Jutta tekee vain itselleen tiliä 25 000€/kk, ei sitä muu kiinnosta.

  1. Marko, onhan meillä näitä, jotka kuvittelevat ongelmien jäävän lähi-itään tai Afrikkaan kun väestöä siirretään Eurooppaan, mutta kun ne ongelmat seuraavat väestön mukana ja monistuvat.

   Huolimatta siitä, että edellä kuvattu kehityskulku on nähty ympäri Eurooppaa ja meitä lähellä vakavina ongelmina Ruotsissa kuin myös kasvavasti myös meillä.

   1. Suomi on maailmalla kylän kokoinen, on väistämätöntä että globaali maailma meidät lopulta nielaisee.

 4. Niin kukaan ehdokas ei puuttunut väestön liikakasvuun ei edes tuleva presidentti?

  1. Niin no, en tiedä miten yksittäinen presidenttiehdokas tai edes presidentti voisi puuttua Afrikan väestönkasvuun, kun siihen ei ole pystynyt suuret kansainväliset organisaatiotaan vuosikymmeniä kestäneellä valistuksella.

   Se mitä yksittäinen presidenttiehdokas voi tehdä, on se, että ei tieten tahtoen pyri edistämään Afrikan Euroopan valloitusta.

 5. Katselin äskettäin sitä vaaliohjelmaa, mikä tuli eilisillasta uusintana. On se hyvä, kun ei Urpilaisesta tullut, tai ainakaan todennäköisesti ei tule presidenttiä. Nostaa näköjään niin helposti kierroksia ja ihan tappiin asti. On ihan eri ”näköinen”, mitä minä olen kuvitellut tähän asti. Pysykööt siellä Afrikassa vaan, siellä hänellä on ihan sopiva pesti, ei näy eikä kuulu tänne Eurooppaan asti.

  1. Pentti, olen kanssasi samaa mieltä, mutta kysyn samalla, että oletko katsellut Monte Carlo rallia?

 6. Mika, ei ole tullut ainakaan vielä katseltua, sanoin jopa irti formuloiden televisiosopimuksen. Jostain syystä molemmat polkevat paikallaan ja kehittävät uusien sääntöjen mukaisia autojaan.

  1. Pentti, totta puhut ja ikävä kyllä rallin osalla kun ei enää ole kaksi varsinaista tehdastallia ja sitten M-sport Fordin kanssa.

   No WRC 2 luokassa on sitten useampia merkkejä.

   Lancia ja Subaru liikkuvat paluu juhlissa, mutta saa nähdä.

   Pistejako meni uusiksi ja on outo suoraan sanoen-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *