14 vastausta artikkeliin “Politikat”

 1. Jos Vilen olisi mies, hän olisi eronnut aikapäiviä sitten.

  Jos hänessä olisi pisaraakaan miestä, hän olisi pyytänyt anteeksi, eikä ”pahoittelen jos” -heittoja.

 2. Vilen on onneton ja tuomittava tapaus mutta minkä rangaistuksen olisi ansainnut, tuomittiinko hänet väärin siihen ei riitä ymmärrykseni.
  Stubbin onnettomista yrityksistä huumorissa saa ja pitää jos aiheelliseksi kokee muistutella ainakin viikon jälkikäteen.

 3. Vilunki-Vilen pääsi ministeriksi ja suurlähettilääksi vaikka gradu oli pitkälti huijaus eli kopioitu. Todistaa että suhteilla ja hyvällä supliikilla voi päästä vaikka mihin asemaan ja hyville palkoille vaikka olisi laiska ja epärehellinen.

 4. Politiikan kentällä tapahtuu paljon suhteilla, useimman tapaukset eivät tietysti tule suuren yleisön tietoon, osa tulee mutta eivät aiheuta sen kummempaa kommentointia. Osa tapauksista sitten aiheuttaa ja usein aiheesta suurta närkästystä ja polemiikkia. Tämä kaikki on mielestäni normaalia maailmanmenoa kuin sekin että virkamiehet kai usein pelosta tai lojaalisuuttaan suojelevat pomojaan.
  Mutta se mitä itse en hyväksy on ajatus että yksi mätä omena pilaa ihmisten yhteisössä koko korin, jos näin olisi olisi maailma jo ajat sitten mädäntynyt.

  On sitten kysymys vaikka äreästä kommunistista en hyväksy että yritetään leimata koko puolue yhden tapauksen johdosta. Tällaisessa ei ole tolkkua senkään vuoksi että näitä onnettomia riittää jokaiseen puolueeseen.

  1. ”Olikohan Valtonenkin ihastuksen kourimana:”
   Ihan tällaiselle tasolle en olisi Sinun uskonut alentuvan

    1. Minä nyt vaan tuosta käyttämästäsi alatyylisestä kielenkäytöstä, mahda mitään että se ei mielestäni mairittele käyttäjäänsä, kuin sysipersun suusta suoraan.
     Suomenkieli kuitenkin kun on rikas sanoista.

     1. Hyvin on Mattikin omaksunut jo kuinka pääsee kultapossukerhon jäseneksi, riittää kun puhuu sysipersuista, sillä lohkeaa ainakin aluksi kynnysmaton rooli heidän kuplansa ovella.

      1. Sellainen selvennys että Persut ovat valtaosin ok mielestäni, sysipersuilla tarkoitan muutamia onnettomia tyyppejä, niitähän riittää ihan jokaiseen puolueeseen

 5. Nyt menee taas niin, että te riitelette keskenämnne ja haukutte toisianne. Pitääkö tehdä jotain?

 6. Suomen kieli on rikas ja sanoisin,
  että on aika lahjoittaa silkkihansikkaan
  sille joka lääppii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *