Talviflunssa

Suuren osan tuttavistani tuo on käynyt läpi, mutta minut se on kiertänyt. Itse asiassa en ole sairastanut mitään moneen vuoteen, jos ei psyykkistä sairautta lueta mukaan.

Asun luhtitalon alakerroksessa ja käytän sisällä villasukkia, kun lattiat ovat kylmät. Nukun kuitenkin paremmin, kun on vähän viileätä, kuin jos olisi yli 25 astetta lämmintä asunnossani.

8 vastausta artikkeliin “Talviflunssa”

  1. No eipä se flunssa ole minullekkkaan tullut ei kyllä kaivattakkaan moista vierasta en tosin ole viime aikoina paljonkaanollut liikkeellä .
    Ensi viikolla pitää hakea jouluksi jotain ruokaa iralla on sapuskaa ne on kyllä purkissa valta osa jotenka ne säilyy, ja kuivamuona ei mene miksikään terv iraplikka ja tepivaari

  2. Tepi ostappa Iralle joululahjaksi maukas ydinluu. Näin pikku vinkkinä 🙂

  3. Itse toimin päinvastoin. Kuljen töissä avosandaaleilla ilman sukkia, myös ulkona. Verenkierto tykkää hyvää ja jalat/sukat eivät haise päivän päätteeksi.

    Kukin löytää keinonsa.

  4. Kyllä Plikka saa ydin luun niin kuin sai viime joulunakin sillä on oma joululakki ja pitää siitä seon tonttulakki ilman kilikelloa .
    Kilikelloa ei suositella koiralle ottaa kuulemma koiran korviin . terv tepivaari

  5. Kyuu noin en ihan tee mutta partisilla tallustelen villasukilla ja pitkiä kalsareita en ole käyttänyt kun vasta n 30 miinus asteessa .
    Se kuulemma kehittää ruskeaa rasvaa joka lämmittää valkoinen taas tekee palelun . terv tepivaari

  6. Mä laitan ”erotiikantappajat” eli pitkät kalsarit, vasta kun on kovat pakkaset, tai kun menen pilkille.

  7. Eipä ole ollut flunssaa, eikä ole niin väliksikään.

    Usein ihmiset pukeutuvat liian lämpimästi kun lähtevät talvella ulos liikkumaan. Sitten tulee hiki ja jos hikisenä jää paikoilleen varsinkin tuulessa, niin sitten onkin vaara kylmettyä.

    Minulla nenä on kumma ilmoitusväline. Jos vaikka sisällä on sen mielestä liian kylmää, niin se alkaa juoksemaan vettä – varoittaa että pistä lisää päälle tai liiku.

  8. +22 huonelämpö ja vaatetta päälle sopivasti. Ne flunssat tulee ja menee ennakointi voi jossain määrin auttaa. Aikanaan harrastin avantouintia ei silloin ollut niitä ongelmia ja veri kiersi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *