Aleksi ja Julia

Ei vielä lentämällä mihinkään. ”Onhan täällä ihmeellinen maailma näkyvissä”

Kyseessä ei ole Väinö Linnan tuotantoa, vaan ihan jotain muuta.

Lontoon MM kisoista kuultua ja nähtyä.

Jos suomalaisille jaettaisiin vielä Sisupuukkoja, niin yksi, tai jopa kaksi kuuluisi Aleksille. Hän antoi kaikkensa, tyhjensi vielä jopa vatsansa. Hän on taatusti sisukkain Suomen, jos ei koko maailman urheilijoista Lontoon kisoissa. Hänellä on tulevaisuus edessä, eikä takana, kuten monella muulla.

Julia on taas kisojen sympaattisin urhelija, ukranalainen vaalea kaunotar. Hyppäsi naisten korkeushypyssä kaksi kertaa uuden oman ennätyksensä sijoittuen toiseksi. Häntä ei suuresti hämmentänyt omat suorituksensa, vaan käyttäytyi viileän hillitysti omien ennätyshyppyjensä jälkeenkin. Se oli ihan silmiinpistävä ominaisuus.

Hänelläkin on tulevaisuus edessä ja korkealla.

 

 

 

 

 

5 vastausta artikkeliin “Aleksi ja Julia”

  1. en tiedä oletko Roomeo vai Juulia ??
    tahdoin vain suudella sun maalattuja huulia ??

  2. Pentti, erinomainen avaus. Näinhän se menee, että muut kuin voittajat jäävät taka-alalle vaikka kisoissa oli monia aivan huikeita suorituksia.

  3. Tuota Julian kuvaa yritin eilisillan liittää tähän kommenttiin. Löysin sen sitten milloin mistäkin, enkä lopultakaan onnistunut. Kokoa kyllä pystyi muuttamaan, vaikka ihan sivun kokoiseksi. Nyt se on siinä, minne taidot riittivät.

  4. Tonne etusivulle se tuppasi itsensä nytkin, eikä liity mitenkään tähän aiheeseen. Mutta olkoon siellä. Ainakin on päässyt korkealle sekin.

  5. Aleksin kaikki tai ei mitään asenne oli piristävä poikkeus perisuomalaiseen parhaani teen ja katsotaan mihin se riittää pehmoiluun.
    Tero Pitkämäelle nostan hattua siksi että oli selvästi parhaiten menestynyt suomalainen kisoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *