Euroopan terrori-iskuista: Avasitte rajanne ihmisille jotka eivät hyväksy arvojanne

– Turvapaikanhakijan tiellä on monenlaisia vaikeuksia, eikä turvapaikkaa aina myönnetä. Tämä on heille järkytys. Kuvaan astuu islamilainen ideologia. Se tarjoaa näille ihmisille oikotien paratiisiin, tavan päästä epätoivosta, ja ratkaisun ongelmiin. Tämä ideologia mieltää vääräuskoisen tappamisen jumalanpalvelukseksi, kirjailija toteaa.

Eurooppa on eräänlainen peili islamilaiselle maailmalle: se näyttää, kuinka heidän vihaamansa arvot saavat aikaan paremman yhteiskunnan. Tullessaan Eurooppaan nuoret muslimit joutuvat moraalisen ristiriidan keskelle

.– Voidaksesi menestyä, sinun tulisi olla avoin ja vapaa. Kuitenkin jos olet avoin ja vapaa, teet syntiä. Jossain vaiheessa moraalinen paine kasvaa liian suureksi, ja tilanne räjähtää, kirjailija kertoo.

Samadin mukaan Eurooppaan soluttautuneet jihadistit rekrytoivat tänne saapuneita nuoria musmimeja. Islamisaatio etenee hänen mukaansa pelon voimalla: jihadistit ajattelevat, että pelottelemalla eurooppalaisia he saavat vallattua maita vähän kerrallaan.– On helpompi vaatia uutta moskeijaa, sharia-lakia, kun ei uskalleta vastustaa. Näin islamisaation toivotaan tapahtuvan vaiheittain, hän sanoo.

Lähde: Kirjailija Hamed Abdel Samad Euroopan terrori-iskuista: Avasitte rajanne ihmisille jotka eivät hyväksy arvojanne

7 vastausta artikkeliin “Euroopan terrori-iskuista: Avasitte rajanne ihmisille jotka eivät hyväksy arvojanne”

 1. Kuitenkin aika moni muslimi kääntyy, ainakin Suomessa kristinuskoon. Eikä se ole mikään nimellinen suoritus ja nimi paperiin toimitus. Se edellyttää kirkon koulutusta ja tutkintoa.

  1. Mielenkiintoista kyllä, kääntyminen kristinuskoon näkyy tapahtuvan useimmissa tapauksissa siinä vaiheessa, kun muilla perusteilla ei ole turvapaikkaa onnistuttu saamaan.

   1. Näinhän tämä juuri menee ja itse kyllä suhtaudun hyvin suurella varauksella asiaan.

 2. Ja kaikki johtuu siitä, että valtakunnan johdossa on hanttapuleja, jotka eivät ymmärrä, missä mennään. Tai eivät välitä, koska Villekään ei välittänyt

 3. Katselin juuri Väyrysen dosentin haastattelussa Alfalta.
  Vänä todisteli perustellusti, että vuonna 2015 valtaa pitivät maassamme maahanmuuton mokamestarit. Sitä hän ei maininnut, että hallituksen olisi pitänyt kuunnella ratkaisuissaan persukentän älykköjä sensijaan, että hallitus yritti tukkia heiltä turvat.

  Vänä tuntui olevan kovasti sananvapauden kannalla, joka merkitsee sitä, että vallan vaihduttua nykyiset hanttapulilinjan huippupoliitikotkin saisivat julkisesti esittää mielipiteitään joutumatta mielipidepoliisin jahtaamiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *