12 vastausta artikkeliin “Rasisti vai uhri?”

 1. Niin, minä toivon että demokraattiset länsimaat saisivat kaikista huonoista puolistaan huolimatta jatkaa haluamallaan linjalla – eikä tänne tule päällepäsmäreiksi ei ryssät idästä, ei afrikkalaiset, ei islamistit, jne.

  Kaitpa minutkin voi sitten luokitella rasistiksi – vaikka ehkä luotettavin ystäväni onkin muslimi ja vaikka arvostan joitakin neekereitä hyvin korkealle.

 2. Kaksinaismoralismi, moniarvoisuus, moninaamaisuus… kyllä meillä on vahvat aseet kun pitää taistella ihmisoikeuksia vastaan kotimaassa.

 3. Mutta mistä erottaa provosoinnin sitäkin kun on olemassa . terv tepivaari

 4. Kaipa minäkin olen sitten rasisti, kun katson meillä olevan oikeus pitää nykyinen elämänmuotomme ja kulttuurimme tällaisenaan ilman velvollisuutta ottaa elätettäväksi suurta määrää elintasoturisteja ja suvaita kaikkea mahdollista tulijoiden tuomassa kulttuurissa.

 5. Rasisti-termi on menettänyt täysin merkityksensä kun sitä nykyään heitellään varsin olemattomin perustein.

 6. En katso olevani rasisiti, kun vastustan hallitsematonta maahanmuutoa, jossa enemmistö on elintasopakolaisia. Hyväksyn hunmanitaarisen kiintiöpakolaisuuden, mutta kiintiöiden pitää olla suhteessa taloudelliseen kantokykyymme.

  Kun suurin ryhmä maahanmuuttajista tulee Venäjältä, niin se väylä on pantava tukkoon. Venäjää ei ole luokiteltu tuvattomaksi asua. Miksi heitä tulee niin paljon tänne? Onko kysymyksessä jokin suunnitelmallinen valtiojohtoinen operaatio.
  Kaksoiskansalaisuus on lopetettava kokonaan muilta, kuin suomalaisilta, jotka ovat asuneet pitkään ulkomailla.
  Kun venäläiset oligarkit pyrkivät kaksoiskansalaisiksi Suomessa, on siinä jotain mätää ja paljon.

  1. Väinö, siirtolainen, pakolainen ja turvapaikanhakijat ovat eri asioita. Kaksoiskansalaisuuden tarpeista ja perusteista pitää kyllä voida keskustella.

 7. Kalle, maahanmuuttaja teemalla ”mässäily” saattaa johtua siitä, että se maahanmuutto, jolla ”mässäillään” koetaan koko Euroopassa erittäin suurena ongelmana ja suoraan sanoen jopa uhkana.

  Vaikeneminen asiasta, ei ongelmaa poista.

 8. Ei se ole meuhkaamista, jos asiasta koittaa keskustella asiaperustein ja tosiasioita esittämällä.
  Meuhkaamista kyllä on tuo jatkuva rasistisyyttely.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *