17 vastausta artikkeliin “Taas kaatui yksi rakennusliike”

 1. Et sitten mitenkään tajua, että eivät nämä hallituksen toimista kaadu, vaan lamasta ja nyt jo osin ay-liikkeen järjettömästä lakosta.

 2. Eihän tämä mikään konkurssikypsä ollut, vaikka opo on miinuksella.
  Kysymys on usko markkinoihin ja hallituksen toimiin, jotka eivät mitkään kulje yrittäjämyönteiseen suuntaan. Lakot taas ovat yksinomaan hallituksen syytä.

  1. On se kumma, kun punademun mielestä vain hallitus on syypää siihen, että kaikkeen Ei huutava pieni ay-sakki aiheuttaa järjettömät vahingot.
   Kyllä ne palkkaa saamattomat lomautetut kiittävät tuplapalkan saavia akt-läisiä.

  2. Onko Heikki olemassa joku asia mikä ei ole Orpon, persujen tai hallituksen syytä. Onko yhtään asiaa jonka edellinen hallitus olisi tehnyt huonosti. Onko Ay syyllinen yhtään mihinkään.

   1. Ay ei ole syyllinen yhtään mihinkään. Äänestäjä johdettiin harhaan ja syy on kokoomuksen Orpo ja persut.
    Edellinen hallitus ei, kun toimi niissä raameissa missä oli pakko toimia, eikä niitä toimia voi enää muuttaa.
    Nykyhallitukselle annettiin raamit korjata suuntaa, ja se on toiminut täysin väärin yhteiskuntatulkintoineen.
    Talouden tasapainottaminen tehdään muin toimin kun nyt nämä.
    Edellisesltä ei tosiasiassa kysytty tai odotettu yhtään mitään, kun demareita ei haluttu mukaan ja kepu tiedettiin ettei, saati vihreät.
    Tämä hallitus on tulkinnut yhteiskunnan väärin ja kaikki menee persettä.

    1. Eli edellisen hallituksen munimiset ja sen aiheutama katastrofi on nykyisen hallituksen syytä, koska se ei hyppää ay-pellejen käskyjen ja demujen holtittomien vaatimusten mukaan?
     Ei voi kuin nauraa punademun olemattoman pienelle kuplalle.

      1. Vastuuta pakoilevat nimenomaan punademut ja punavirheet sekä ay-pellet, jotka kaikin keinoin koittavat estää tarpeelliset toimenpiteet, mitä halitus kuitenkin edellisen huulipunaviisikon töppäilyjen takia joutuu tekemään.

    2. Kunpa olisi itsellänikin älyä ja ymmärrystä noin selkeästi nähdä kuinka on asioiden oikea laita niin olisihan se paljon helpompaa, itse kun joutuu pähkäilemään, jopa arvuuttelemaan ja mikä meillä on suurin ero Heikin kanssa että hallituksen toimissa, AYssä sekä edellisessä hallituksessa näen kussakin jotain minkä koen hyväksi tai huonoksi. Vaikeaa on myös keskustella, vaihtaa ajatuksia kun mielipiteet ovat kiveen hakattuja mikä ei tarkoita sitä etteikö kiveen voi olla hakattu myös perimmäinen totuus

     1. Minusta on aivan jonnin joutavaa puhua ja vedota sitä on aikaisemmin tehty.
      Faktat ova täysin selvät, missä ollaan.
      Vain oikeat teot puuttuvat ja niihin ei nyt usko ukko mustilainenkaan, mitä hallitus huseersaa. Se on jo
      vähemmästäkin nähty.

      1. Eli, kun aikaisemmin tehtiin munauksia ja vääriä päätöksiä, niin niistä ei saisi puhua eikä niitä korjata?
       Onpa perusteellista punautopiaa…

 3. Tähän konkurssiin ei ole syyllinen nykyhallitus, edellinen hallitus, ay tai ek.

  Tällaista liiketoiminta on. Ja koko markkinatalouden idea on että jos ei onnistu, mennään nurin. Sitten nuollaan haavoja ja etsitään uudet haasteet.

  Henkilökohtaisen konkurssin mahdollisuutta kannattaisi tutkia, ettemme poista ihmisiä työmarkkinoilta loppuiäksi kuten ahon hallitus aikanaan teki. Virheitä saa tehdä, virheistä pitää tulla nenilleen, mutta nenän pitää saada parantua nopeasti ja sitten takaisin sorvin ääreen.

 4. Juu tämä hallitus taisi lupailla niitä työpaikkoja ja sai mandaatin – nyt näyttää siltä että toimet johtavat päinvastaiseen…

   1. Pessimisti on henkilö, joka näkee miten he…in hyvin hänellä voisi olla, mutta kun nuo mulkerot eivät tee mitään, että minä saisin…

    Optimisti taas henkilö, joka näkee kuinka päin persettä asiat voisivat olla, mutta huomaa, että hyvä näin minullekin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *