11 vastausta artikkeliin “Ei löydy venymistä suomalaisurheilijoilta”

 1. Hyvä kun pääsee Terokaan loppu kisaan, jos tulee ronssi on se jo loistava savutus . terv tepivaari

 2. Siihen pronssiinkin pitää heittää kauden paras heitto, uskoisin.

 3. Tuntuu hiukan merkilliseltä, miksi eivät suomalaiset pääse edes sille normaalille tasolle, vaan kovinkin kaukana siitä.

  Taitaa vika olla henkisellä puolella, kun kaikki karsiutuvat heti alkuunsa. Pitkämäellä on vankka kokemus, silti hiukan epäilen hänenkin menestymistänsä, jos kroppa sanoo kiitos ei.

 4. Kovan työn takana on Terollakin vaikkapa vaan ronssille . terv tepivaari

 5. Että meikeläiset eivät isoissa kisoissa usein pääse edes normaalisuorituksiin lienee ihan vaan supisuomalaisuutta, mitäpä sitä vuodesta toiseen ihmettelemään. Jos ja kun asenne on tämä paljon hoettu ”parhaani teen ja katsellaan sitten mihin se riittää” niin sillä ei pärjätä ulkomaan urheilijoille jotka kenties suggeroivat itseään ”tänne on tultu voittamaan” tai ”se on nyt kauden parhaan tuloksen paikka”.

  Voisi myös vähitellen lopettaa suomalaisten olemattoman jalkapallomenestyksen ihmettelemisen ja vain hyväksyä faktan että laji ei sovellu jääräpäiseen luonteenlaatuumme.

 6. Itse kyllä hieman odotin molempien kolmiloikkaajien pääsevän finaaliin, mutta ikävä kyllä olin väärässä.

  Toisaalta jos hieman katsotaan taustoja niin Kristiina Mäkelällä oli pahaoja ongelmia harjoituskaudella ja ainoastaan yksi kilpailu alla ennen Lontoota ja pahaksi onneksi oma valmentaja ei päässyt mukaan viisumi ongelmien vuoksi.

  Mikäli Mäkelän pisin eli ensimmäinen loikka olisi osunut lankulle niin hän olisi päässyt finaalin, siinä oli se puuttumaan jäänyt 15 cm.

  Simo Lipsanen vaikutti eilen jo heti alkuun tv-kuvissa väsyneeltä, mutta hänen päätähtäin tänä kesänä olikin nuorten kisat joissa hän otti hopeaa, joten ei se nyt niin huonoa ollut.

 7. Nyt menee pahasti aiheesta sivuun, mutta Tepi varmaan suo sen.

  Minä seurasin mielenkiinnolla niitä jalkapallon naisten EU kilpailuja.
  Kylläpä on kovasti kehittynyt muutamassa vuodessa ja taitaa jopa hakea vertaansa miehiä vastaan pelatessa.
  Mitenkähän mahtaisi Suomi pärjätä, jos pelattaisiin sekajoukkueilla, kuten tenniksessä. Olisikohan sitä taktista silmää enemmän ja miehet taas hoitaisivat sen voimapuolen.

 8. Pentti, totta puhut. Naisten jalkapallon EM-kisoissa oli joitain aivan huippuotteluita, eikä loppuottelu ollut niistä suinkaan vähäisin.

  Erittäin viihdyttävää seurattavaa.

 9. Tosiaan naisten futis oli viihdyttävää seurattavaa, eikä vähäisin ollut loppuottelu.

 10. Voi ei, täälläkin tohotetaan jatkuvasti EU;sta, niin pitihän minunkin jalkopallosarja kehua EU sarjaksi, vaikka tietysti EM mestaruudesta pelattiin. No taisivat onneksi kaikki maat olla EU maita, mutta olihan kumminkin Sveitsikin siellä. Sattuuhan sitä.

 11. Eipä veny ei. Taisi lopulta olla Tero ainoa joka selvisi karsinnasta. Nyt onkin sitten selitysten aika. Kellä oli nilkka kipeä, kellä selkä, kuka muuten vaan alikuntoinen, kellä vasta tulevaisuus edessä. Miksi nykyurheilijoista ei löydu yhtään rehellistä, joka sanoisi etukäteen, että hän ei lähde palkintomatkalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *