Timo Soini ja haittamaahanmuutto

Vastaukseni erääseen allaolevan blogin kommenttiin:
Hän [Timo Soini] edustaa sanojensa mukaan EU-kriittisyyttä, kun taas Halla-aho maahamuuttovastaisuutta.

Ihmiset muuttavat, ergo maahamuuttovastaisuus on ihmisvastaista.
Panet sanoja Halla-ahon suuhun. Nähdäkseni PS kritisoi haitallista, lainvastaista maahanmuuttoa. Se perustuu tilastoihin ja empiirisiin havaintoihin.

Itseäni korkeakouluinsinöörinä elähdyttää rationaalinen ajattelu ja faktat; ei tunteisiin perustuva argumentointi.

SoiniMutta hän ei ehkä osannu pelata juttua oikein, ja käyttää niitä Jussin aploodeja hyväks puolueelle ja itselleen, näyttäen että on samaa maata.Tony Halme tulee mieleen taas,, Jussi Halla-aho tarjos Timolle samaa mutta Timo ei ehkä ymmärtänyt tätä.

Timosta oli tulossa jopa kansallissankarik, jolle joskus ”joku-mielinen” pystyttää monumentin.. hunaja taitaa tänään hänelle olevan makiampaa kuin suomalaisuus.. Sori Timo.. mua vain kaustislaisena kyrsii tämä …..

Lähde: Timo Soini olikin pelkuri — TapaniPollari

4 vastausta artikkeliin “Timo Soini ja haittamaahanmuutto”

 1. Henkilökohtaisesti en tunne kaunaa Timo Soinia, tahi ketään muutakaan UV:n tai ST: n edustajaa kohtaan, kun seura ei miellytä niin pitää vaihtaa seuraa, ei siinä sen kummempaa.

  Mikä sitten on Soinin ja UV:n / ST:n tulevaisuus siitä en ole aivan vakuuttunut, enkä ole aivan vakuuttunut myöskään siitä, että kaikki ”loikkarit” ajattelivat asian ihan loppuun saakka.

  AL:n foorumilla toin jo kauan sitten esille sen, että puheenjohtaja olisi pitänyt vaihtua jo aiemmin, kuin mitä nyt tapahtui ja se olisi ollut eduksi myös Timo Soinille, joka nyt vääjäämättä ihailemansa Veikko Vennamon sijaan muistuttaa enemmän Perkka Vennamoa, eikä se välttämättä ole positiivista.

 2. Kaikki maahanmuuttokriittiset eivät ole kärjistetysti sanoen insinöörejä ja logistiikka-alalta :). Tässä Helsingin Taideyliopistosta valmistuneen teollisen muotoilijan näkemystä turvapaikkapolitiikasta:

  ”TALOUTTA PÄSSEILLE OSA 3 – Freeloaderit, huoltosuhde, julkinen velka ja kestävyysvaje.

  Milloinhan viimeinen pässi Suomessa ymmärtää, ettei turvapaikanhakijoiden ja muiden freeloadereiden vastustamisessa ole kyse turvan väristä? Jos vaikka tulo- ja menoarviossa on budjettivaje keskimäärin vuosittain 5-6mrd ja tästä velasta n. 2,5 mrd (en muuten usko, että tuo riittää) menee turvapaikanhakijoihin, niin eikös se ole aika paljon? Lisäksi monellakaan ei ole enää edes aihetta olla Suomessa turvapaikanhakijana – kotimatkan olisi pitänyt jo alkaa.

  Sitten joku nuija onnistuu järkeilemään: ”Otetaan sitä lainaa muuhunkin.” No jos Suomessa on Euroopan suurin julkinen sektori suhteessa bkt:hen ja kustannukset turviksiin ovat osa tätä, niin eikös se nyt turvisten elättäminen perkele kuulu silloin juuri siihen helvetin ison julkisen sektorin ylläpitoon ja velanottoon? No kyllä vittu kuuluu!

  Lisäksi parhaimmillaankin työllistyvä turvis, joka todennäköisesti päätyy julkiselle sektorille joksikin vitun monikulttuurisuuskoordinaattoriksi, niin eikö tämäkin ole taas taakkaa julkiselle sektorille? No on.

  Miten tänne tulvivien – pääasiassa nuorten kloppien – elättäminen kykenee ratkaisemaan vaikka velkaantumisen, kestävyysvajeen ja heikkenevän huoltosuhteen? Voisiko joku vitun itseriittoinen shampanjasosialisti, puberteettivasemmistolainen, jokin perkeleen city-vihreä Nimby tai rautieaseman liepeillä matuteltalla päivystävä kettutyttö tulla tämän minulle selittämään? En muuten jää pidättämään hengitystä tätä odotellessani.

  Lisään vielä, että älkää helvetissä ottako yhteiskuntatieteen tai taloustieteen oppeja vastaan Palefacelta, Aki Kaurismäeltä, Jari Tervolta, Rosa Meriläiseltä tai Rosa Liksomilta. Kuunnelkaa mieluummin vaikka Richard Dawkinsia, Robert Spenceriä tai muita vastaavia asiantuntijoita.”

 3. Pakkoeurottajat, pakkoruotsittajat, pakkomokuttajat, kansallisvaltiota vihaavat, ruotsinationalistit ja tulonsa verottajalta suojelevat lipposet sun muut, muodostavat merkittävän suomalaisten vihollisten unionin.

  Ei mulla muuta tällä kertaa, kun ei oikein kerkiä.

  Vielä päivän mietelause:
  Pakkoeurottajat vievät Suomen talouden niin heikkoon jamaan, että emme saa kohta enää lainaa mistään siirrettäväksi gepardihatuille Afrikkaan heidän luxuksensa , sveitsiläisten tiliensä tukemiseksi ja sotakalustonsa rahoittamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *