37 vastausta artikkeliin “Alpakka vs. natsi”

  1. Kyllä minä alpakkamarssin mielummin ottaisin kun uusnatsi- tai anarkistimarssin.

    Mutta aika törkeähän tuo alpakkatempaus oli. Tuomittu kiihkoanarkisti päättää järjestää viime hetkellä tapahtuman ja vetää median mukaansa keräämään säälipisteitä kun heidät ”karkoitettiin” paikasta johon he eivät kyllä alunperinkään saaneet lupaa tapahtumalleen.

    Pärjäisin erinomaisesti ilman 612-marssia, mutta jos he varasivat ensin eivätkä aiheuttaneet ongelmia, mielestäni pelin henki on reilu. Jos alpakkalaiset olisivat tulleet ensin, sama juttu.

  2. Itse en ymmärrä sitä, miksi joku alpakoiden kasvattaja on luvannut alpakoita moiseen tapahtumaan.

  3. Se mitä asiaan olen perehtynyt: Alpakkamarssi oli punavihreiden surkea yritys mitätöidä isänmaallisuuden kunnioitusta Suomen itsenäisyyden juhlavuonna.
    Vaikka onhan tuota kaikkea missä Marxin pukinsorkka vilkkuu nähty tänäkin vuonna. Paras tai pahin esimerkki Juha Hurmeen kirjallisuuden palkinto propagandateoksesta romaanista nimeltä ”Niemi”. En tosin ole vielä lukenut kirjaa, mutta kyseisen mekkoeinarin teemat ja asenteet ovat tulleet selville vaikkapa Lapin Kansan asiaa koskevissa ”artikkeleissa”.
    Palaan asiaan kun olen lukenut teokssen.

  4. Olisin huolestunut jos punavihreät eivät tekisi vastaliikettä 612:lle, se on kuitenkin muodostunut symboliksi kokonsa puolesta.

    Olisin vähemmän huolestunut jos tässä kohtaa ei olisi käytetty lapsia hyväksi. Ylen radiouutisoinnit alueelta olivat ikäviä, lapsia oli käytetty poliittisen markkinoinnin materiaalina.

  5. Näyttää iin yle kuin muukin media nielleen potaskan kaikkine myrkkyineen sokeasti ja kritiikittä.
    Siitä olen hämmästynyt, että tuosta Eskolan kirjoituksesta on IL:ssä kirjoitettu noin näyttävästi.

  6. Jotenkin jonkun kommentista kuvastuu vasurivalehtelun kannattaminen ja alpakkajutun kääntäminen päinvastaiseksi kuin se oli tarkoitettu eli 612-kulkueen häätäminen pois lailliselta luvan mukaiselta paikaltaan.

  7. … ja senhän luvan poliisit itse tutkivat omasta toiminnastaan, toimivatko oikein- eivät toimineet, niin epäilevat itsekin.
    Kuka helvetin hullu kannattaa 612 äärioikestolaista ja natsistista hulluutta- täällä niitä löytyy.

  8. Eka kuvassa tuo sanoo et sitten ala papanoimaan kuten viimeksi teit . terv tepivaari

  9. Karjalaisen kannattaisi koittaa opetella lukemaan oikein ja ymmärtämään lukemansa niin kuin se on kirjoitettu. Tämä lienee liikaa vaadittu.
    Esitäpä Karjalainen yksi kommentti, missä on puolustettu ”äärioikestolaista ja natsistista hulluutta”. Saattaa mennä vaikeaksi…
    Kyse on ollut tasan eri asiasta eli siitä, että vasurianarkistisakki yritti lastenjuhlaverukkeella estää laillisen ja poliisilta luvan saaneen tapahtuman oman ideologiansa nimissä ja huijasi siihen mukaan asiasta mitään tietämättömiä sivullisia sekä valehteli medialle suut ja silmät täyteen.
    Tällaisen rikollisen toiminnan kritisoiminen ei mitenkään tarkoita, että kannattaisi sitä kohteena ollutta mitenkään.
    Huomautan edelleen, että 612-kulkue on puolueista riippumaton, vaikka siihen onkin osallistunut erilaisia ääriliikeiden kannattajia. Pääosa osallistujista ei niitä ole, mutta ilmeisesti Karjalaisen mielestä yhdenkin ääriliikkeen kannattajan osallistuminen tekee muista automaattisesti samanlaisia.
    Vetoaahan tuo vasurianarkistien edustaja tuohon ”puolueettomuuteen”, mutta se lienee Karjalaisen mielestä ihan totta.
    Taitaa tuo persufobia olla todella salakavala tauti…

  10. Täytyy tunnustaa, että jälleen kerran vaikuttaa siltä, että eräs kommentoija ei yhtään ymmärrä asiaa mitä hän kommentoi tai vaihtoehtoisesti kaikki muut eivät ymmärrä mitä hän kommentoi.

  11. Onneksi ei tarvitse ymmärtääkään yhtään natsien ja äärioikestolaisten puolestapuhujaa. Alpakka oli täysin puolueista riippumaton lastentapahtuma. Lue AL s.A 11 tänään. Töölöläinen Pahkala: ”meitä ei yhdistä mikään poliittinen tausta tai taho ”

    1. Natsi on solvaussana. Ylen ei pitäisi tuota sanaa käyttää. Mutta yksityinen lehdistö saa puhua vaikka kuuntakaisista.

      Koska esimerkiksi YLE on puhunut hanttapuleista ja sabotööreistä, kun on uutisoinut anarkistien teoista?

      YLE: ssä voi olla paljonkin kielellisesti lahjatonta porukkaa, joten pakko kai antaa anteeksi tuo tahaton politikointi, kun ei muuta voida.

  12. ”JSN:n jäsenet vääristelivät totuutta – JSN:ään kuulumattomat julkaisut pitivät maamme journalismia yllä”
    Tämmöinen otsikko: Oikea media 9.12.2017, artikkelin kirjoittanut Jukka Rahkonen.
    Artikkeli käsittelee itsenäisyyspäivän soihtukulkuetta ja alppafarssia.
    ————————————–
    Luottakaa mediaan ja blogifoorumeihin, jotka noudattavat JSN:n hyväksi havaittuja ohjeita <:)

  13. Pahkala jauhaa roskaa ja Karjalainen uskoo sokeasti.
    Kuitenkin Pahkalan oman tekstin mukaan lähtökohtana oli tarkoitus toimia poliittisesti 612-kulkuetta vastaan.
    Lienee tuo luetun ymmärrys jollekin mahdoton asia…

    1. Natseja ja äärioikeistolaisa vastaan mitä pienin mielenilmaisu, jos näin tulkitaan. Koko 612 -porukka viralliselle lopetuslistalle. Samoin muut vastaavat. Ei olisi pahitteeksi panna koko hallanvaaralainen porukka Supon tarkkaan seurantaan.
      PS. eräs tunnettu persu kulki Saksan Mannheimissa muutama vuosi sitten natsin tunnukset vaatteissaan. Satuimme olemaan aivan vieressä toteamassa. Livahti nopeasti, koska taisi tunnistaa suomalaiset.
      Eilen Hesasan keskustassa joku pieni natsiporukka kulki lippuineen poliisin saattueessa. Antoi mielikuvan, että jopa poliisit suojelevat näitä hitlerin jälkeläisiä.

      1. Yleissivistystä siitä osattomiksi jääneille:

        Eduskunnan äärioikeistolainen puolue on RKP, jos sitä mitataan nationalismin määrällä. RKP:lla riittää kyykytyspyrkimystä, etuilupolitiikkaa, segregaatiopolitiikkaa vähän Etelä-Afrikan tapaan, vaikka rotuoppi poistettiinkin puolueen virallisesta ohjelmasta vuonna 1956. Mutta veikkaanpa, että rotutohtori Freudenthalin roikkuvat vielä lukuisilla seinillä.

        RKP on myös talouspoliittisesti oikeistolaisin puolue. Tämäkin on jäänyt monelta honaamatta.

        Nykyisen puheenjohtajan, Henrikssonin, ollessa oikeusministerinä RKP teki kaikkensa salaisten hallintarekisterien puolesta.
        RKP suosii Lipposen pariskunnan tapaan agressiivista verosuunnittelua. He eivät haluasi maksaa äyriäkään pakkoeurotuksesta, pakkomamutuksesta, pakkomokutuksesta eikä pakkoruotsituksesta. Heidän mielestään maksaminen kuuluu niille, jotka sitä vastustavat.

      2. Voit liene kertoa nimen?

        Miksi 612 – porukka pitäisi kieltää?

        Tekivätkö he jotain laitonta?

  14. Kerropa Karjalainen, mitä sellaista laitonta 612 on tehnyt, jotta kieltämiselle olisi perusteita? Perusteluksi eivät kelpaa heitä vastaan väkivaltaisesti hyökänneiden vihervasurianarkistien aikaasaama turvattomuuden tunne.
    Milloinkas alat Karjalainen vaatia väkivaltaisesti toimivia ja tuhopolttoja tekevien vihervasurianarkorikollisten kieltämistä ja vangitsemista noin yleisesti?
    Vai ovatko he sinun korkeassa suojelussasi, kun se niiden väkivalta on ”parempaa”?

  15. ”PS. eräs tunnettu persu kulki Saksan Mannheimissa muutama vuosi sitten natsin tunnukset vaatteissaan. Satuimme olemaan aivan vieressä toteamassa. Livahti nopeasti, koska taisi tunnistaa suomalaiset.
    Eilen Hesasan keskustassa joku pieni natsiporukka kulki lippuineen poliisin saattueessa. Antoi mielikuvan, että jopa poliisit suojelevat näitä hitlerin jälkeläisiä.”
    ————————-
    Saattoi olla kansallisen linjan sosialisti, eikä maailmandiktatuurin kannattaja. Natsi on haukkumanimitys samaan tapaan kuin nimitys hanttapuli on haukkumanimitys ”suvaitsevaisista”. Toki ”suvaitsevainen” nimitys on sekin täynnä pilkkaa marxisteista.
    ——————————–
    Yleissivistystä ja arviointia:
    Aika moni Suomessa suojelee rotutohtori A. O. Freudenthalin fanittajia.
    Jos freudentalistit olisivat Saksan tuella saaneet ylivallan Suomessa sisällissodan jälkeen ”keltaisiin alempirotuisiin suomalaisiin”, niin Suomi keikkuisi nykyään valtioiden arvostuslistalla sijan 50 huonommalla puolella, kun nyt Suomi on vertailujen kärjessä ja pysyy, ellei liity tuhoon tuomittuun eu-liittovaltioon.

  16. Vaikka sosialistit ovat hiki hatussa yrittäneet häivyttää kasallissosialismista tuon sosialismi- päätteen, kansallisosialismi ja kommunismi ovat edelleen sisaraatteita.
    Vihersosialistit tarvitsevat kansallissosialisteja ja päinvastoin.
    Ja jos natseja ei näy tarpeeksi paljon, käsitettä pitää laajentaa ja kyllä sitä onkin laajennettu niin paljon, että väliin on naurussa pitelemistä.

    1. Kiina on nykyään käytännössä totalitaristinen kansallissosialistinen valtio, joka ei tähdänne maailmanvallankumoukseen.

      Mutta Kiinassa esiintyy poliittisten mullistusten myötä myös arvoanarkiaa, joka on johtanut muun muassa valtaisaan korruptioon.

      Korruption vallitessa ja hallitessa on mahdollista, että osa kansallissosialisteista (nimellisistä kommunisteista) olisi ryhtynyt salajuoneen illuminaatin kanssa maailmandiktatuurin johtavan tien laveuttamiseksi.

    2. Mitäs ne nationalistit, äärioikeistolaiset, Mäntsälän kapinaa ja Kosolaa havittelevat edelleen Suomessa tapahtuvan ? Tällainen henki täällä on ääripersuissa !

      1. ”Mitäs ne nationalistit, äärioikeistolaiset, Mäntsälän kapinaa ja Kosolaa havittelevat edelleen Suomessa tapahtuvan ? Tällainen henki täällä on ääripersuissa !”

        En ole tietoinen noista äärimmäisistä. Eivät ne ainakaan ääripersuja ole, äärimmäisiä muuten saattavat olla ja voivat PS -puoluetta äänestääkin. PS olisi vain halunnut toteuttaa hallitussopimusta, mutta vallankumoukselliset voimat estivät sen.

        1. Eihän tuo Kosola ehkä mikään merkittävä rauhanrakentaja ollut, toisin kuin meikäläinen, joka haluaisi purkaa ensin vaaralliset rotiskot tieltä pois, jotta päästäisiin rakentamaan.

  17. Persufoobikolta ei muuta voi odottaa.
    Et edelleenkään ole vastannut Karjalainen, mitä laitonta 612 on tehnyt, jotta se pitäisi kieltää.
    Potaskaa ja hysteeristä ”äärioikeistoa” kykenet jäkättämään, mutta asiallista perustelua et.
    Sääliksi käy paskanjauhajaa.

  18. Tässä ajassa leimataan niin kevyin perustein äärioikeistolaisiksi ja natseiksi, että se lähinnä huvittaa.

    Toisaalta sitten ihaillaan joitakin takku. netin ja varisverkoston jäseniä ja tempauksia.

    No kukin tavallaan.

  19. Minusta on huolestuttavaa, jos suomessa ei saa olla enää vapaasti kansallismielinen, ilman natsiksi leimaamista.

    1. Maailmandiktatuuria tavoitteleva illuminaatti saattaa rahoittaa anarkistien harhaanjohtavaa johtoporrasta. Anarkistit tekevät vastapalveluksena sabotaasia kansallismielisiä ja sitä kautta kansoja vastaan.

      Anarkismin voittokulku lamauttaisi turvaverkot ja tappaisi köyhät nälkään ja kylmään. Rajattoman maahanmuuton suosinta tähtää kansallisvaltioiden talouden ja yhteiskunnan sisäisen lojaliteetin murtamiseen.

      1. Illuminaatti, Venäjällä vallankumouksen tehneet marxistit ja täälläkin hilluvat anarkistit koostuvat satanisteista tai luciferisteista.
        Luciferismi on myös vapaamuurareiden perimmäinen aate, joka paljastuu vasta ylemmissä asteissa.

        Viite: wiki / Pertti Jotuni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *