Pirkan blogit.

Alusta asti mukana olleena, lausuisin nyt seuraavaa.

Idea oli mielestäni ja vieläkin ehkä on, vähintäänkin mielenkiintoinen.

Jäseniä kertyi aluksi mukavastikkin, mielipiteitä avauksineen ja kaikki näytti  hyvältä.

Tänä päivänä; tietenkin ymmärtäen ylläpitäjän/moderaattorin rajoitetun ajankäytön; kuitenkin blogisivusto on mielestäni muotoutunut alkutaivalta kuljettua aika lailla erilaiseksi.

Säännöstö rasismista, kommentoijan henkilöstä, henkilön ”nimittelimisestä”, syyttelystä ….jne. Nyt se tuntuu jääneen taka-alalle.

Toki, kuten mainitsin, moderoinnin mahdollisuudet lienevät hyvinkin rajalliset, mutta se, mitä siedetään ja mitä ei. Minusta jotenkin tuntuu, että siinä lienisi parantamisen  varaa.

Toki ymmärrän, että kritisointi on helppoa mutta parempien vaihtoehtojen esittäminen vähintäänkin haasteellista.

En todellakaan väitä, että en tänne kirjoittelisi; toistaiseksi jään lukijaksi ja lukemisieni miettijäksi.

10 vastausta artikkeliin “Pirkan blogit.”

  1. Kalle
    En ihan heti ymmärrä syytöksiäsi. Jo tuolla toisaalla mainitsinkin, että suurinpirtein kaikki blogit ja kommentit olen lukenutkin. En tietysti ihan kaikkia, mutta käsittääkseni kaikki pahimmat tapaukset, lähinnä henkilöön kohdistuvat solvaukset on yritetty poistaa. Juuri äsken poistin yhden asiattoman blogin.

    Valitan, jos olet ja joku muukin on eri mieltä. Tietysti aina on varaa parantamiseen. Minulle voisi ja kannattaa laittaa ilmoitus sähköpostiini, joka on tuolla säännöissä, ihan julkisesti.
    Yhdessä se onnistuu paremmin.

  2. Pentti; jos ihan tarkkaan luit, en suinkaan syytä ketään. Ajatelmani olen kokenut henkilökohtaisesti ja täysin minun asiani, kunhan nyt julki toin.

  3. Myllymatti; minähän tietenkin edustan sitä vanhaa ajatuskantaa, jos sekään sitten nykyisten virtauksien seassa ehkä iso virhe liene.

  4. Kallelle sanon että mielestäni ihan hyvää, persoonallista ajatuskantaasi edustat, mielelläni lueskelen, usein jopa samoilla linjoilla kanssasi olen.

  5. Kyllä uusia tarvitaan ja aika lailla paljonkin niitä jotka kirjoittaakin eikä vaan anna nekatiivista palautetta kaikkeen . terv tepivaari

  6. En ihan ymmärtänyt, mutta aikansa kutakin eikä alusta voi olla kaikille mieluisa toki näillä ehdoilla pärjää. Enemmän osallistujia ja kantaa ottavia kaipaan ja kantaa voi ottaa nimittelemättä.

  7. En ihan ymmärtänyt itsekään. Säännöt eivät ole muuttuneet, mutta jokaista tekstiä en pysty lukemaan. Jos jossain on viesti joka ei mielestäsi noudata sääntöjä, ilmoita siitä.

    Moderointia olen joutunut harjoittamaan, mutta melko vähän. Kenenkään ei pidä joutua sopimattoman kielenkäytön kohteeksi. Toki, joskus kritiikin ja herjan raja on vaikea.

    Kukin osaltaan voi pohtia missä olisi parantamisen varaa.

  8. Voihan sitä niinkuin ilmoittaa, että asiaton viesti tai jotain. Blookin ylläpitäjä päättänee onko asiaton vai ei.

  9. Joo, tosi vaikea on ottaa kantaa että jossain on joku sanonut jotain. Vähän yksilöidympää mielellään. Jos ei halua henkilöä sitten paljastaa niin vaikka kommentti lainauksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *