Ilmansuunnat – ei jokanaisen asia

Onko Risikolla ja Nergillä mennyt ilmansuunnat sekaisin? Itärajan yli tuli vain murto-osa siitä, mitä lappasi Tornionjoen yli!

Vahvistetaan itärajan valvontaa sekä rajatarkastuksia ja poliisin näkyvyyttä sekä toimintavalmiutta varmistamalla poliisimiesten riittävä vahvuus.

Lähde: 15 keinoa: Näin hallitus vastaa uhkiin – vahvempaa valvontaa Venäjän rajalle, poliisille reservi, vastatoimia terrorismiin – Kotimaa – Ilta-Sanomat

8 vastausta artikkeliin “Ilmansuunnat – ei jokanaisen asia”

 1. Pitää todeta, että Nerg ja Risikko ovat saavuttaneet tahattomassa huumorissaan tason, jota ei edes perinteisen brittihuumorin ystävä tavoita.

 2. Onko se ihan turha nostaa kyseisiä rouvia tikun nokkaan. Minusta vaan tuntuu, että ihan sama kuka, tai ketkä poliitikot niitä asioita yrittää hoitaa.

 3. On hyvä että itärajalle saadaan lisää rajavartijoita, nopean toiminnan yksiköitä, jne. Venäjä voi milloin vain lähettää vaikkapa 10 000 ”pakolaista” rajan ylitse.

  1. Uutinen vuodelta 2015:

   https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/medvedev-saksalaislehdelle-emme-voi-estaa-pakolaisten-tuloa-suomeen/5734424#gs.9fPRotg

   ”Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev sanoo saksalaislehden haastattelussa, ettei Venäjä voi estää turvapaikanhakijoiden kulkua rajansa yli Suomeen.”

   —————————–
   Orpon tai vihervasemmiston logiikalla ei Suomi voi estää venäläisten mahdollisesti järjestämää muuttoaaltoa sen enempää kuin ruotsalaistenkaan järjestämää muuttoaaltoa.

   Maahan pitäisi saada suomiystävällinen uusi eduskunta ja suomiystävällinen hallitus.

 4. Itäraja on ollut rauhallinen vuosikymmeniä; ei siellä mitään nopean toiminnan joukkoja tarvita.
  Hyvä, että lisätään rajavartijoita, tekniikan lisäksi tarvitaan myöskin suorittajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *