Kilpeläinen

Oottako lukehneet tuosta Väyrysen puohlueen puhheenjohtajasta, sillon ihan pehmeät jutut, son jonku sortin uskovainen, joka haluaa uskonnon opetusta päiväkoista lähtien.

Voi kuinka pettyny mie olen. Eikö Väyrynen välitä tuommosesta ufoihin tai siis se Kilpeläinen ei usko evoluutioon vaan ihminen on ilmestyny maapallolle ja se pitäs opettaa läpeilekki?

En siis kannatakkaan väyrysläisten uutta puoluetta enkä mithän presidenttiehokkuuttaan.

Sannoo hilkkapösilöpien!

Paan linkin, josta vasta sain tietää tämän herran aatokset ja tavotheet:

http://m.iltalehti.fi/politiikka/201708122200322970_pi.shtml

 

11 vastausta artikkeliin “Kilpeläinen”

   1. Laitoin linkin tähän plokkiin Väyryselle twitterissä ja kysyn, miten on mahollista tämmönen puhe puhheenjohtajalta missään puolueessa!

 1. ”- Ihminen on luotu ihmiseksi. Muuten en evoluutioteoriaa lähde arvioimaan. Tämä perustuu kristilliseen näkemykseeni. Ihminen on luotu Jumalan kuvaksi, ei siinä olen sen enempää kommentoitavaa. Uskon, että aika moni käsittää asian samalla tavalla, Kilpeläinen sanoo.”

  ———————————-
  Näyttää siltä, että Kilpeläinen ei taistele darwinismia vastaan muuten kuin siltä osin, kuin että darwinistit kiistävät sen, että Luoja olisi evoluution luoja.

  Laronia voisi alkajaisiksi mainita ne Suomen presidentit, jotka ovat tunnustautuneet darwinisteiksi.

  Halla-aho suhtautuu ateistinakin luojauskovaisiin presidenttiehdokkaisiin suvaitsevaisesti. Siksi odotankin vaaliliittoa Huhtasaarta tukevan PS:n ja oman kirkkorakennuksenkin omistavan Paavo Väyrysen kannatusyhdistyksen kesken.

 2. Kun Väyrynen kävi Tampereen vaalikopeilla vuoden 2014 eu-vaalien alla tulin keskustelleeksi hänen kanssaan. Kysyin, että miksi hän ei ole liittynyt perussuomalaisiin, vaikka hänen teemansa ovat hyvin lähellä meidän teemojamme. Hän vastasi, että muuten kyllä, mutta hän ei ole populisti.
  En tiedä mikä hänen kantansa on nyt, kun populisti Timo Soini iski pensselit santaan ja PS luopui populismista eli äänestäjien kosiskelusta yksin tein ja rupesi avoimesti kansallismieliseksi poliittiseksi puolueeksi, eikä nationalisteiksi RKP:n tapaan, joka tapa on isoruotsalaisessa nationalismissaan PS -puoluetta ärjympi.
  Halla-aho on sanonut, että hänellä on käsitys siitä, mikä on maamme parhaaksi ja että ne, joilla on samanlainen käsitys, antakoot tukensa PS -puolueelle. Ei hän kiertele populisti-Soinin tapaan toreilla kyselemässä, että mikä miellyttäisi.

  Ei Väyrynenkään kiertele toreilla kyselemässä, mikä miellyttää, vaan hän tekee maamme ja ihmisten tilanteesta analyysiä ja toimii sen mukaan. Ja ne, jotka ovat samalla kannalla, äänestäkööt Väyrystä.

  Merkittävä osa kansalaispuolueen perustamiseen tarvittavista kannatuskorteista kirjoitettiin perussuomalaisten toimesta. Samoin Väyrysen valitsijayhdistyksen kannatuskorteista tullaan kirjoittamaan perussuomalaisten toimesta. Väyrynen tietää tämän tasan tarkkaan.

  Siksi olisi luontevaa, että PS:n ehdokkaan ja Väyrysen valitsijayhdistyksen välille solmittaisiin vaaliliitto. Vaaleissa sitten katsottaisiin, kumpi pääsee vaaleissa toiselle kierrokselle.

  1. No sullon niin tuommonen perussuomalaisuusnäkökulma, vaikka mie sanonki, että Väyrynen ois hyvä, niin son häikäilemätön eikä se ole siis mitenkkään sittoutunu perussuomalaissiin. Siis puhuksie Halla-ahon vai Soinin puolueesta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *