Onko millään enään mitään väliä?

Demokratiaa poljetaan maan rakoon, eliitti tekee mitä lystää mistään välittämättä ja maan hallitus vaan jeesustelee. Ei ole ihme, että takavuosien julkkispapin Terho Pursiaisen poika, joka on jonkin sortin taloustietäjä on kirjoittanut kirjan, jonka nimenä on paljon puhuva ”Paska Suomi”. Siinä kirjassa suomitaan kaikkia laidasta laitaan oikein olan takaa ennakkotietojen mukaan. Ja hyvä on, että suomitaan.

Suomi on juhlavuodestaan huolimatta ”paska Suomi”, kun seuraa päivittäistä uutisvirtaa. Tosin uutisvirrassa puhutaan vain jäävuoren huipuista sillä paljon paskaa ja mätää jää pimentoon, kun mukana on koko hyväveli-verkosto ja nykyisin myös hyvätäti-verkosto.

Eliitillä on vain yksi levy, jota he soittavat yötäpäivää ja  se on ”malttia duunareiden palkkavaatimuksiin”. Kun eliitin omat ahneuden aikaansaamat vaatimukset on tapetilla, on maltti tuntematon käsite.

Ensin vei poliitikot presidentiltä valtaoikeudet ja sitten alkoi maassa ennennäkemätön rahanjako rikkaille. Kun vain pääministeri voi erottaa hallituksen on selvää että ei kai pääministeri itseään lähde erottamaan niin kauan, kun on vielä jotain jaettavaa. Sitten kun viimeinenkin valtion omistama yhtiö on myyty halvalla kavereille, niin sen jälkeen voi vaikka erota.

Milloin Suomen kansa herää tajuamaan, että kansaa on kustu silmään jo vuosia ja puhuttu puutaheinää. Totuus on saanut olla omissa oloissaan. Rahaa on jaettu miljardeja, milloin minnekin, mutta ei suomalaisille, jotka ovat veroja maksaneet.

Niin kauan eliitti voi nukkua yönsä rauhassa, kun kansalaiset tyytyvät surkeaan kohtaloonsa.

 

20 vastausta artikkeliin “Onko millään enään mitään väliä?”

 1. Väiski

  Eihän ennen koskaan tällaista ollut. Kaikki ennen meni silloin niinkuin pulmusen unessa. Poliitikot tekivät kaikki hyvin omaa etuaan ajattelematta ( Lipponen, Sorsa, Siimes, Linden jne.).
  Entä nyt- taitaa ainoat moraaliset poliitikot löytyä Marja Lohelasta ja Juha Sipilästä, joka parjauksesta huolimatta ajaa koko kansakunnan etua ja niitä muutoksia voimallisesti, mitä tarvitaan tulevaisuudessa. Kokkoomuskin yrittää panna kapuloita rattasiin ties mistä pölkyistä veistettyinä kulloinkin.
  Opposito on ihan pihalla, yksi ajaa maailmaa syleilevää kaikkien tasa-arvoa ja päällikkö nussii alaistaan. Pari muuta ajaa veronkorotuksia ja piilotyöttömien paikkojen turvaamista.
  Ainoat järkevät ja moraalisesti sieltä löytyvät KD:stä ja RKP:stä.
  Ja sitten tuo pakkasen ja hallanpurema yhdenasianliike keskittyy ihan muuhun kuin siihen, mikä olisi tärkeää.

  1. Miten niin- sehän on myös ns. kielipuolue, joka pyrkii säilyttämään Suomen virallisena 2-kielisenä maana.
   Sille taas ei kukaan voi mitään, että se on aikojen kuluessa saanut sellaisen taloudellisen aseman, jota muut halveksivat jo pelkästään äidinkielensä vuoksi; erityisesti persut.

  2. Kun Henriksson oli oikeusministerinä, niin silloin RKP ajoi rahanpiiloitushankkeita kaikin voimin, jotta sen kannattajiin kuuluva vauraisto ei joutuisi osallistumaan pakkoeurotuksen, pakkoruotsituksen tai pakkomokutuksen kustannuksiin. Samaan gängiin liittyy Lipposen pariskunta, joka on onnistunut suunnittelemaan verojen kiertämistä melko hyvin viime lehtitietojen mukaan.

 2. ”Ainoat järkevät ja moraalisesti sieltä löytyvät KD:stä ja RKP:stä.”

  Heh…vai löytyy RKP:stä moraalia.

  Mitenkähän tämä muita korkeampi moraali mahtaa ilmetä?

  1. Kyllähän isoruotsalaisilta löytyy valtaisa taistelumoraali rahojen piilottamisen ja suomalaisten kyykyttämisen puolesta. Sillähän on oma taistelujärjestökin, Folktinget, joka kehittelee työkseen suomalaisia syrjiviä lakeja. Kun syrjintä saadaan kirjattua lakiin, niin sen jälkeen ei voida enää syyttää syrjinnästä, koska ne ovat sen jälkeen syrjinnän sallivia poikkeuksia.

   Folktinget ei ole tosin pelkästään freudentalistien järjestö, vaan siihen kuuluu muitakin ruotsinkielisiä eri puolueiden poliitikoista.

   1. Sitä vain olen ihmetellyt, onko valtion pakko maksaa puoli miljoonaa euroa vuosittain finnekansan syrjintää kehittelevälle Folktinget -taistelujärjestölle. Kostaisiko taistelujärjestö jotenkin, jos tuli lopetettaisiin?

    Vapaa kielivalinta -kansalaisaloitteen nimien kerääjiä ahdisteltiin siellä sun täällä. Ahdistelijoiden taustoja ei taidettu tutkia, olivatko isoruotsalaisuutta kannattavia vaiko hönöläisiä, kas siinä pulma.

    1. Edellisessä kommentissa sormi lipsahti. Tarkoitin, että jos tuki lopetettaisiin.
     Toki Folktingetin silloisen johtajan Eric von Rettigin mielestä vuoden 1918 kansanmurhassakin oli kyse kahden eri rodun välisestä sodasta.

 3. ”Ja sitten tuo pakkasen ja hallanpurema yhdenasianliike keskittyy ihan muuhun kuin siihen, mikä olisi tärkeää.”

  Jokainen joka nyt edes välttävästi on politiikasta perillä tietää, että PerusSuomalaisten ohjelmassa on kyllä laaja kattaus koko yhteskunnan asioita.

 4. ”Missä EU, siellä aina ongelma” sanoi muuan EU-kriittinen puoluejohtaja ennen kuin hän sai hallituskuumeen. Sen jälkeen hän ei ole sanonut mitään, millä olisi jotain merkitystä.
  EU on kaiken pahan alku ja juuri Suomen kansalle, mutta kultakaivos Suomen eliitille. EU on temmellyskenttä eliitille, jossa pyörii miljadeja vinhaa vauhtia ja niistä tippuu murusia Suomenkin eliitille. Katso maataloustuet esim. miljardööri Nalle Wahlroosille.
  Heikin parjaamat perussuomalaiset ovat ainoa puolue Suomessa, joka vastustaa EU:n integraation syventämishankkeita, jonka tien päässä on liittovaltio, jossa Suomi tulee olemaan pieni syrjäinen osavaltio vailla mitään päätösvaltaa omista asioistaan.

 5. Eikös tuo sanonutkaan: Missä EU, siinä ongelma?
  Timbe sai kai ongelmansa ratkaistua. Ratkaisu toi ongelmia hallitusohjelman ja puolueen suhteen. Molemmille oli pakko viitata kintaalla.

 6. Kyllä huomaa, että Pursiaisellakin on ongelmia, mutta hyvä kun mies yrittää.
  ——————————————————
  Pahimpia ongelmia on mielestäni se, että EU rapauttaa suomalaisten yhteiskuntakäsityksen.

  Lipposen pariskuntakin on eurottanut pienen ikäsä kaikilla voimillaan, mutta vie kuitenkin rahansa piiloon verottajalta periaatteella, ettei pakkoeuroteta, ei pakkoruotsiteta, eikä pakkomokuteta ainakaan Lipposen perheen rahoilla.

 7. ”… persut jylläävät täälläkin.”
  Ihan yllättäen, kun asiallista asiaa ei löydy, Karjalainen aloittaa persuhuutelun.

 8. Irving Goodmanin ja Vexi Salmen neuvo oli, että ”pannaan pensselit santaan ja rukkaset naulaan, kun ei tässä muukaan auta, jukolauta”.

Kommentoi