4 vastausta artikkeliin “Korruption monen kasvot”

 1. Talouselämä julkaisee CMIn Stubin johtaman toimet, mutta moniko tavis äänestäjä lukee Talouselämä lehteä? Mikä estää sanomalehdistöä?
  Kannattaalkea em Kyuun linkki

 2. Niilo, eihän sitä moni lue. Toimittajat ovat puolensa valinneet, eivätkä siis siten siteeraa tuota Talouselämän juttua.

  Mietin vähän aikaa että miksi toimittajat – enemmistöltään punavihreitä – hylkäsivät vihreän ehdokkaan ja vaihtoivat. Sittenhän se vastaus löytyi ja se oli tämän blogin otsikko: raha. Toimittajat eivät valinneet hylätä Haavistoa. Toimittajat ostettiin tekemään niin.

  Mitä tulee Talouslämän toimittaja Taneli Koposeen, lähikuukausina käy jompikumpi seuraavista:
  1. Hän esittää ison julkisen anteeksipyynnön jossa toteaa juttunsa olleen aivan virheellinen ja jokainen väite stubbin epärehellisyydestä on valetta ja hän antoi itsensä pahuuden vietäväksi
  2. Hän huomaa yhtäkkiä saavansa potkut yllättävästä syystä, tai hänet siirretään tehtävään josta hän irtisanoutuu nopeasti itse. Huomannee myös että yksikään media ei enää palkkaa häntä.

  En usko että hän kompastuu parvekkeella, sitä ei tehty toimittajille edes Kekkosen aikaan. Luulen että tyydytään henkiseen väkivaltaan ja elämän tuhoamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *