Perussuomalaisten nousu ja tuho — Tony Halme

Minä (Vallin) ja Tony (Halme) olimme siis Persujen nousun tekijät.

Lähde: Perussuomalaisten nousu ja tuho (?) — VeikkoVallin

Vallinin blogi ja ennuste ovat lähes vuoden vanhoja:

”Timo Soini nousi minun ansiosta eduskuntaan 2003, ja samalla alkoi Perussuomalaisten nousu puolueena. Moni saattaa ajatella, että liioittelen, joten parempi perustella tuo väite heti alkuun kunnolla. Lopuksi kerron mielipiteeni, miksi Perussuomalaiset ovat puolueena vaarassa lähes tuhoutua seuraavissa eduskuntavaaleissa.”

Vallin Tony Halme

15 vastausta artikkeliin “Perussuomalaisten nousu ja tuho — Tony Halme”

 1. No, jos sanoisin, Vallinin kertomus, jos ei ihan haise niin ainakin tuoksuu ”omakehulle”.
  Tony Halme ei ääniään saanut ostareista vaan Itäkeskuksen juottoloista. Soinin ääniin tuskin oli Halmeella vaikutusta.

  1. Demarit pystyivät aikanaan sopimaan pitkään jatkuneen puolueriitansa, ja loikkarit otettiin takaisin. Nyt Soini ja Simon Elo käyttävät sellaista kieltä, että siinä palavat muidenkin uuvattien sillat takanansa

 2. Molempien ”kuolema” olisi parasta rehelliselle kansanvallalle.

  Ps. Vaikka en ole kepulainen, kuuntelin MTV:n nettisivulta Paavo Väyrysen haatattelun. On se pistämätön äijä tiedoiltaan ja taidoiltaan, vaikka harva hänestä pitää. Menen huomenna Metsoon kuuntelemaan häntä ihan mielenkiinnon vuoksi- hyvät tarjoilut ja näytelmä Paavon tapaan.

   1. Harri- minussa on hiukan piirteitä ihan kaikista.

    Pidän siksi Paavosta, että jo Lifim-kurssitapaamisessa hän otti lukuisiin kysymyksiin kantaa muistamalla jokaisen kysyjän nimeltä ja vastasi hänen esittämään kysymykseen ja vielä oikeassa järjestyksessä.
    Taitaa olla toiseksi viimeinen vaikutusvaltainen poliitkkomohikaani, joka muistaa poliittista historiaa perinpohjin-erityisesti omalta kannaltaan. Toinen on Erkki Tuomioja.

 3. Keskiluokan että äveriäiden puolueita tai niitä nauttivia riittää – lintukotomaassamme – ja luulenpa että Elo & Comp.jatkanevat sitä linjaa jopa entistä terävämmin.
  Mielipiteeni perustuu ”näihin aivan ensilaskelmiini uuvattien kohdalla”. Aika kuluu kuin sen myötä tuokin totuus paljastunee kans.edust.kohdalla.

  Ehkä ilman Halmetta kuin Soinin tausta”piruja”,ei olisi Timppa ministerikään … taustat taustoittaa puurtajiakin että mitkä omat ja mitkä vieraat tekijät tekevät politiikan tekijän,vaikka sitten ministerin. Mutta sittenhän sen vasta näkee totuuden.

 4. Eiköhän koko Perussuomalaiset ole, tai oli ilmiö, joka henkilöityi pelkästään Soiniin. Soini teki sen tyhjästä ja nyt sen tulevaisuus ei näytä kovinkaan hyvältä. Ei Halla aho eikä Huhtasaari pysty enää sitä pelastamaan. Ei pelkällä maahanmuuttopolitiikalla pitkälle ratsasteta, eikä edes eurovastaisuudella.

 5. Veikko Vallin taitaa kuitenkin olla pitkälti aivan oikeassa, Halme edesauttoi merkittävästi Soinin nousua, tuskin Soini Halmetta muulla perusteella pitäisi edelleen arvossa.

  ”Tony Halme ei ääniään saanut ostareista vaan Itäkeskuksen juottoloista. Soinin ääniin tuskin oli Halmeella vaikutusta.”

  Oma käsitykseni on se, ettei ”juottoloissa” ole kovinkaan paljon aktiivisia äänestäjiä.

  Mikä yleensä on juottola?

  ”Molempien ”kuolema” olisi parasta rehelliselle kansanvallalle.”

  Nii justiinsa, se olisi varmasti sitä ”oikeaa demokratiaa”?

 6. ”Eiköhän koko Perussuomalaiset ole, tai oli ilmiö, joka henkilöityi pelkästään Soiniin. Soini teki sen tyhjästä ja nyt sen tulevaisuus ei näytä kovinkaan hyvältä. Ei Halla aho eikä Huhtasaari pysty enää sitä pelastamaan. Ei pelkällä maahanmuuttopolitiikalla pitkälle ratsasteta, eikä edes eurovastaisuudella.”

  Tämä saattaa ”ulkopuoliselle”, kun näkemys perustuu pääosin valta/ lööppimediaan näyttää juuri tältä, mutta todellisuus on ja on jo pitkään ollut varsin toisenlainen.

 7. Suomessa on nyt yksi äärinationalistinen puolue eli Gustav Adolf den Storea juhliva, suomalaisista eristäytyvä ja suomalaisia pakkoruotsittava, isoruotsalaisuutta edustava RKP ja kaksi maltillisempaa kansallismielistä puoluetta eli PS ja kansalaispuolue.

  Toivoisin, että PS ja kansalaispuolue solmisivat keskenään vaaliliittoja nykyisen kansallisen hajaannuksen aikana.

 8. ”Toivoisin, että PS ja kansalaispuolue solmisivat keskenään vaaliliittoja nykyisen kansallisen hajaannuksen aikana.”

  Väyrynen varmasti tarvitsisi PS:n vetoapua, mutta Hallis pärjää kyllä ilman Väykkää.

  Soini pääsi (viimeinkin) 2003 eduskuntaan onnistuneen vaaliliiton ansiosta. KD:n kanssa.

  1. Jos Huhtasaarta kannattava PS ja Väyrysen kannatusyhdistys solmisivat vaaliliiton, niin voisi olla, että Väyrynen selviäisi toiselle kierrokselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *