Huolestuttavaa, miten heikoilla tiedoilla maailmaa hallitaan

Enään ei tarvitse ihmetellä, miksi Bidenin hallinto on ajamassa Yhdysvaltojen talouden  stagflaatioon eli laman, korkean inflaation ja korkea työttömyyden yhdistelmään.

Alla olevassa videossa haastatellaan Bidenin talousneuvonantajien puheenjohtajaa Jared Bernsteinia, joka ei ainakaan vakuuta ymmärryksellään taloudesta ja rahasta.

4 vastausta artikkeliin “Huolestuttavaa, miten heikoilla tiedoilla maailmaa hallitaan”

  1. Kun ottaa huomioon, että trumppelin taloustaidot perustuivat huijaamiseen, valehteluun ja kieroiluun, on tuo sentään järkipuhetta.

  2. USAssa ei taida juuri työttömyyttä olla, eikös siellä työpaikkojen määrä ole kasvanut? Toisaalta juuri se ruokkii inflaatiota sillä kysyntä säilyy korkeana. Ja oikeassahan tuo Bernstein on, USA ei voi mennä konkurssiin koska se voi painaa rahaa.

  3. Bidenin USA sammuttaa maailmanpaloja kaikkialla, Ukrainassakin, Israelissa painamalla rahaa ja veloillaan, jotka katot senaatti ja kongressi ylittävät toinen toisensa jälkeen.

  4. USA:ssa työttömyys on tosiaan mitätön ongelma. Hallinnon tehottomuus on sen sijaan ongelma. Vaan jenkkimedia pitää huolen että vaaleissa ei puhuta isoista asioista vaan mitättömistä pikkujutuista. Mieluiten valheellisin tiedoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *